Dayanamıyorum bebeğim çatlayacak

Ballporsugu

Sabrediyoading..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2019
84
63
8
Kızlar lütfen yardım edin çocuk çatlayacak ağlamaktan titreye titreye ağlıyor artık.. Bugün 4 aylık aşılarını yaptırdık akşamdan beri susmadan ağlıyor. Zaten son 1 aydır huysuz, sürekli ağlayan bir bebekti bugün iyice çileden çıktı ne emiyor ne uyuyor, biraz önce nefesi kuvvetli bir tanıdığa okuttum yarım saat sustu şimdi tekrar başladı.
Nasıl geçer bu huzursuzluğu ağlamaları yardım edin lütfen dayanamıyorum..

asi olunan yerlerde bir anormallik var mi ?

Kızlar lütfen yardım edin çocuk çatlayacak ağlamaktan titreye titreye ağlıyor artık.. Bugün 4 aylık aşılarını yaptırdık akşamdan beri susmadan ağlıyor. Zaten son 1 aydır huysuz, sürekli ağlayan bir bebekti bugün iyice çileden çıktı ne emiyor ne uyuyor, biraz önce nefesi kuvvetli bir tanıdığa okuttum yarım saat sustu şimdi tekrar başladı.
Nasıl geçer bu huzursuzluğu ağlamaları yardım edin lütfen dayanamıyorum..
Okuttum dediniz ya.. ordan sora ne tavsiye vereyim bilemedim.
Bu 4. Ay atağı
Bizimki de çok ağlayan bi bebekti
Bu atakta o kadar çok ağlamıştı ki bronşit olmuştu
Emmiyordurfa memeyi de iteleyip ağlıyodur
Ben de sütüm az gelio sanmıştım
Bu bi süreç
Bizimki 33 aylık kazzık kadar oldu
Hala bazen devam ediyo
Bazı çocukların büyüme atakları çok hızlı olurmuş
Bu da kemiklerde falan ani ağrılar yaparmış
Bu tip ataklar ortalama 3-4 gün tavan yapıyor
Anne baya öteki tarafa gidip geliyor
Sonra azalıyor
Bizimki bakın 33 aylık, gecen hafta yine böyle bi
Ataktaydı, sonunda söyledi. Dizlerini tuttu ve dizlerim ağrıyo dedi.
Hani konuşmaya başlasın biter bu ağlamalar ya da sebebini söylerle diyoruz ya, o bile işe yaramıyor.
Bi de hormon fln çok ağır basıyo bazen.
Çocugunuzun erkek olduğuna ihtimal veriyorum, bu durum erkek çocuklarda daha çok oluyor.
Çare
Anne sevgisi
Dırdır konuşan insanları uzaklaştırma
Kulak tıkacı

Ciddiyim,
Önünüzde daha birçok böyle atak olacak.
Bu atakların bi cetveli bile vardı
Wonder weeks mi neysi. Korka korka bakardım o takvime.

Hepsi geçiyor
Siz kötü bi anne değilsiniz
Bazı çocuğun gelişimi daha zor oluyor
Allah sabır versin

Okuttum dediniz ya.. ordan sora ne tavsiye vereyim bilemedim.
Bu 4. Ay atağı
Bizimki de çok ağlayan bi bebekti
Bu atakta o kadar çok ağlamıştı ki bronşit olmuştu
Emmiyordurfa memeyi de iteleyip ağlıyodur
Ben de sütüm az gelio sanmıştım
Bu bi süreç
Bizimki 33 aylık kazzık kadar oldu
Hala bazen devam ediyo
Bazı çocukların büyüme atakları çok hızlı olurmuş
Bu da kemiklerde falan ani ağrılar yaparmış
Bu tip ataklar ortalama 3-4 gün tavan yapıyor
Anne baya öteki tarafa gidip geliyor
Sonra azalıyor
Bizimki bakın 33 aylık, gecen hafta yine böyle bi
Ataktaydı, sonunda söyledi. Dizlerini tuttu ve dizlerim ağrıyo dedi.
Hani konuşmaya başlasın biter bu ağlamalar ya da sebebini söylerle diyoruz ya, o bile işe yaramıyor.
Bi de hormon fln çok ağır basıyo bazen.
Çocugunuzun erkek olduğuna ihtimal veriyorum, bu durum erkek çocuklarda daha çok oluyor.
Çare
Anne sevgisi
Dırdır konuşan insanları uzaklaştırma
Kulak tıkacı

Ciddiyim,
Önünüzde daha birçok böyle atak olacak.
Bu atakların bi cetveli bile vardı
Wonder weeks mi neysi. Korka korka bakardım o takvime.

