Dayanamıyorum bu acıya

Kız niye kendini üzüyorsun!? Herifi bir yıldır taniyormussun o da uzaktan. Ne malum herifin sonradan kötü huylarıni gostermeyecegi? Çok da düşünme yaşın genç sana koca mi yok? Hadi o herifle evlendin diyleim o kaynanaya yapabilecek mıydın sanki? Ondan daha iyisini bulamam deme vallahi terlikle peşinden kosarim:sinirli:

Başlığı okuyunca içim acıdı, dedim kesin bi anne evladını kaybetti. Çünkü benim gözümde sadece evlat acısı dayanılmaz olur Allah korusun. Diyeceklerim bu kadar

21 yasındasın, omrunun baharı.
Görmediğin birine asık oldun
Anneni arattın kız ister gibi cocugu cagırdı
Ve annen hakaretlerle telefondan kovuldu

Bu derece kendinizi önemsememek sıze kotu hissettirmiyor mu?
Yavrum yasin kaç basın kac diyemedi mi anneniz size, hadi siz kucuksunuz?

Anlamiyorum ya. İnsanların kendisine saygi duymamasını gercekten anlamiyorum
Yaşadıklarınıza falan asla uzulmedım.
Kendinize ve aılenıze saygı duymamanıza uzuldum.

Kız niye kendini üzüyorsun!? Herifi bir yıldır taniyormussun o da uzaktan. Ne malum herifin sonradan kötü huylarıni gostermeyecegi? Çok da düşünme yaşın genç sana koca mi yok? Hadi o herifle evlendin diyleim o kaynanaya yapabilecek mıydın sanki? Ondan daha iyisini bulamam deme vallahi terlikle peşinden kosarim:sinirli:
O kadar tesekkur ediyorum ki

adamın seni annesine karşı savunmaması bir özür dahi dilememesi gururunu çok incitmiş çarşaflı hafız istiyor kadın ama insanlıktan bir haber
yaşça çok gençsin hayatını dolduracak kendini geliştirecek meşguliyetler bul okuyorsan okuluna odaklan
şöyle düşün sen kimseyi kandırmadın kötülük düşünmedin vicdanını rahat tut onları da Allaha havale et

Başlığı okuyunca içim acıdı, dedim kesin bi anne evladını kaybetti. Çünkü benim gözümde sadece evlat acısı dayanılmaz olur Allah korusun. Diyeceklerim bu kadar

İnanın aynı şeyi düşündüm evlat acısı sandım..

Hayatımı dini inancıma göre yaşayan biri olarak şunu söyleyebilirim. Biri size ahirete yönelik hayallerinden bahsediyorsa bence uzak durun..

adamın seni annesine karşı savunmaması bir özür dahi dilememesi gururunu çok incitmiş çarşaflı hafız istiyor kadın ama insanlıktan bir haber
yaşça çok gençsin hayatını dolduracak kendini geliştirecek meşguliyetler bul okuyorsan okuluna odaklan
şöyle düşün sen kimseyi kandırmadın kötülük düşünmedin vicdanını rahat tut onları da Allaha havale et
Çok teşekkür ederim minnettarim size

Kendini bunun için mi çürütüyorsun ? evlenip boşansaydın daha mı iyidi.. ? 1 yıldan beri kafana bunumu takıyorsun cidden ?

Inan yasin evlilik icin coook erken . 25i mutlaka gör. Ileride bu döktüğün gozyaslari icin kendine kizicaksin.
Unutma ;
Hayir gorunen de şer, şer görünen de hayir varsir..

