Dayanamıyorum O'nsuzluğa Artık :(

Buhte

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
247
0
46
İstanbul
Merhaba kızlar..

Gecenlerde bir konu açmıstım..İlkokul aşkım bulmustu beni diye..Konustuk çok konustuk ama ben kendimi vermedim ona..Eski sevgilim 2 ay olmasına rağmen gitmiyor aklımdan.Halbuki biliyorsunuz ne kadar çabalamıştım..Ne gururum ne de onurum kalmıstı elimde..Bu nasıl birşeydir ki bu nasıl bir aşktır ki gözümden gönlümden silinmedi gitti..Reva mı çektiğim bu gönül yangını kalp acısı..Özledim ya sadece özledim..Onun göğsünde uyumayı özledim..Gözünün diplerine bakıp Sana deliler gibi aşığım demeyi özledim..Kokusunu,şarkısını dinlemeyi...Agresif sinirli hallerini bile özledim..Ne dayanılmaz bir acıdır bu..Ağlamaktan gayrı gözyaşım kalmadı..Elimde ne ulaşabileceğim numarası var..Ne de soracağım kimsem..Kimse cevap vermiyor bana..1,5 sene boyunca ben bu adama hiç mi birşey verememişim..Hiç mi bir iz bırakamamışım..Nefes alamıyorum ya..Bıktım artık çevremdeki insanlara polyanacılık oynamaktan bıktım artık sesini duymadan uyuyamamaktan..Uykuya hasret kaldım..Bir damlacık huzura hasret kaldım..

Ne de sevmişim ben onu..Ne kadar bağlanmışım..Kördüğüm gibi oldum..Çöz çözebilirsen..Geçmiyor işte geçti diye her defasında kendimi kandırıyorum ama akşamları başımı yastığa koyduğumda acısını iliklerime kadar hissediyorum..Yeter ya...Napıcam ben..Aptal gibi oldum çıktım ortaya..

bence başka işlerle meşgul olmaya bak kendine bir hobi edin okuyorsan kendini derslerine ver kitap oku bol bol bir süre sonra aklından çıkar gider fazla kafaya takma bence canım herşey olacağına varır kimse için üzülme ...

Çok iyi anlıyorum seni bende dayanamıyorum onsuzluğa niye bu kadar sevmişim onu alışıyorum sanıyorum ama alışamıyorum aslında öyle bi an geliyorki ölüyorum sanıyorum...
Boğazım düğümleniyor konuşamıyorum ağlayamıyorum... Kalbimin sızısı geçmiyor bi türlü geçmek bilmiyor çok özledim hele kokusunu geçen gece ceketiyle uyudum
Neden aklımdan en önemliside kalbimden atamıyorum onu neden

Hemen hemen aynı dönem ayrıldık aynı acıları yaşadık , benim senden farkım ara ara konuşuyor olmam o kadar.
Ama inan keşke ulaşamasam acım dinse.
Ya gerçekten çok sevilmedik yada sevdiklerinde kıymet bilmedik.

Kendim öğretmenim bir de ara tatilde olduğumuz için fena bunaldım sanırım..Bu acının dineceği yok..

Ah canım benim ah..Ne diyim ki kelin ilacı olsa kendi basına sürermiş..

İyi mi kötü mü ne halde onu bile bilmiyorum..Allahım diyorum karşılaştırsa keşke beni yolda aniden diye dua ediyor dilim devamlı ama yok..o benden hiç kopamaz sanırdım yanılmısım.

canım bende zamanında yaşadım bu durumları seni çok iyi anlarım çok farklı uğraşlar bul kendine kesinlikle tamamen aklından silemezsin fakat acın hafifler biliyorum dile kolay ama başka çaren yok şimdilik inşallah döner canım ya ne diyim ki

canım öğretmen olmana çok sevindim bir işin var ne güzel herşey aşk demek değildir tatilden sonra kendini öğrencilerine ada alışveriş yap arkadaşlarınla gez dolaş zaman herşeyin ilacıdır demek ki kısmet değilmiş ya da kısmetinde belki başka biri vardır seni daha çok sevecek anlayacak başka biri bunu nerden bilebilirsin ki hemen umutsuzluğa kapılma bence hayatı akışına bırak ... zamanla herşey düzelir sadece zamana ihtiyacın var ama alışveriş çok iyi gelecek :)

