Bak önce atıştık orda ağır konuşmadı çok ağır konuşmaya başladı sonra kayıt ettimBak şimdi kafam karıştı
E siz de hakaret etmişsiniz
Ama ses kaydını sizin için hakaret etti diyecek der diye kendinizi korumak için almışsınız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak önce atıştık orda ağır konuşmadı çok ağır konuşmaya başladı sonra kayıt ettimBak şimdi kafam karıştı
E siz de hakaret etmişsiniz
Ama ses kaydını sizin için hakaret etti diyecek der diye kendinizi korumak için almışsınız![]()
Ama aynı zaman da siz de hakaret ettiniz sanırımBak önce atıştık orda ağır konuşmadı çok ağır konuşmaya başladı sonra kayıt ettim
Evet napim ya napim elim kolum bağlı dayanamıyorumAma aynı zaman da siz de hakaret ettiniz sanırım
Zaten benim anladığım siz boşanmayacaksınız da
Nerden tutsam elimde kalıyor
Boş tehdit eden insanlara bi zaman sonra saygı duyan kalmıyor
Eliniz ayağınız titremesin boşuna
Eşiniz ciddiye almıyorsa sizden kaynaklı
Eliniz kolunuz bağlı değil kiEvet napim ya napim elim kolum bağlı dayanamıyorum
Bu hep yazılıyor da hiç anlamıyorum mantığını m. Kadın çalışmıyorsa yeterince parası da yoksa evde ne yiyip içecek bir müddet sonra ya da ev kıraysa nasıl ödeyecek? Faturalar şu bu?Siz gideceginize kapatın kapınızı bacanızı oturun evinizde o giremesin. Bir çilingire anahtar değiştirirsiniz.
Ne yapıcam peki benEşiniz sizi ciddiye almıyor
Boşanamayacaksiniz bu da çok belli bir şey en azından blöf yapmayı bırakın.
Mesela hava serinleyince ne yapmayı düşünüyorsunuz ? Yine o gelmem dediğiniz evde duracaksiniz ,akşam eşiniz gelecek sizi ezmek için eline türlü malzeme vermiş oluyorsunuz.
Bahsettiğim uzun süreli bir çözüm değil ki. En azından kafa dinleyip, sakin karar verene kadar gayet mantıklı. Kadın ve çocuklar aile evinden ayrılmaz, adam gider. Kaldı ki boşanmaya niyeti olana tedbir nafakası da bağlanır. Bu süre içinde karısına ceza olsun diye çocuğunu aç bırakacak tiynette bir adamsa zaten her şey göze alınıp baba evine dönülür.Bu hep yazılıyor da hiç anlamıyorum mantığını m. Kadın çalışmıyorsa yeterince parası da yoksa evde ne yiyip içecek bir müddet sonra ya da ev kıraysa nasıl ödeyecek? Faturalar şu bu?
Kapı kilitlenip içeri alınmayacak adam veya kadın o tiynettetir. Eşini cezalandırmak için çocukları da kullanabilir hem. Tedbir nafakası da evin tüm masraflarını karşılayacak kadar çok olmaz diye düşünüyorum.Bahsettiğim uzun süreli bir çözüm değil ki. En azından kafa dinleyip, sakin karar verene kadar gayet mantıklı. Kadın ve çocuklar aile evinden ayrılmaz, adam gider. Kaldı ki boşanmaya niyeti olana tedbir nafakası da bağlanır. Bu süre içinde karısına ceza olsun diye çocuğunu aç bırakacak tiynette bir adamsa zaten her şey göze alınıp baba evine dönülür.
Ne yapıcam peki ben
Daha önce dönmüş yine dönebilir bu seçeneği sakin kafayla iyice düşünmeli bence. Acaba babası giderken bir daha arkanda durmam dediğinde ne düşünüyordu, eşine mı çok güvendi yoksa babasının öylesine konuştuğunu ona kiyamayacagini mı düşündü.Ya herşeyi göze alıp ,sonrasında bu kişiye dönmemek şartıyla ailenizin yanına dönüp ,orda bir hayat kurabilirsiniz kendinize .
Ya da ite kaka bu evliliği yürütecek ,tartışma anında yapamayacağınız şeyleri söylemeyeceksiniz.İnanin saygınlığınızı kaybedersiniz .Eşinizin eline firsat veriyorsunuz sürekli .Akşam eve geldiğinde bak yine gidemedin diyip yine incitecek sizi .
Ben yerinizde olsam ilk seçeneği seçerim ne olabilir ki aileniz bir iki kızar sonra affeder.
Haklısın ama sadece mesele kızma meseleside benim takıntılarım ne olucak burda rahatım rahat olduğum gibi ailemin evinde rahat olamam bu bir gerçek ama bu kadar lafı çekipte gurursuz olmak istemiyorumYa herşeyi göze alıp ,sonrasında bu kişiye dönmemek şartıyla ailenizin yanına dönüp ,orda bir hayat kurabilirsiniz kendinize .
Ya da ite kaka bu evliliği yürütecek ,tartışma anında yapamayacağınız şeyleri söylemeyeceksiniz.İnanin saygınlığınızı kaybedersiniz .Eşinizin eline firsat veriyorsunuz sürekli .Akşam eve geldiğinde bak yine gidemedin diyip yine incitecek sizi .
Ben yerinizde olsam ilk seçeneği seçerim ne olabilir ki aileniz bir iki kızar sonra affeder.
Baba evine dönmeyecekse, çocuklarla gideceği başka yerde yoksa ne yapacak?Kapı kilitlenip içeri alınmayacak adam veya kadın o tiynettetir. Eşini cezalandırmak için çocukları da kullanabilir hem. Tedbir nafakası da evin tüm masraflarını karşılayacak kadar çok olmaz diye düşünüyorum.
Keşke babamı dinleseydim keşke bu pislikle barışıpta 1 çocuk daha yapmasaydımDaha önce dönmüş yine dönebilir bu seçeneği sakin kafayla iyice düşünmeli bence. Acaba babası giderken bir daha arkanda durmam dediğinde ne düşünüyordu, eşine mı çok güvendi yoksa babasının öylesine konuştuğunu ona kiyamayacagini mı düşündü.
Beni aradı yüzsüz gibi meşgule attımBaba evine dönmeyecekse, çocuklarla gideceği başka yerde yoksa ne yapacak?
Haklısın ama sadece mesele kızma meseleside benim takıntılarım ne olucak burda rahatım rahat olduğum gibi ailemin evinde rahat olamam bu bir gerçek ama bu kadar lafı çekipte gurursuz olmak istemiyorum
Bence 2 seçeneği var ya adamı blöf yapmadan çekecek ya da adamı çekmektense 2 gün babasının tavırlarını çekmeyi göze alıp dönecek. Orda da iş bulup kendine yeni bir hayat kurmaya çalışacak. Ne demişler çıktığın kapıyı çok sert kapatma bir gün geri dönmek zorunda kalabilirsin... Hem yine evde olacaksın boş konuşuyorsun diyen esin eline koz vermek onu haklı cikartmaktansa babamın yanına giderim daha iyi diye düşünüyorum. Bunu da daha önce arkasında durduğu hatta birleşmesinin iyi olmayacağını bilecek kadar öngörülü bir babası olduğu için diyorum.Baba evine dönmeyecekse, çocuklarla gideceği başka yerde yoksa ne yapacak?