- Konu Sahibi Depresifbaci
darlandım okurken valla
ya ne biçim adam bu
sinir oldum inan ki kimseye değer verdiği yok
ya ne biçim adam bu
sinir oldum inan ki kimseye değer verdiği yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SağolunDaha iyisini bulurum nasil bir cumledir ya... daha iyiler de siraya girdi ona gelmek icin. Daha iuisini istiyorsan daha iyi olmalisin degerli koca. Vermeden alinmaz. Cinsel hayatin bitmesi evlilikteki en buyuk kopus sinyalini vermis oysa. Bu kocanin sozlerini davranışlarını haketmiuorsaniz lutfen ozur dilemeyin.
Eee dağınıksa ne olacak adam haklı mı yani?Kadın 3 çocukla hangi birine yetişsin hastaneye bile tek başına giderken?Erkekleri nasıl aklarız diye canınız çıkıyor resmen.Arkadsim acaba gercekten evini daginik mi tutyorsun titiz misindir hani bazi erkekler bunlara cok dikkat eder de kişisel bakim vs.
Arkadsim acaba gercekten evini daginik mi tutyorsun titiz misindir hani bazi erkekler bunlara cok dikkat eder de kişisel bakim vs.
Zorunda değilsin zaten ya bakma buradaki densiz yorumlara.Çok biliyorsa kendi yapsın doğru demissiniz.Üzüldüm adınıza ya dilerim herşey güzel olur sizin için kendinizi üzmeyin kimse sizden kıymetli değilElimden geldiğince topluyorum
İki güne bi süpürür haftada bi kez bütün laminat banyo wc silerim
Problem sadece mutfak
Herzaman toplu değil
Hergün ü çeşit yemek yapmıyorum
Bazen sadece makarna bazen çorba
Fakir yemeği der
Bende kaçkez söyledim benim elimden bu geliyor ve gerçekten sevmeden yapıyorum
Kendi çok biliyor kendin yap dediğimde oldu
Eee dağınıksa ne olacak adam haklı mı yani?Kadın 3 çocukla hangi birine yetişsin hastaneye bile tek başına giderken?Erkekleri nasıl aklarız diye canınız çıkıyor resmen.
Boşan konu sahibi.Isini bul biraz düzenini oturt ve boşan.
Densiz derken hanimefendiZorunda değilsin zaten ya bakma buradaki densiz yorumlara.Çok biliyorsa kendi yapsın doğru demissiniz.Üzüldüm adınıza ya dilerim herşey güzel olur sizin için kendinizi üzmeyin kimse sizden kıymetli değil
Havlayan köpek isirmaz korkmayın.Kolay değil o işler.Sanki çocukları almasanız bakabilecek gibi konuşmasın boş yere.Aslında korku atağına bu da dahil
Bikeresinde ben seni biliyom
Çocukları alcaksın parayıda bana ödetceksin hayatını yaşıcaksın
Yok öyle pişman ederim seni dedi
Niye üstünüze alınıyosunuz bi densizliğiniz mi olduDensiz derken hanimefendi
Uc cocuguyla nereye gitsin hanimefendi boşan demesi kolay kadinin uc cocukla calismasi tek basina mumkunmu hayat kurmasi ben erkek hakli demiyorum ama ufakta olsa bazen bizdede kusur olabiliyorAslında korku atağına bu da dahil
Bikeresinde ben seni biliyom
Çocukları alcaksın parayıda bana ödetceksin hayatını yaşıcaksın
Yok öyle pişman ederim seni dedi
Direk bana soylemissin yaptigin yorumu bir daha okuNiye üstünüze alınıyosunuz bi densizliğiniz mi oldu
Havlayan köpek isirmaz korkmayın.Kolay değil o işler.Sanki çocukları almasanız bakabilecek gibi konuşmasın boş yere.
Yoo konu sahibine söyledim ve sizinle tartışmak istemiyorumDirek bana soylemissin yaptigin yorumu bir daha oku
Konu sahibinin Bana yazdigi cevaba densiz yorumlara bakmayin yazmissiniz bu benim yorumumdur benim dusuncemdir bu sekilde eleştirmenizi kiniyorum bende tartismak istemiyorumYoo konu sahibine söyledim ve sizinle tartışmak istemiyorum