çok zor bi durum 3 ay falan oldu benimde eskisi kadar cok acımıyo ama hala duruyo içimde bi yerlerde . sanırım bunun bi çözümü yok sabredip beklemekten başka . çünkü tüm gün bişeylerle ugrassan kahkahalarla gecirsen bile aksam basını yastıga koydugunda eksikliğini hep farkediyosun . o yüzden sabret içinden aglamk geliyosa agla sıkma kendini . anlatmak istiyosan anlat etrafındakilere . ne rahatlatacaksa onu yap . eminim bigün gecicek .

canım seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki . bende 1 ay önce ayrıldım. sabretmekten ve dua etmekten başka çaremiz yok maalesef biliyorum hep o aklında. hep onu düşünüyosun onsuz olamam diyosun bi başkasına karşı böyle şeyler hissedemem diyosun.. Ama dua et canım . Allah'ıma yalvar. elbet sabrını veriyor.

Canim benim 2 ay daha cok yeni.
Kendine biraz zaman tani.
Vaktini bos gecirmemek icin elinden geleni yapmalisin.
Bol bol kitap oku, kendini gelistir. Ona takili kalma.
Bende 2 hafta once nisanlimdan ayrildim.
Arada bi geliyolar uzuluyorum.
Ama hayat devam ediyor.
Kim bilir beni daha neler neler bekliyor.
Biraz kendine zaman tani sonra yeni kismetlerini degerlendirirsin.
Kimse kimsenin yerinide tutmaz.
Herkes farklidir. Eminim eski sevgilinden cok daha iyi insanlar geziyor ortalarda.
Analar ne yigitler dogurmus. Birak ne hali varsa gorsun.
Insallah bir gun pisman olur, ama o zaman pisman olmak icin onun icin cok gec olmus olur :))

cnm bende bu aralar çok zor günler geçiriyorum ,
tamam kabullendim diorum bi kaç dakika sonra çok farklı hallerde buluyorum kendimi
sende kendine uğraş bul , düşünmemeye çalış
herşeyden önemlisi bol bol dua et
allah yaşadıklarımızı görüyor
inş. sevgilin geri döner cnm

Hayatta çektiğimiz hiçbir çilenin mükafatsız kalacağına inanmıyorum ben. Bir gün öyle birşey olacak ki, bugünleri hayal meyal hatırlayacaksın. Ben de ayrıldım nişanlımdan, daha 1hafta oldu. Hala uğraşıyorum ne yapsam da kendimi affettirsem diye. Olmayınca olmuyor, ne yapalım? Bir gün elbet bize bu günleri unutturacak güzel şeyler olacak. O günün kısa zamanda gelmesi dileklerimle..

eğer bahsettiğiniz kadar çok sevdiyseniz acısının geçmesi için 2 ay yetmez.
ben bu sitede ve çevremde öyle şeyler gördüm ki 2 sene bile sevdiği kişiyi unutamayanlar var.
elbette geçicektir. insanoğlu unutmaya kdlanmış bir kere.
geçmiyor ve geçmeyecek diyip umutsuzluğa kapılmayın.
unutana kadar da hayatınıza kimseyi sokmayın.
zaman herşeye ilaç.

Aynen bende böyleydim 2 ay önce, tıpkı senin gibi, bugün tam 6 ay oldu ayrılalı, ama geçiyor, bitiyor inan, ona dair hiç bişey kalmıyor içinde, ne nefret, ne aşk, ne acıma, ben öyleyim şu anda, onda dair hiç bişey kalmadı içimde, haa aklıma geliyor arada, gelmiyor değil ama, gülüp geçiyorum şimdi yaşadıklarımızı düşününce, sadece biraz sabır, geçicek, emin ol.

bizde 2 sene önce ayrıldık.hemde kötü ayrıldık.sonra barıştık.çabukcakta ayrıldık.sonra aklımdan tamamen çıktı.sonra birden aklıma geldi ve şimdi unutamıyorum.çok aptal bir durumdayım

Dönmüş olsa bile içimde ne heyecan kaldı ne de bir umut..Fena kırarım biliyorum..Bana saçma sapan bir sebepten ötürü yaşattığı zindan hayatının hesabını nasıl verecek ki..Dönmüş olsa bile bak Buhte bıraktım yerde bekliyormus imajını asla vermek istemiyorum canım..Baskalarını ne kadar denesemde ona baktığım gibi bakamıyorum..

Canım bu seferde kredi kartlarım kabarıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…