Hepsi geçiyor
Siz kötü bi anne değilsiniz
Bazı çocuğun gelişimi daha zor oluyor
Allah sabır versin

Aminn çok teşekkürler🙏 evet erkek.. böyle böyle geçecek demek çok sağolun 🌹

Asi agri yapmistir. Okutup ufleteceginize bir ilac verin.
Onu zaten verdim, nazardır o nazar diyerek büyütmüyoruz çocuğu. Tecrübeli annelerin belki önerebileceği benim atladığım birşey vardır diye yazdım buraya. İğneleyici konuşmak yerine hâlden anlasanız keşke.

Onu zaten verdim, nazardır o nazar diyerek büyütmüyoruz çocuğu. Tecrübeli annelerin belki önerebileceği benim atladığım birşey vardır diye yazdım buraya. İğneleyici konuşmak yerine hâlden anlasanız keşke.
Cnim genellikle erkek çocuklarında çok ağlama vardır.oglumda böyle aglardi şuan 8aylik emmesi ve uykusu hala kötü geceleri sürekli ağlıyor sabaha kadar kaç defa aglayarak uyaniyir.gerçektende erkek bebekleri kiz bebeklere nazaran çok zor buyuyorlar

Bi de diş çıkarıyor olabilir mi? Benimki de zaten pek uyumaz ama bi gece öyle abarttı. Yarım saatte bi uyanıp ağladı, emmedi vs. Sabah bi baktık dişi patlamış.

Cnim genellikle erkek çocuklarında çok ağlama vardır.oglumda böyle aglardi şuan 8aylik emmesi ve uykusu hala kötü geceleri sürekli ağlıyor sabaha kadar kaç defa aglayarak uyaniyir.gerçektende erkek bebekleri kiz bebeklere nazaran çok zor buyuyorlar
Doğru söylüyorsunuz daha önce duymuştum bunu, bir tanıdığın kızı bizden 1 ay büyük ona rağmen öyle sakin ki bizimki gibi tepinmiyor bile yatıyor oyuncak bebek gibi. Siz en azından yolu yarılamışsınız, birkaç ay daha büyüsün derdini anlatır inşallah :) sağlıkla büyütün yavrucağınızı teşekkürler 💐💐

Ay yorumların hepsini okumadım benim çocuğumda ilk ayalr dehşet ağlardı nefesi kesilirdi biz yüzüne uflerdik nefesi açılır ağlamaya devam ederdi hoplar zıplar uyuturduk kolikti ama sizinki ateşten açıdan olabilir ağrı kesici ateş/düşürücü verin

Paranox deneseniz.. Yarım verseniz belki rahatlar. Alerjisi falan var mı acaba ?
Bi de diş çıkarıyor olabilir mi? Benimki de zaten pek uyumaz ama bi gece öyle abarttı. Yarım saatte bi uyanıp ağladı, emmedi vs. Sabah bi baktık dişi patlamış.
Hiç bilmiyorum ki :KK43: diş çıkarıyor olabileceği aklıma geldi ama henüz görünürde ele gelen birşey yok, muhtemelen kökleri oluşuyor bu aralar elleri ağzından hiç çıkmıyor çünkü. Geceyi atlattık şükür biraz daha sakinleşti🙏

Ay yorumların hepsini okumadım benim çocuğumda ilk ayalr dehşet ağlardı nefesi kesilirdi biz yüzüne uflerdik nefesi açılır ağlamaya devam ederdi hoplar zıplar uyuturduk kolikti ama sizinki ateşten açıdan olabilir ağrı kesici ateş/düşürücü verin
Bizimki de biraz kolik sebepsiz ağlıyor, homurdanıyor sürekli zaten huysuz bir bebekti.. teşekkürler yorumunuz için🙏

Back
X