- 29 Eylül 2014
- 9.595
- 19.542
- 498
- Konu Sahibi justalittlegirl
-
O kv seni niye istemiyor niye senle dalga geçiyor bir daha düşün bence.ailesinin dort tane evi Var
ona iki tane verecekler
ikimizde calisacagiz
devletren gelen az bir rakam
ve ananem bana ayda 200-300 tl veriyor
ki ben erken evlenmesini istemediğim çocuğa değil 2 ev zırnık bile koklatmam. Rüyalarrr..rüyalarr gerçek olsaailesinin dort tane evi Var
ona iki tane verecekler
ikimizde calisacagiz
devletren gelen az bir rakam
Keske herkes sizin gibi yorum yapsaKendimden örnek vermekten hiç hazzetmem ama dayanamadım. Benim de annemin üzerime yaptığı bir evim var erkek arkadaşımın da aynı şekilde ailesinden gelen bir evi var. Geçtim bunu erkek arkadaşım da ben de mesleğimizi aldık. Kendisi çalışıyor ve bende atanana kadar bekliyoruz. Niye biliyor musun? Her şeyimiz tam olsun ve kendimiz yapalım diye. Balayımız da istediğimiz gibi olsun evimiz de istediğimiz gibi döşensin diye uğraşıyoruz.
Çünkü benim çevremde çok kişi aileye güvendi evlendi ama aileler iş ciddiye binince bize mi güvendiniz dedi. Kimsenin ipiyle kuyuya inilmez. Hazıra dağ dayanmaz. Aileden gelen harçlıkla yuva ev kurulmaz. Adı üstünde siz de ayrı bir aile olacaksınız bu sorumluluğu harçlık alarak mı üstünüze alacaksınız?
Sizin kızınız sizden harçlıkla ev geçindirmeye kalksa ne düşünürsünüz? Siz eğitimine üniversitesine para dökün mesleğini eline alsın diye o sizin harçlıklarla evlenme hayalleri kursun ne hissedersiniz.
Benim kızım böyle bir şey yapsa ben üzülürüm. Daha mesleğini eline almadan nedir bu evlilik merakı derim.
Ki evlilik gerçekten toz pembe değil. Ne kadar aşık olsan da sevsen de aynı evde ve hayatın zor koşulları girince ortaya birbirinizi yorarsınız.
Düşünsene aileden 300 devletten 300 diye hesap kitap yapacaksın eve geleceksin ev işleri gece olcak dersin ödevin. Neden bu yaşında bunları omuzlarına almaya çalışıyorsun. Üç sene sonra her şeyi kendi emeğinizle gelirinizle kimseye bağlı olmadan yapsanız daha güzel değil mi? O zaman hayallerin de daha yerine gelmez mi? Belki daha hayallerindekine uygun bir teklif alırsın, gelinliğin tam hayalindeki gibi olur. Evin öğrenci evi gibi olmaz da hayalindeki ev gibi olur. Değmez mi beklediğine ben bunu anlayamıyorum işte.
ki ben erken evlenmesini istemediğim çocuğa değil 2 ev zırnık bile koklatmam. Rüyalarrr..rüyalarr gerçek olsa[/QUOT
ama siz degilsiniz!!
size gelince sira dusunursunuz
dalga gececekseniz yazmayın hanimefendi
Keske herkes sizin gibi yorum yapsa
insanlar dalgaya aliyor
gerçekten mantilli düşünüyorsuz
bilemiyorum cok arada derede kaliyorum
belki universite son sinifta belki sözlensek
çünkü ailelem oyle herhangi bir erkekle görüşmeme izin vermitor
biz 15 yasinsan beri birlikteyiz
hep gizli buluşuyorum
cok sıkıldım bu durumdan...
Yorum yapmama ozgurlugun var...
Kendi kendinize konuşur konuşur durursunuz burda o zamanyorum yapma özgürlüğüm de var ve bunu kullanıyorum
hee evlen de gör dünyanın kaç bucak olduğunu. umarım severek evlendik ..... le başlayan bir konun olmaz "bir derdim" var da. öyle ürküyorum ki evlilikten, evlenmek isteyenlere de şaşırıyorum. kusura bakma canını sıkmayayım ama durum böyle.Üniversitedeyim ve evlenmek istiyorum.COK SESEVIYORUM.o da seviyor.Birlikte tum hayatimizi gecirmek istiyoruz.Ilklerimiz birlikte olsun iistiyoruz.Calismak vs bizim icin zor değil her seyi goze aldik
ailelerimizi nasil ikna edebiliriz.
Kendi kendinize konuşur konuşur durursunuz burda o zaman
O gizli bulusmalarin bile tadi bambaskadir valla bak ciddiyim. Hep bi memnuniyetsizlik var bizlerde. Hep tadini cikarmaya calis icinde bulundugun durumun. Hepsini zaten yasayacaksin. Evlenicen cocugun olucak kendi evin olucak. Ama bu zamanlar geri gelmez keyfinw baksanaKeske herkes sizin gibi yorum yapsa
insanlar dalgaya aliyor
gerçekten mantilli düşünüyorsuz
bilemiyorum cok arada derede kaliyorum
belki universite son sinifta belki sözlensek
çünkü ailelem oyle herhangi bir erkekle görüşmeme izin vermitor
biz 15 yasinsan beri birlikteyiz
hep gizli buluşuyorum
cok sıkıldım bu durumdan...
Hakaret etmeden gayet güzel dalga gecebiliyorsunuz.Insanlari dalgaya almayi birakin aartik.Kucuk hanim demene de gerek yok.
ailesinin dort tane evi Var
ona iki tane verecekler
ikimiz de calisacagiz
devletten gelen az bir rakam
orasına hiç girme bence karşiimDayanamadiginiz sey tam olarak nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?