bence başka işlerle meşgul olmaya bak kendine bir hobi edin okuyorsan kendini derslerine ver kitap oku bol bol bir süre sonra aklından çıkar gider fazla kafaya takma bence canım herşey olacağına varır kimse için üzülme ...
Çok iyi anlıyorum seni bende dayanamıyorum onsuzluğa niye bu kadar sevmişim onu alışıyorum sanıyorum ama alışamıyorum aslında öyle bi an geliyorki ölüyorum sanıyorum...
Boğazım düğümleniyor konuşamıyorum ağlayamıyorum... Kalbimin sızısı geçmiyor bi türlü geçmek bilmiyor çok özledim hele kokusunu geçen gece ceketiyle uyudum
Neden aklımdan en önemliside kalbimden atamıyorum onu neden
Ah canım benim ah..Ne diyim ki kelin ilacı olsa kendi basına sürermiş..
Hemen hemen aynı dönem ayrıldık aynı acıları yaşadık , benim senden farkım ara ara konuşuyor olmam o kadar.
Ama inan keşke ulaşamasam acım dinse.
Ya gerçekten çok sevilmedik yada sevdiklerinde kıymet bilmedik.
canım bende zamanında yaşadım bu durumları seni çok iyi anlarım çok farklı uğraşlar bul kendine kesinlikle tamamen aklından silemezsin fakat acın hafifler biliyorum dile kolay ama başka çaren yok şimdilik inşallah döner canım ya ne diyim ki
canım öğretmen olmana çok sevindim bir işin var ne güzel herşey aşk demek değildir tatilden sonra kendini öğrencilerine ada alışveriş yap arkadaşlarınla gez dolaş zaman herşeyin ilacıdır demek ki kısmet değilmiş ya da kısmetinde belki başka biri vardır seni daha çok sevecek anlayacak başka biri bunu nerden bilebilirsin ki hemen umutsuzluğa kapılma bence hayatı akışına bırak ... zamanla herşey düzelir sadece zamana ihtiyacın var ama alışveriş çok iyi gelecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?