Dayanamıyorum çaresizim

Herhalde beni tek yaralayan küfür vatan haini olurdu.
Daha ötesi olamaz bu durumun, bunun altında milyonlarca laf yatar çünkü.
Ben de evliliğimde böyle iğrenç konuşmalar yaşıyorum ama sizinki boyut atlamış resmen.
Ne diyim ki...

Evet zihniyet belli her kavgada beni oradan vuruyor kürtmüşüm ne yapayım ben mi sectim Allah’a şükür vatanıma aşığım

Herkes sen de erkek misin lafını ağır bulmuş ama ben bulmadım
Bu kadın aç mı tok mu cebinde parası var mı diye düşünmeyen adam kocayım erkeğim diye gezmesin
Irk lafı da çok çirkin ayrıca, aynı toprakta yaşayan insanlarız. Ayrı ırk diyince 7 kat yabancı hiç ortak yanımız olmayan İsveçli Norveçli tipler aklıma geliyor
Yukarda da yazılmış madem erkekliğine laf yedirmiyor vatan millet Sakarya takılıyor g..ü yiyorsa askere gitseymiş??

BEni hep Kürt olmamdan vuruyor zaten biz kekoymuşuz ırkımızdan dolayı ben böyleymişim boşa etraftan evlenin demiyorlarmış valla vatanıma herkesten çok aşığım baglıyım
Hiç uzulmeyin. Gerçekten eşiniz sığ bir adam. Vatanına deli gibi asiksa gidip yapsaydi askerligini. Kürt ırkını sevmiyorsa da evlenmeseymis, zorla mı evlendirildi sanki? Yaşadığım yerde Türk-Kürt icice. Böyle bir şey dusunsem insanligimdan utanirim. Bırak esine, sokaktaki insana düşünmez adam olan.

İçime tercüman oldunuz teşekkür ederim

+++
Beğenmiyorsa evlenmeseymiş hasba

Evet zihniyet belli her kavgada beni oradan vuruyor kürtmüşüm ne yapayım ben mi sectim Allah’a şükür vatanıma aşığım
Evlenirken bilmiyor muydu?
Alırken bayılıyorlar ama kürt kızı aldık güzelliği dillere destan, iyi örf adetleri var diye.

Ayrıca, daha yaşadığımız ülkede şöyle 3 4 nesil geriye gidersek inanın kimin ne çıkacağı hiç belli olmaz.
Çok ırklı, çok renkli ve çok kültürlü bir toplumuz işte.
Her şeyi diyorum ya geçerim ama soy sop ve vatana edilen, laf namusdan daha ağırdır bende.

Siz de eşiniz de hatalı.Gerçekten çok ağır laflar etmişsiniz birbirinize.Tamam tartışılır bazen anlaşmazlıklar çıkar ortaya ama bu hakaretler küfürler de çok ağır

O kadar sinirliyim ki şu an. Sizi o evden çıkarmak isterdim. Keşke bazı durumlarda dogaustu yetenekler bahşedilse birkaç dakikalığına, aaah ah.

Evet Kürt asıllıyız ben ona ne fedakarlıklar yaptım anlatılmaz bana sadece ya canım unutmusum hemen vereyim çok yok ama dese bile yeterdi
Yok ablacım bunlar böyle gelmiş böyle gider o düşünce olsa zaten is oraya gelmezdi hiç alttan alma birak kendi özür dilesin sen haklisin

Bu kadar lafin, küfrün sonrasında normal bir şekilde devam edemez ki insan. Sağlıklı bir evlilik için mutlaka aile danışmanına gitmelisiniz. Sizde geri adım atmayın, başlangıcı yaptığınız için hatalısınız ama eşinizin lafları, küfürleri de yenilir yutulur gibi değil.

Çok denedim gidelim diye cevabı ben deli değilim ve asla gitmem

Ben de çıkmayı o kadar istiyorum ki tek düşündüğüm annem üzülecek
Bitirmek kolay degil, değil mi? Karşınıza sakin bir zamanda alıp konusun bence. Bak ben Kürt'üm ve ne ben ne de sen irkimizi seçerek gelmedik dunyaya. Benim irkimi bana küfür gibi kullanma artık sana saygimi yitiriyorum yoksa deyin. Avrupa ülkeleri de Türkler barbardir diyor mesela, tutup onun yüzüne biri barbarsin dese üzülmez mi acaba? Bunu halledin bence. Anlarsa tabii.

Bu konuşmayı Cumartesi günü yaptım tamam dedi yapmayacaktı ama bir hafta olmadan yine aynısı maalesef

Çok denedim gidelim diye cevabı ben deli değilim ve asla gitmem
Aile danışmanına gidenleri deli görecek kadar sığ görüşlü yani. Sizde de hata var , yani ben eşime sizin dediğinizi desem, ki asla küfür eden bir insan değildir bana, hiç hoş şeyler söylemez karşılık olarak eminim.
Esiniz irk meselesine daha önce de laf etmiştir muhtemelen,ilk değildir yani. Olay bu kadar cirkinlesmeseymiş keşke.. Ama iki taraflı bir hata var, normal konuşup aşılacak boyutu geçmişsiniz karşılıklı olarak.

Bu konuşmayı Cumartesi günü yaptım tamam dedi yapmayacaktı ama bir hafta olmadan yine aynısı maalesef
Karakteri sıkıntılı desenize. Çocuk yoksa yollarinizi ayirmaniz sizin için daha iyi olur sanki... Ya adam olsun ya da sizi gözden cikarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…