dayanamıyorum... bu durum neyin nesi?

Canım benim nişanlımda askerde..benim okulda son senem..gitmeden 4 5 gunönce gelmişti yanıma..resmenn memleketine gitmek için can atıyor gibiydi..bir soğuk bir soğuktu...arkdaşlarımız bile farketmişti..(hatta halen dalgasına söyleyip gülerler o anki hareketlerini,tabı ben çok üzülmüştm o ayrı)ama heralde askerlik psikolojısı dedim..bu bir gitti çok şükürler olsun eskisinden kat kat daha iyi oldu..şmdi gelmesine Allah izin verirse 24 gun kaldı.bize az kaldı gibi geliyor ama bide ona sormak lazım yine böyle sıkıntılı sıkıntılı konuşuyor..ama olsun yine de askerlik yaradı..sen canını sıkma..askere gitmeden önce demekki o stres fazlaca srıyor bazılarını..geçicidir..

konu açmakda çok tereddüt etmiştim ama iyikide açmışım çok saolun yardımlarınız için. inan tatlım aklıma bisürü şey takıldı acaba başka birimi die kendimi yedim durdum kaç gündür :43: inşallah benmkide bana çok baglanır. ama su 1 ayımız hep böylemi geçecek bişeler yapmalıyım. sonradan pişman olurum die korkuyorm. bazıları iyice içine kapanık oluyo bazılarıda dışarı yansıtıyo rahatlıyo ahh bi açılsa bana offf :50:

Son düzenleme:
kızlar dayanacak gücüm kalmadı bana yardım edin. nişanlımın askerligine surda 1 ay kaldı ama bana çok uzak davranıyo normalde daha yakın olması gerekmezmi? askerlik psikolojisimi anlamadım . delircem artık dayanamıyrm napmam lazım bilemiyrm oyüzden sizlere yazmak istedm belki yardımlarınızı esirgemessiniz...bu konuyu ona açtım bugun ' sende çok büyütüyosun ' yok öyle bişe dedi ama ben anlıyorm bana uzak. işten çıktı askerline 1 ay kaldı die boş oldugu halde günde 3..4 kere felan arar onuda en fazla 5...10 dk konuşuruz. hani normal zmanda bukadr konuşsak neyse surda 1 ay kalmış beni mutlu etsn istiyrm abartıgımı düşünüyo. bugun suratım asıktı sonra dedm neyse aman güleyim konuşayım die , sonra piknik alanında çimenlere oturduk hiç yanıma elip sokulmadı uzak uzak oturdu. üzüldügm zmn aşkım söyle böyle diyp gönlümü yapmaya çalışıyo ama gene hep aynı. artık zoruma gidiyo daha fazla ilgi beklerken hiç görmüyorm yardım edin bu neyin nesi???? nasıl davranmalıyım ?????:14: bende surat asmak istemiyrm ama nerye kadar, nerye kadar tek başına fedakarlık yapcam. uzak dursam 1 ay kaldı yapamıyrm napcammmmm??? bi akıll verin kızlar...
asker yolu bekleyen biri olaraktan sana onu serbest bırakmanı tavsiye ediyorum
eşim de askere gitmeden evvel benden uzaklaştı beni çok üzdü hatta veda bile etmedi
aradan 12 sene geçti şimdi söylüyor o askerdeyken benim onu beklemiyeceğimi sanarak gitmiş askere
askeer gittikten sonra aradan 1 ay geçti aradı çok özür dilerim seni çok üzdüm ama sensiz olmuyor diye ben de neden veda bile etmeden gittin bile demedim gene sardım sarmaladım sevgimle
yani birazcık sabret sen istiyorsun ki son günlerinin onla geçsin ama onun yapması gereken seyler var o gene seninle beraber olacak azcık sabret

myzt canım söylediklerin bir bir çıkıyo düşünüyodum aklıma geldi 3 gün öncede ' sen beni bırakamassın ' dedi bana neden dedim ' seviyosun ' dedi . tuaf oldum o anda alakası bile yoktu öyle oturuyoduk sessiz sessiz nerde çıktı bilmiyodum öylesine söyledi sandım ama şimdi senin söylediklerini düşününce anladım ki KORKUYO canımmmm aşkım yaaa :14: off napacam ben onsuz. dünde ' seni kime emanet edecem ben ' dedi. haklısınız tamamiyle askere gitcek die sitres yaptı..:39:

