kızlar dayanacak gücüm kalmadı bana yardım edin. nişanlımın askerligine surda 1 ay kaldı ama bana çok uzak davranıyo normalde daha yakın olması gerekmezmi? askerlik psikolojisimi anlamadım . delircem artık dayanamıyrm napmam lazım bilemiyrm oyüzden sizlere yazmak istedm belki yardımlarınızı esirgemessiniz...bu konuyu ona açtım bugun ' sende çok büyütüyosun ' yok öyle bişe dedi ama ben anlıyorm bana uzak. işten çıktı askerline 1 ay kaldı die boş oldugu halde günde 3..4 kere felan arar onuda en fazla 5...10 dk konuşuruz. hani normal zmanda bukadr konuşsak neyse surda 1 ay kalmış beni mutlu etsn istiyrm abartıgımı düşünüyo. bugun suratım asıktı sonra dedm neyse aman güleyim konuşayım die , sonra piknik alanında çimenlere oturduk hiç yanıma elip sokulmadı uzak uzak oturdu. üzüldügm zmn aşkım söyle böyle diyp gönlümü yapmaya çalışıyo ama gene hep aynı. artık zoruma gidiyo daha fazla ilgi beklerken hiç görmüyorm yardım edin bu neyin nesi???? nasıl davranmalıyım ?????
bende surat asmak istemiyrm ama nerye kadar, nerye kadar tek başına fedakarlık yapcam. uzak dursam 1 ay kaldı yapamıyrm napcammmmm??? bi akıll verin kızlar...