Dayanamıyorum çaresizim

Beni yıpratan düşüncesizliği oldu demesi lazımdı bi aydır evde acaba bitti mi parası benim eşim kuralcı ve paracıdır o aylığı verir ve biterse asla isteme hakkım yoktur

Biz o işi hiç başaramadık iki buçuk yıllık evliyim hiç beceremedik o bana hep tahammülsüz ne desem tmam bitsin der
Çok üzüldüm. Mantıklı cümleler kuramadığı için hakarete basvuruyor olabilir. Buna çok tanık oldum hayatimda. Ya ses yukselir ya hakaret ve küfür edilir. Oysa dolu insan derdini normal ses tonunda anlatabilir.

Beni yıpratan düşüncesizliği oldu demesi lazımdı bi aydır evde acaba bitti mi parası benim eşim kuralcı ve paracıdır o aylığı verir ve biterse asla isteme hakkım yoktur

Ee yapacak bişey yok o zaman. Verdiğiyle idare edeceksiniz, fazlasını almak için böyle hakaretler havada uçarak tartışılmaz.

Yazdığınızı bir okusanız keşke. Ne anlattığınız çok zor anlaşılıyor.

Ne yorum yapacağımı bilemedim açıkçası, ikiniz de hatalısınız. İletişim kurmayı bilmiyorsunuz.

Öyle üstünkörü geçtim ama şu an olayın ciddiyetini anladim. İrkiniza sovmesi, vatan haini demesi... Madem öyle kendi irkindan olanla evlenseymis. Edepsiz. Bir insan kendi ırkını başka ırktan üstün tutuyorsa, onunla normal konuşabilmek mümkün değildir zaten. At gözlüklü bir adam belli ki. Bu tür söylemler aile içinde bile oluyorsa, ülkede olmamasi imkansız. Çok yazık çok.

BEn de evliliğimde ikimizin de hatalı olduğunu ben iletişim sorunu olduğunun farkındayım hepşnize katılıyorum ve konuşarak çözemiyoruz cünkü biz konuşamadık hep hakaret kavga. Yalvardım gel ile terapistine gidelim evliliğimizin düzelsin diye ama o bana asla gitmem ben deli değilim diyor

Açık açık şu kadara ihtiyacım var demek varken yanlış konusmussunuz.

Kadınların en büyük hatası bu zaten , istediğini sitem ile dile getirmek.

Düşmana bile söylenmez ; " sen erkek misin, kadın misin " hakareti.

Yaralar, ağır cevap verdirir bu tur hamleler.

Eşiniz de fazlasıyla kötü konuşmuş.

" Param bitti, uygunsan bir miktar bırakır misin ? Ben yeniden çalışana kadar ara ara desteklersen beni sevinirim . " Bunu söylemeniz yeterliydi.

Ancak siz hem ayligi kabul etmişsiniz hem de üstüne sitem etmişsiniz.

Olan olmuş artık , şimdi ikinizde söylediğiniz sözlerin telafisini yapmalısınız.

Bir kadın eşinin erkekliğine laf ediyorsa gerçekten canı yandığı için, karşısındakini düşünmeye zorlamak için, beklediğinin, kol kanat gerilmek-ince düşünülmek olduğu için ediyordur o lafı.
Erkek bu lafı duyunca kendi acizliğini farkeder ve o yüzden bu kadar öfkelenir.
Eşim bana sen de kadın mısın dese, gülerim, âlâsıyla derim.
Eşin farkında eksik olduğunun ama görüyorum ki para zaafı. Ama ettiğin lafı sana karşı çok güzel kulanacak. Şu duruma kendimi koyduğumda sanırım yapacağım hareket, yanına gidip erkekliğine laf ettiğim için üzgünüm, tabii ki sapına kadar öylesin( yalan ama öyle sanmasında sakınca yok), ama ben bana ettiğin küfürleri kaldıramıyorum, bir süre düşünmeye ihtiyacım var der çeker giderdim üç beş parça eşyayla.

Gerisini o düşünsün.

BEni hep Kürt olmamdan vuruyor zaten biz kekoymuşuz ırkımızdan dolayı ben böyleymişim boşa etraftan evlenin demiyorlarmış valla vatanıma herkesten çok aşığım baglıyım

Kürtmusunuz neden eşiniz irkiniza küfür etti ve vatan hayini dedi sizin soylediginiz lafta kırıcı ama onunki daha beter hak etmiş adam olan adam evine karısına bakmak zorunda ben böyle erkekleri anlamiyorum karisi calismadigi halde butün maaşını karisina verenler ölsün ozamn

Ben bunu yaparsam benim ailemi arar çok kötü laflar eder

Evet Kürt asıllıyız ben ona ne fedakarlıklar yaptım anlatılmaz bana sadece ya canım unutmusum hemen vereyim çok yok ama dese bile yeterdi

Kürt Türk Çerkez Laz ayrımı yapmak baştan karaktersizliktir bir kere. Hepimiz aynı ülkede yaşıyoruz, hepimiz binlerce yıldır ''kardeş'' olarak bu topraklardayız. Kürdün dedesi de bu ülke için fedakarlık yatı Türkün de.

Sen onun erkekliğine laf atınca, o da ne diyeceğini şaşırdı herhalde. İkiniz de hatalısınız.

Doğru söylüyorsunuz fakat ben parasızlıktan değil düşüncesizliğinin sebebini öğrenmek istemiştim içeride yatıyor ne yapabilirim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…