Onun bana para hesabı sorması ve ırkımı asagılamasını kaldıramadımEsinize çok ağır konuştuğunuzun farkındasınız orda değil mi? Başka erkekleri örnek gösterip erkekliğine laf söylemek iyi bir fikir mi sizce?
Bi insanı değiştirmek hayatın en zor şeyi sanırımOysaki iyi başlamıştın
O bana hep bi kız arkadaşımı örnek verşrEsinize çok ağır konuştuğunuzun farkındasınız orda değil mi? Başka erkekleri örnek gösterip erkekliğine laf söylemek iyi bir fikir mi sizce?
Biz o işi hiç başaramadık iki buçuk yıllık evliyim hiç beceremedik o bana hep tahammülsüz ne desem tmam bitsin derBağırıp cagirmadan da tartışılabilir. Niye erkekligine laf ediyorsunuz? O niye irkiniza laf ediyor? Ne ayip, egitimli insanlarsiniz bir de.
Şimdi ben bedelliye karşı değilim. Vicdani ret kabul edilebilir bir sey. Ama yani bedelli yapan adamın da vatan millet Sakarya muhabbetine girmesi, hiç alakası yokken size vatan haini demesi, ne bileyim, komik.
Tartisirken sınırdan cikmamak gerektigini dusunuyorum. O yüzden hep yutkunarak konusurum tartışma esnasinda. Özellikle eşimle tartisirken.
Niye değiştirmeye çalışıyorsunuz ki? O halde gördünüz evlenmeye karar verdiniz. Sizin için "uygun" değilse en başta evlenmeyecektinizBi insanı değiştirmek hayatın en zor şeyi sanırım
Bana paranı ne yaptın demesi çok zoruma gitti üc kuruş aldım biliyor ne zorluklarla ne şekillerde kabul ederek evlendim biliyor bir seye ihtiyacın var mı para bırakayım disarı çık sözünün bana çok olmadığını düşünüyorumSen adam mısın erkeklik bu mu lafından sonra ne demesini bekliyordunuz mesela,? Eşinizin sözlerini asla doğru bulmuyorum ama "istediğini söyleyen istemedigini işitir " diye güzel bir söz vardır.
Onun bana para hesabı sorması ve ırkımı asagılamasını kaldıramadım
Çok pardon ama gögsünüze yastık attı ve acıdı öyle miKızlar yine ben geçenlerde eşimin üşengeçliğinden ve kötü laflarından bahsetmiştim. Neyse biz haftasonu biblonuzu kavga dövüş sonrasında konuşarak hallettik ve bana hatalarını bir daha yapmayacağını söyledi.
İyi gidiyoruz birkaç gündür ta ki bu akşama kadar. Ben normalde çalışıyordum öğretmenim geçen ay işten çıkarıldım zaten ücretli öğretmendim üc kuruş alıyordum. Eşim bana dedi ki sana aylık su kadar para veririm idare edersin tamam dedim. Ama ayın beşinde vercem dedi
Neyse ben işten ayrılalı bi ay oldu. Dünden beri düşünüyorum tamam aylığı ayın beşinde verecek ama bir ay geçmiş insan bi kere eve para bırakmaz mı demez mi bi kere olsun paran var mı dişarı çıkarsın belki. Bunları kafama taktım ve akşam otururken güzelce dedim ki sen niye hiç bi aydır paran var mı diye sormuyorsun veya ora bırakmıyorsun bana işten çıkalı bi ay oldu dedim.
Alllahhhhhh bu başladı sen parayı naptın son maaşını ne yaptın nereye harcadın ya diyorum belki param bitmedi meraktan soruyorum her erkek evine para bırakır. Sen arkadaşlarına bak çalışıp ne para biriktiryorlar senşn beş kuruşun dahi Yok ben senin maaşına el koymadıgımdan oldu bunlar. Ödemelerim var kiram bedelli param faturalar dedi zaten akşam gelirken ne lazın diyorum sahan ne istiyorsun dedi Ben de dedim sen adam mısın be erkeklik bu mu dedim. Bana küfürler etmeye başladı sizin ırkınıza sıcayım vatan hainleri dedi ben de dayanamadım beddua ettim yastığı bi fırlattı bana göğsüm acıdı annene babana sülalene dönsün dedi s.... git istemiyorum seni dayanamıyorum sen zenginle evlen dedi sadece bi soru sordum ya dedim sorma istemiyorum dedi saygısızca neler neler dedik birbirimize şimdi battaniyesini aldı içerde yatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?