asker yolu bekleyen biri olaraktan sana onu serbest bırakmanı tavsiye ediyorum
eşim de askere gitmeden evvel benden uzaklaştı beni çok üzdü hatta veda bile etmedi
aradan 12 sene geçti şimdi söylüyor o askerdeyken benim onu beklemiyeceğimi sanarak gitmiş askere
askeer gittikten sonra aradan 1 ay geçti aradı çok özür dilerim seni çok üzdüm ama sensiz olmuyor diye ben de neden veda bile etmeden gittin bile demedim gene sardım sarmaladım sevgimle
yani birazcık sabret sen istiyorsun ki son günlerinin onla geçsin ama onun yapması gereken seyler var o gene seninle beraber olacak azcık sabret

okadar içimi rahatlattınızkiii. eger sizin yorumlarınız olmasa kesin bende kötü davrancaktım ona böylece saçma sapan gitcekti 1 ay iyiki varsınız ...! BEN ONU SON NEFESİME KADAR BEKLİCEMMM . sabır diliyorum RABBİM senden

konu açmakda çok tereddüt etmiştim ama iyikide açmışım çok saolun yardımlarınız için. inan tatlım aklıma bisürü şey takıldı acaba başka birimi die kendimi yedim durdum kaç gündür :43: inşallah benmkide bana çok baglanır. ama su 1 ayımız hep böylemi geçecek bişeler yapmalıyım. sonradan pişman olurum die korkuyorm. bazıları iyice içine kapanık oluyo bazılarıda dışarı yansıtıyo rahatlıyo ahh bi açılsa bana offf :50:

yokk kuzum başka biri falan yoktur..Sen iyi davran, düşünsene kaç ay tanımadığı(sonradan çok iyi olacaklardır muhtmelen ama)insanların yanında olma düşüncesi,sevdklerini geride bırakma düşüncesi onu böyle durgunlaştırıyordur.üstne gitme.hele askerdeyken..herşey çok daha guzel olacak canım emin ol..sabret , sonradan o askerdeyken neden bende kötü davrandım diye çok üzülürsünn..

kızlar daha yeni aradı sordum bitaneme ' neden bu uzaklaşman, garip garip konuşmaların neden, bişeyden mi korkuyosn ' dedim ' evet bazen okadar sarıyoki askerlik beni düşünmekden kafayı yicem ' dedi... bende dedm ' sıkıntını , üzüldügn seyleri banada söyle beraber konuşarak atlatalım böyle uzak olma bana ' tmam dedi kızlar. inşallah düzelir.

kızlar daha yeni aradı sordum bitaneme ' neden bu uzaklaşman, garip garip konuşmaların neden, bişeyden mi korkuyosn ' dedim ' evet bazen okadar sarıyoki askerlik beni düşünmekden kafayı yicem ' dedi... bende dedm ' sıkıntını , üzüldügn seyleri banada söyle beraber konuşarak atlatalım böyle uzak olma bana ' tmam dedi kızlar. inşallah düzelir.

tamam canım bir kere sormussun bunu hergun sorma artık bence..hep de ki geçecek sayılı gun çabuk geçer git gel bir an önce hayırlısıyla önümüzü görelim gibi guzel şeylerle motıve et cnmm