Arkadaslar derdimi paylaşmak için üye oldum gerçekten çok kötü Haldeyim ne yapacağımı bilmiyorum biraz uzun ama ben 1.5 yil once birisi daha brni gormeden evlilik düşüncesini belirtti defalarca evlilik dusunmedegiimi söylediğim halde bırakmadı benden 8 yaş büyüktü sonra Zamanla bende biseyler hissettim ayrı şehirlerdeydik ama yakın şehirler.Kendisi çok dindar ahlakli temiz birisiydi o yönünü çok beğenmiştim hep ahirete yönelik hayalleri vardı.5 ay sonra aileme söyledim araya aracı birini koyduk.annem çok anlayisli biridir.kizim beğendiyse diye.ama uzaga nasıl vereyim kızım seni dedi yinede düşünelim dedi ablasi annemi arayacaktı aramadi annesi aradi ama zorla aramış sebep ben hafız çarşafli değilmişim öyle birini istiyorlarmis oysa oğlu olduğum gibi sevdigini dedi.biz birbirimizi seviyoruz demedik ailem çok hassas bu konuda.gorucu usulü goruscez dedik .sonra ailevi sıkıntilarimiz oldu 40 gun sonra annesini aradı annem pek gönlü olmasada.ben çok efendi biri diyerek ikna etmiştim.annesini aradı gelsin dedi . annesi acti ağzını yumdu gözünü.biz istemiyoruz başka kız bulduk bizi rahatsız etmeyin dedi anneme annem şok oldu.oysa oğlu aylarca peşime dusmustu.kabul etmesen başkası olmaz felan diyordu hep tabiki olmadı haliyle.1 yil oldu bu olay.soktayim daha çok ağlıyorumDerdimi paylaşacagim kimse n nasıl insanlar var kotu.gec dönmrmiz vs sepepler oldu ama ailesi sebepsiz yere ağır laflar etti bize oysa oğlu bırakmiyordu işte vallahi billahi çok kötüyüm 21 yaşındayım hayattan sogudum eridim tükendim zamanla geçmiyor geçmiyor nolur gece gündüz aglamaktan harap oldum biliyorum hayırlısı boyleymis olsa kötü olurdu bu aile ile ama gönlüme söz geciremiyorum mahfoldum bu yaşımda bittim tükendim okuyan herkese sonsuz teşekkürler :((

Sanırsın 5 çocukla sokakta bırakılmış. Fazla arabeske bağlamışsın kendini. Bunlar hep boşluktan oluyor. Oyalanacak birşeyler bul, çalışmıyorsan işe gir, okumuyorsan okula/kurslara git

1 yıl oldu demişsin bu olay olalı.
1 yıl sonra bile hala bunu düşünüp üzülüyor musun yani?
Ortada fol yok yumurta yok. Uzaktan uzağa saçma sapan boş beleş laflar.
Ana kuzusu saftirik bir adam.
Gerçekten çok fazla boş vaktin olmalı.
Ben olsam o boşlukları daha faydalı işler ile doldururdum.
Gerçekten yazık zamanına.
Takıntı yapmışsın bu meseleyi. Bunun farkına var.
Hayat böyle bir şey değil.

Üzüntünü anliyorum ama her serde bi hay-ir var ileride daha buyuk sikintilar yasiyabilirdin o adamla sükretmen lazim bence yolun basinda belli etmisler kendilerini
2-3cocukla baba evinde oldugunu dusun birde,canim yasin daha kucuk cok cok daha iyileriyle karsilasirsin insallah

Bir daha 21 yasinda olamayacaksın biliyor musun?
Eşim için kendimi bu kadar harap etmiyorum. Sen elin manyak herifi ve anası için gençliğini harcadiginin farkında mısın?

Yaşın 21 zaten küçüksün.
Daha da çocuksu yazmışsın her şeyi.
Üzerinden 1 yıl geçmiş konuyu kabullenmen unutman önüne bakman gerekirdi.
Konu başlığını okuyunca bi yakınını kaybettin bişey oldu sandım. Napıcaktın öyle bi aileye gelin gidip bırak Allahını seviyosan...

Bende noldu dedim başlığı okuyunca Allahın sevdiği kuluymuşsun elin oğlu salla gitsin daha çok küçüksün babysi bu yıllarını üzülmekle geçirme hayatını yaşa sonra çokkkkkk ararsınnnn

Back
X