• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayanamıyorum... bu durum neyin nesi?

tkgrck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
1.669
5
66
Konya
kızlar dayanacak gücüm kalmadı bana yardım edin. nişanlımın askerligine surda 1 ay kaldı ama bana çok uzak davranıyo normalde daha yakın olması gerekmezmi? askerlik psikolojisimi anlamadım . delircem artık dayanamıyrm napmam lazım bilemiyrm oyüzden sizlere yazmak istedm belki yardımlarınızı esirgemessiniz...bu konuyu ona açtım bugun ' sende çok büyütüyosun ' yok öyle bişe dedi ama ben anlıyorm bana uzak. işten çıktı askerline 1 ay kaldı die boş oldugu halde günde 3..4 kere felan arar onuda en fazla 5...10 dk konuşuruz. hani normal zmanda bukadr konuşsak neyse surda 1 ay kalmış beni mutlu etsn istiyrm abartıgımı düşünüyo. bugun suratım asıktı sonra dedm neyse aman güleyim konuşayım die , sonra piknik alanında çimenlere oturduk hiç yanıma elip sokulmadı uzak uzak oturdu. üzüldügm zmn aşkım söyle böyle diyp gönlümü yapmaya çalışıyo ama gene hep aynı. artık zoruma gidiyo daha fazla ilgi beklerken hiç görmüyorm yardım edin bu neyin nesi???? nasıl davranmalıyım ?????:14: bende surat asmak istemiyrm ama nerye kadar, nerye kadar tek başına fedakarlık yapcam. uzak dursam 1 ay kaldı yapamıyrm napcammmmm??? bi akıll verin kızlar...

askerlik sonrası evlilik gibi bi planınız var mı? hemen geldikten sonra falan? bi de sevgilinin maddi durumu nasıl normalde?

Askere gidicek olan o canım.
Senin dert edip düşündüğünden daha çok düşünüyordur.
Neler yaşayacağını bilmiyo, neyle karşılaşıcak, nasıl bi yer ve ayrıca terör bukadar gündemdeyken korkuları vardır.
Yanında olmalısın bu zamanlarında.
Ve en önemlisi kalan zamanınızı en güzel şekilde değerlendirmeniz. O sarılmazsa sen sarıl.
Gidince birbirinizi nekadar özleyeceğinizi düşün. :31:

canım senin şuan ki psiklojini çok iyi anlıyorum daha öncede konustuk seninle bu süreç hakkında..
onuda anlamak lazım dusun bak 15 aylık bi yere gidicek herkesten uzak ve yoksun..
benim arkadasımın sevgilisi aynı böyle anlattıgın gibiydi uzak gibiydi vs vs ..
ama suanda araları iyi seninde düzelecek merak etme .. kimi erkek içinde yasıyor,, neler neler düşünüyor zor birşey ya evet sana daha yakın olması gerek ama bunu basaramıyorsada ona kızma kolay degıl hiç kolay degıl .. kimisi içine kapanıyor en yakınına sevgilisine bile acılamıyor ...

düşünsene önünde baslanmamıs 15 ay var ,, gidecek herseyini bırakarak geride .. yemekler istediği gibi değil yatak istediği gibi değil ve birsürü konfordan uzak 1 sene 3 ay ..
eminim gittiğinde düzelecek suanda bi boslukta belkide hala farkında değil onu neler bekliyor .. ama sen sabırlı olmayı bil.. sabırlı olan her zaman kazanır ..
sakın kavgaya dönüştürme.. ben erkek arkadasını cok iyi anlıyorum canım cok hemde.. yanında ol.. zor bi süreç bekliyor onu :34::34:

sabret...

anlayışlı ol belki de korkuyor gidipte dönmemek var bu işin sonunda

ben asker yolu beklemedım ama saolsun kuzenım sayesınde cok fena bır master yaptım bu konuda.. erkek bıreylerr askerlık kagıdı geldıgı anda hayatındakı herseyı tek tek dusunup baştan çözümlüyorlar... yani demem şu ki.. uzun donem askerlıge gıttıgını varsayıyorum.. 15 ay uzaktayım sadece 2 defa ızın gelıcem. bu kız burda ne yapıcak.. kımlerle takılıcak.. bana yalan söylermi? ben yanında yokken şu olurmu ? bu olurmu? gibi sorular soruyor beynınde.. ve bu ıster ıstemez senden uzaklasmasına sebep oluyor... ama bak askere gıtsın süt dökmüş kuzu gibi olur vee asıl senle ılgılenmeye o zamanlar başlar.... yanı bunlar genelının yasadıkları.. cevremden cok kısıden bunları yasıyorum kuzenımın sevgılısının askere gıtmesıylede bu konudakı masterımı yaptım.. canını sıkma tatlım.. ona sen yakınlaş... hep elini tut ve uzakta oldugundada yuregının hep onunla olacagını ondan asla vazgecmeyecegını anlat ona