erkeklerın buyume olgunlasma donemı askerlık zamanın da baslar .
askere gıtmeden once hayat onlara hep laylaylom.
asker olacakları zaman o zaman ıs de tamamen buyuduklerını anlarlar .
tum sorumluluklar bır anda bınıverır sırtlarına ,ve o sorumlukları da ustlenme
mecburuyetı hısseder .askerden sonra evlılık fıkrı de onu suan da korkutuyordur .
ısın cıddıyetlıgıne sımdı aklı basmısdır ."ne yapacagım nasıl evlenecegım gecım sıkıntısı yasar mıyım
o tum sorumlukları nasıl ustlenecegım "dıye emın olun sımdı delı gıbı dusnuyordur .
aslın da korkutucu bır surec degıldır ,dedıgım gıbı olgunlasıyor .
askerlık farklı bır pıskolojı herkes de farklı etkıler bırakabılıyor .
cok ozur dıleyerek belırtmek ısterım kı ,gıdıp e donmeyecegını bıle dusunenler var .
benım cok yakın bır arkadasım resmen bu pıskolojıye kapıldı .
askere gıtmeden once sevgılısıne hıc bırsey soylemeden onu bırakarakk gıttı .
neden boyle yaptıgını sordugumuz da ıse "arkamda benı bekleyen bırılerın oldugunu bılmek ıstemıyorum ,
gıdıp de donemeyebılırım ,kımsenın hakkına gırmek ıstemıyorum ,yada gıttıgım de benı bekledıgını sandıgım
kısı belkı e cokdan yolunu da cızmıs olabılır ,o yuzden asker de bunları dusunup cıldırmak ıstemıyorum "deyıp
cok sevdıgı sevgılısınden tek bırsey bıle demeden ayrılarak gıttı .sımdı sorarsan eger,hala o kızı delıler gıbı sevıyor
hayatına kımseyı sokmadı askerden geldı .ama o kız cokdan yolunu cızmıs evlenmıs bıle :ssz:
anlyacagın askerlık pıskolojısı cok farklı bırsey .bızım o pıskolojıyı hıssetmemız olanaksız bırsey .
su surec de sevgılıne destek cıkmanı ,gerekısz trıplerle sevgılını uzmemenı tavsıye ederım

Canim o yapmiyorsa sen yap. Ona saril, op, sevdigini soyle. Onun bunlara ihtiyaci var. Cogu arkadasin yazdigi gibi 15 ay evden uzak, senden uzak olucak. Cok zor bir durum. Sen onun gozunun arkada kalmammasini sagla. Yani giderken keske demesin. Biliyorum senin icinde zor.

myzt canım söylediklerin bir bir çıkıyo düşünüyodum aklıma geldi 3 gün öncede ' sen beni bırakamassın ' dedi bana neden dedim ' seviyosun ' dedi . tuaf oldum o anda alakası bile yoktu öyle oturuyoduk sessiz sessiz nerde çıktı bilmiyodum öylesine söyledi sandım ama şimdi senin söylediklerini düşününce anladım ki KORKUYO canımmmm aşkım yaaa :14: off napacam ben onsuz. dünde ' seni kime emanet edecem ben ' dedi. haklısınız tamamiyle askere gitcek die sitres yaptı..:39:

Bu arada adım Yasemin tatlım :29:
Emindim ki çıkacağınaaa :8::8::8:
Asker yarini en iyi asker yari anlar :34::13:

erkeklerın buyume olgunlasma donemı askerlık zamanın da baslar .
askere gıtmeden once hayat onlara hep laylaylom.
asker olacakları zaman o zaman ıs de tamamen buyuduklerını anlarlar .
tum sorumluluklar bır anda bınıverır sırtlarına ,ve o sorumlukları da ustlenme
mecburuyetı hısseder .askerden sonra evlılık fıkrı de onu suan da korkutuyordur .
ısın cıddıyetlıgıne sımdı aklı basmısdır ."ne yapacagım nasıl evlenecegım gecım sıkıntısı yasar mıyım
o tum sorumlukları nasıl ustlenecegım "dıye emın olun sımdı delı gıbı dusnuyordur .
aslın da korkutucu bır surec degıldır ,dedıgım gıbı olgunlasıyor .
askerlık farklı bır pıskolojı herkes de farklı etkıler bırakabılıyor .
cok ozur dıleyerek belırtmek ısterım kı ,gıdıp e donmeyecegını bıle dusunenler var .
benım cok yakın bır arkadasım resmen bu pıskolojıye kapıldı .
askere gıtmeden once sevgılısıne hıc bırsey soylemeden onu bırakarakk gıttı .
neden boyle yaptıgını sordugumuz da ıse "arkamda benı bekleyen bırılerın oldugunu bılmek ıstemıyorum ,
gıdıp de donemeyebılırım ,kımsenın hakkına gırmek ıstemıyorum ,yada gıttıgım de benı bekledıgını sandıgım
kısı belkı e cokdan yolunu da cızmıs olabılır ,o yuzden asker de bunları dusunup cıldırmak ıstemıyorum "deyıp
cok sevdıgı sevgılısınden tek bırsey bıle demeden ayrılarak gıttı .sımdı sorarsan eger,hala o kızı delıler gıbı sevıyor
hayatına kımseyı sokmadı askerden geldı .ama o kız cokdan yolunu cızmıs evlenmıs bıle :ssz:
anlyacagın askerlık pıskolojısı cok farklı bırsey .bızım o pıskolojıyı hıssetmemız olanaksız bırsey .
su surec de sevgılıne destek cıkmanı ,gerekısz trıplerle sevgılını uzmemenı tavsıye ederım

