çok zor bi durum 3 ay falan oldu benimde eskisi kadar cok acımıyo ama hala duruyo içimde bi yerlerde . sanırım bunun bi çözümü yok sabredip beklemekten başka . çünkü tüm gün bişeylerle ugrassan kahkahalarla gecirsen bile aksam basını yastıga koydugunda eksikliğini hep farkediyosun . o yüzden sabret içinden aglamk geliyosa agla sıkma kendini . anlatmak istiyosan anlat etrafındakilere . ne rahatlatacaksa onu yap . eminim bigün gecicek .
canım seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki .bende 1 ay önce ayrıldım. sabretmekten ve dua etmekten başka çaremiz yok maalesef biliyorum hep o aklında. hep onu düşünüyosun onsuz olamam diyosun bi başkasına karşı böyle şeyler hissedemem diyosun.. Ama dua et canım . Allah'ıma yalvar. elbet sabrını veriyor.
Canim benim 2 ay daha cok yeni.
Kendine biraz zaman tani.
Vaktini bos gecirmemek icin elinden geleni yapmalisin.
Bol bol kitap oku, kendini gelistir. Ona takili kalma.
Bende 2 hafta once nisanlimdan ayrildim.
Arada bi geliyolar uzuluyorum.
Ama hayat devam ediyor.
Kim bilir beni daha neler neler bekliyor.
Biraz kendine zaman tani sonra yeni kismetlerini degerlendirirsin.
Kimse kimsenin yerinide tutmaz.
Herkes farklidir. Eminim eski sevgilinden cok daha iyi insanlar geziyor ortalarda.
Analar ne yigitler dogurmus. Birak ne hali varsa gorsun.
Insallah bir gun pisman olur, ama o zaman pisman olmak icin onun icin cok gec olmus olur :))
kardesım senı cok ıyı anlıyorum bzde kasımda ayrıldık ama ocakta yıne gorusmeye basladık...ölüm gibi bişi oluyo...smdı gorusuyorz ama eskısı gb deil bi mesafe var we dewam etsede mutsuz oluyosun...ilişki içine sinmeyınce bırlıkteykende mutluluk vermıyo...ayrıldıktan 1 ay sonra ben kabullenıp kendımı ıyı hıssetmıstım ben tam ıyı oldum derken o aramaya basladı boylece unutamadım gıttı...sana tawsıyem umutsuz bir asksa kabullenmeye ayrılıgı kabullenmeye calıs..sakınn baska bırını sokmaya calısma daha cok acı werır...eger pisi pisine biten bır ilişkiyse we senı hala sewdıgını dusunuyorsan bır kez sansını dene derım ama hakedıyorsa....Allah sabrının sonunu werır yıpratma kendını arkadasım...
cnm bende bu aralar çok zor günler geçiriyorum ,
tamam kabullendim diorum bi kaç dakika sonra çok farklı hallerde buluyorum kendimi
sende kendine uğraş bul , düşünmemeye çalış
herşeyden önemlisi bol bol dua et
allah yaşadıklarımızı görüyor
inş. sevgilin geri döner cnm
Hayatta çektiğimiz hiçbir çilenin mükafatsız kalacağına inanmıyorum ben. Bir gün öyle birşey olacak ki, bugünleri hayal meyal hatırlayacaksın. Ben de ayrıldım nişanlımdan, daha 1hafta oldu. Hala uğraşıyorum ne yapsam da kendimi affettirsem diye. Olmayınca olmuyor, ne yapalım? Bir gün elbet bize bu günleri unutturacak güzel şeyler olacak. O günün kısa zamanda gelmesi dileklerimle..
Amin canım amin..Dediğin gibi olacak belki de ama bitsin gitsin artık içimdeki bu acı yeter..
oda senı ozluyomudur bıde ole dusun bende senın gıbıydım baktım kendımı harap edıyorum o kendı hayatından cok memnun unuttum her aklıma geldıgınde yaptıkları aklıma gelıyoo nefretım sevgımı bastırıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?