canım senin şuan ki psiklojini çok iyi anlıyorum daha öncede konustuk seninle bu süreç hakkında..
onuda anlamak lazım dusun bak 15 aylık bi yere gidicek herkesten uzak ve yoksun..
benim arkadasımın sevgilisi aynı böyle anlattıgın gibiydi uzak gibiydi vs vs ..
ama suanda araları iyi seninde düzelecek merak etme .. kimi erkek içinde yasıyor,, neler neler düşünüyor zor birşey ya evet sana daha yakın olması gerek ama bunu basaramıyorsada ona kızma kolay degıl hiç kolay degıl .. kimisi içine kapanıyor en yakınına sevgilisine bile acılamıyor ...

düşünsene önünde baslanmamıs 15 ay var ,, gidecek herseyini bırakarak geride .. yemekler istediği gibi değil yatak istediği gibi değil ve birsürü konfordan uzak 1 sene 3 ay ..
eminim gittiğinde düzelecek suanda bi boslukta belkide hala farkında değil onu neler bekliyor .. ama sen sabırlı olmayı bil.. sabırlı olan her zaman kazanır ..
sakın kavgaya dönüştürme.. ben erkek arkadasını cok iyi anlıyorum canım cok hemde.. yanında ol.. zor bi süreç bekliyor onu :34::34:

sabret...

ahhh canım benim ya tek anlıyan sensin beni. okadar zorki onun bana uzak olması. istiyrmki hep yanyana olalım ama yok sanki git gide uzaklaşıyo. içindemi yaşıyo bilmem ama yeter çıksn su lanet olası ruh halinden ben kötü oluym yoksa. kavgaya dönüştürmekmi hemde nasl kavga yapıyrz napım canım ya benmde sinirlerim geriliyo. sanki 10 senelik evliymişiz gibi davranıyo buda beni yıpratıyo. bunu ona defalarca söyledgm halde gene aynı. beni hiç anlamıyo:14: çok agır bunu yaşamak. okadar biyerleimi yırtıyrm uzak olma bakıyorm gene aynı ailemn yanında oturuyo onların yanında oturcaana bana vakit ayırsana ama yokk offf :14:

Askere gidicek olan o canım.
Senin dert edip düşündüğünden daha çok düşünüyordur.
Neler yaşayacağını bilmiyo, neyle karşılaşıcak, nasıl bi yer ve ayrıca terör bukadar gündemdeyken korkuları vardır.
Yanında olmalısın bu zamanlarında.
Ve en önemlisi kalan zamanınızı en güzel şekilde değerlendirmeniz. O sarılmazsa sen sarıl.
Gidince birbirinizi nekadar özleyeceğinizi düşün. :31:

ahh düşünmez olurmuym düşünüyormda . yazdıklarımda dedigim gibi bi yaklaşıyorm iki yaklaşıyorm defalarca ben yaklaşıyorm artık yoruldm bir bayan oalrak ilgi istiyorm çokmu?????

ben asker yolu beklemedım ama saolsun kuzenım sayesınde cok fena bır master yaptım bu konuda.. erkek bıreylerr askerlık kagıdı geldıgı anda hayatındakı herseyı tek tek dusunup baştan çözümlüyorlar... yani demem şu ki.. uzun donem askerlıge gıttıgını varsayıyorum.. 15 ay uzaktayım sadece 2 defa ızın gelıcem. bu kız burda ne yapıcak.. kımlerle takılıcak.. bana yalan söylermi? ben yanında yokken şu olurmu ? bu olurmu? gibi sorular soruyor beynınde.. ve bu ıster ıstemez senden uzaklasmasına sebep oluyor... ama bak askere gıtsın süt dökmüş kuzu gibi olur vee asıl senle ılgılenmeye o zamanlar başlar.... yanı bunlar genelının yasadıkları.. cevremden cok kısıden bunları yasıyorum kuzenımın sevgılısının askere gıtmesıylede bu konudakı masterımı yaptım.. canını sıkma tatlım.. ona sen yakınlaş... hep elini tut ve uzakta oldugundada yuregının hep onunla olacagını ondan asla vazgecmeyecegını anlat ona

aynen ya haklısn oda bunların hepsini söyledi bana nasıl bırakırm senş kime emanet ederm ben die. bilmiyrm ama ozman uzaklaşması degl dahada yakınlaşması lazım ondan uzaklaşıyorm böyle davrandıkca benmde mutlu olmaya hakkım var .