kızı bırakması kötü olmuş benmki böyle yapsam naparım bilmiyrm . evet gereksiz bisürü trip yaptım buda bende dahada uzak tutuyo onu farkındayım ama ceneme dur diyemiyorum off

yasemin :) m.o bende zeliha

Bende memnun oldum canım benim hersey iyi olsun inşallah hepimiz için..
Allah asker bekleyenleri tüm sevenleri saglıkla mutlulukla kavustursun inşallah ..

kızlar dayanacak gücüm kalmadı bana yardım edin. nişanlımın askerligine surda 1 ay kaldı ama bana çok uzak davranıyo normalde daha yakın olması gerekmezmi? askerlik psikolojisimi anlamadım . delircem artık dayanamıyrm napmam lazım bilemiyrm oyüzden sizlere yazmak istedm belki yardımlarınızı esirgemessiniz...bu konuyu ona açtım bugun ' sende çok büyütüyosun ' yok öyle bişe dedi ama ben anlıyorm bana uzak. işten çıktı askerline 1 ay kaldı die boş oldugu halde günde 3..4 kere felan arar onuda en fazla 5...10 dk konuşuruz. hani normal zmanda bukadr konuşsak neyse surda 1 ay kalmış beni mutlu etsn istiyrm abartıgımı düşünüyo. bugun suratım asıktı sonra dedm neyse aman güleyim konuşayım die , sonra piknik alanında çimenlere oturduk hiç yanıma elip sokulmadı uzak uzak oturdu. üzüldügm zmn aşkım söyle böyle diyp gönlümü yapmaya çalışıyo ama gene hep aynı. artık zoruma gidiyo daha fazla ilgi beklerken hiç görmüyorm yardım edin bu neyin nesi???? nasıl davranmalıyım ?????:14: bende surat asmak istemiyrm ama nerye kadar, nerye kadar tek başına fedakarlık yapcam. uzak dursam 1 ay kaldı yapamıyrm napcammmmm??? bi akıll verin kızlar...
canım onlar nasıl bir psikolojide bilemezsin.benimde erkek arkadasım nerdeyse hiç aramıyodu konusmuoduk bu konuyu görüştgmzde yüzüme bakamıyordu. dgru düzgn görüşemdk bile askeere gittignde.oyuzden fazla takma gittignde kafasına dank edicek ama çok gec oluyor iştr.sütüne gitme bence norml bunlr..

canım onlar nasıl bir psikolojide bilemezsin.benimde erkek arkadasım nerdeyse hiç aramıyodu konusmuoduk bu konuyu görüştgmzde yüzüme bakamıyordu. dgru düzgn görüşemdk bile askeere gittignde.oyuzden fazla takma gittignde kafasına dank edicek ama çok gec oluyor iştr.sütüne gitme bence norml bunlr..

işte bende onu söylüyorm sonradan pişman olursn diyorm OLACAK DA saten ama anlamıyo hala haksız benim onun gözünde...

kızlarrr ben artık pes ettim yaa:14: çok yoruldum davranışlarından :14: ALLAHIm napcam ben. yasemin olmuyo başaramıyorum. dün gene tartıştık soguk konuşuyomusum halbise o çok soguktu anlatamıyorm aramıyorm böyle davranıyosan dedi aramadıda bende gece 11 buçukda aradım kızdım bagırdım. bu kaçıncı die. her kızdıgında baya bi aramaz sormaz ben boguluyorum artık onun hareketleri içinde. bana akıl vern gene suçlu ben oldum. git dedim istemiyrm seni ama gerçekten bıktırdı inanın buna ben ilgi bekledikce o dahada beter oldu. nedn benmkide başkaları gibi deger vermez bana :14: benmi beceremiyorm yardm edn nolur.

Back
X