ahhh canım benim ya tek anlıyan sensin beni. okadar zorki onun bana uzak olması. istiyrmki hep yanyana olalım ama yok sanki git gide uzaklaşıyo. içindemi yaşıyo bilmem ama yeter çıksn su lanet olası ruh halinden ben kötü oluym yoksa. kavgaya dönüştürmekmi hemde nasl kavga yapıyrz napım canım ya benmde sinirlerim geriliyo. sanki 10 senelik evliymişiz gibi davranıyo buda beni yıpratıyo. bunu ona defalarca söyledgm halde gene aynı. beni hiç anlamıyo:14: çok agır bunu yaşamak. okadar biyerleimi yırtıyrm uzak olma bakıyorm gene aynı ailemn yanında oturuyo onların yanında oturcaana bana vakit ayırsana ama yokk offf :14:

aslında sana uzak değil bunu unutma o ne yapacagını sasırmıs durumda...senden uzaklasıtıgı falan yok sanada stresten öyle geliyor..
bu stres adama varya neler düşündürüyor..bende kendi kendime ne düşüncelerle bogusurdum sacmalardım ay neler neler ama sevgilim benim ona olamadıgım kadar destek oldu..zor canım ya anlarım seni tabi asker beklemek kadar acı birşey yok bence sancılı süreç..kalbin beynin herseyin onda..
o ruh halinden teslim oldugu gün çıkar diye düşünüyorum ..
seninde sinirlerin geriliyo haklısn ilgi bekliyorsun ama emin ol senin işin daha kolay ..
askerlerimizin işi çok zor canım çoooook .. sen bi yolla askere beni daha ii anlayacaksın :43::43:
birde sen birşey söyleme uzak olma bana yakın ol vs böyle seyler söyleme .. bu onu daha iter :34::34:

herşey iyi olacak ben o kadar eminim ki bu askerlik sürecinde oldugum için bütün düşüncelerinizi çok net anlıyorum ..

sana sadece sabırlı ol diyorum gör bak karsılıgını nasıl alacaksın .. tartısmaya gitmesin sen ona yakın ol :34::34:
gör bak askerde nasıl sarılcak sana anne baba ayrı ama yar bi baskadır askerlikte..

aslında sana uzak değil bunu unutma o ne yapacagını sasırmıs durumda...senden uzaklasıtıgı falan yok sanada stresten öyle geliyor..
bu stres adama varya neler düşündürüyor..bende kendi kendime ne düşüncelerle bogusurdum sacmalardım ay neler neler ama sevgilim benim ona olamadıgım kadar destek oldu..zor canım ya anlarım seni tabi asker beklemek kadar acı birşey yok bence sancılı süreç..kalbin beynin herseyin onda..
o ruh halinden teslim oldugu gün çıkar diye düşünüyorum ..
seninde sinirlerin geriliyo haklısn ilgi bekliyorsun ama emin ol senin işin daha kolay ..
askerlerimizin işi çok zor canım çoooook .. sen bi yolla askere beni daha ii anlayacaksın :43::43:
birde sen birşey söyleme uzak olma bana yakın ol vs böyle seyler söyleme .. bu onu daha iter :34::34:

herşey iyi olacak ben o kadar eminim ki bu askerlik sürecinde oldugum için bütün düşüncelerinizi çok net anlıyorum ..

sana sadece sabırlı ol diyorum gör bak karsılıgını nasıl alacaksın .. tartısmaya gitmesin sen ona yakın ol :34::34:
gör bak askerde nasıl sarılcak sana anne baba ayrı ama yar bi baskadır askerlikte..

evet bana yakın ol dedikce uzaklaşıyo bu dogru..! gerçekden böylemi düşünüyosn. okadar bu duruma düşmüşüm ki artık aldatıyomu başka birimi var demeye başladım düşün sen gerisini offf:14: bunları bana yaşatmaya hakkı yok. tmam nazlıcam dedi dün telde konuşurken bugn okadar kötü geçtiki günüm, nazlamak surda kalsın.

biz nerdeyse 7 yıl olacak beraberliğimiz ... bunun üzerine öyle sacma seyler düşünürdüm ki .. kurardım hep kötü senaryolar ..
bana gayet iyi oldugu halde içimden derdim ya beni unutursa ya aramazsa ne yaparım ben üstelik 7 yıllık ilişkimizde konusmadıgımız gün bile yok 1 gün bile ..
aramazsa naparım ne ederim oy allahım nelerle bogusurdum bilsen yorganları ısırır aglardım ..
ya koparsa benden gibisinde bir sürü saçma düşünce ...

amaaa askere gitti hiç birşey değişmedi düşkünlüğü daha da arttı,, her gün arardı bugün arayamıcak galiba dediğim anlarda cıktı aradı..
nerdeyse 12 ay olcak ama bir gün konusmadık diyemem sana her gün konustuk .. fırsat yarattı ...
geceleri 1 saat geç yatıp bir saat erken kalkıp aradı acemi birlikte .. çok şükür usta birlikte telefonumuz oldu daha da rahatladık ..
sende acemilikte sıkıntı cekersin kolay değil acemilik acayip sıkı yönetim ..
hatta 92/2 topiğine neler yazcaksın onları bile biliyorum.. cunku hepimiz aynı dertleri cekiyoruz ..

yani demek istediğim bütün sacma düşüncelerim geride kaldı..
hersey yolunda..

seninde öyle olacak :34:
içini ferah tut ..
sana sadece bunları söylüyorum arkadasım..

Son düzenleme:
şimdiye kadar yaşadıklarımızı bi ALLAH... bi o .... bi ben bilirm. yeter artık üzüntüyle gecen günlerim el üstünde tutulmak istiyorm. hala bana dönüp .'bak 1 ay kaldı beni mutlu et ' diyo offf delircem:50:

canım nereye gideceği belli değil dimi? ondan da korkuyo morali bozuk olabilir...

Allah hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin inşallah, tüm askerlerimize ( aminnnnnnnn )

şimdiye kadar yaşadıklarımızı bi ALLAH... bi o .... bi ben bilirm. yeter artık üzüntüyle gecen günlerim el üstünde tutulmak istiyorm. hala bana dönüp .'bak 1 ay kaldı beni mutlu et ' diyo offf delircem:50:

el üstünde tutulması gereken sen değilsin canım o..
anlayamıyorsun suan da bunu ama sana hak veryorum..
asla onu anlayamazsın anlayamayız askerlerimizi..
bencil olma.
sevgilini neler bekliyor bilsen..
tamam ben sana askerlik psikolojisi diyerek üste cıkar sevgilini demiyorum ama o kadar tecrübeliyim ki daha sonradan gelip yazacaklarını biliyorum..
madem öyle 1 ay daha sık dişini gidince tepsine bak sana olan tutumuna...

biz sıcacık yataklarımızda yatarken 5te kalkmazken onların sabahın köründe buz gibi havalarda ayazlarda nöbet tutacaklar..
yemekler kötü genelde,, bi kogusta 60 70 adam pis ortam mikrop uykusuz geceler huzursuz geçen saatler..
zorlu süreç bekliyor onları o suanda sımartılmak ister..

neler geçiyordur onun aklından,, askere gidecek bütün düzenini bırakıp gidecek o sen değilsin ..
bize beklemek ve hasret düşüyor ..
ama ya onlara :50::50:

bana kızacaksın belki ama :25:

biz nerdeyse 7 yıl olacak beraberliğimiz ... bunun üzerine öyle sacma seyler düşünürdüm ki .. kurardım hep kötü senaryolar ..
bana gayet iyi oldugu halde içimden derdim ya beni unutursa ya aramazsa ne yaparım ben üstelik 7 yıllık ilişkimizde konusmadıgımız gün bile yok 1 gün bile ..
aramazsa naparım ne ederim oy allahım nelerle bogusurdum bilsen yorganları ısırır aglardım ..
ya koparsa benden gibisinde bir sürü saçma düşünce ...

amaaa askere gitti hiç birşey değişmedi düşkünlüğü daha da arttı,, her gün arardı bugün arayamıcak galiba dediğim anlarda cıktı aradı..
nerdeyse 12 ay olcak ama bir gün konusmadık diyemem sana her gün konustuk .. fırsat yarattı ...
geceleri 1 saat geç yatıp bir saat erken kalkıp aradı acemi birlikte .. çok şükür usta birlikte telefonumuz oldu daha da rahatladık ..
sende acemilikte sıkıntı cekersin kolay değil acemilik acayip sıkı yönetim ..
hatta 92/2 topiğine neler yazcaksın onları bile biliyorum.. cunku hepimiz aynı dertleri cekiyoruz ..

yani demek istediğim bütün sacma düşüncelerim geride kaldı..
hersey yolunda..

seninde öyle olacak :34:
içini ferah tut ..
sana sadece bunları söylüyorum arkadasım..

inşallah dedigin gibi olur tatlım inşallah yoksun bırakmaz benden sevgisini :5: bendede var yüzümü düzeltemiyorm bigun boyunca eger üzüldüysem. şimdi ona nasıl desdek olcam biliyrm ki desdek olmaya çalışsam iki gün sorna aynısını yapcam gene sıkılcak canım . umarım fazla uzun sürmez.

canım nereye gideceği belli değil dimi? ondan da korkuyo morali bozuk olabilir...

Allah hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin inşallah, tüm askerlerimize ( aminnnnnnnn )

yok daha belli degil. ama sürekli agzında askerlik sürekli kafasına taktıgı belli ama böyle yapması gerekmez dimi. aminnn canım saol

Back
X