Dayanamıyorum psikolojik şiddet

Ben üni öğrencisiyim. Tatil için evime geldim. Babamla hiç konuşmuyoruz. Kendisi berbat bir insan. Küçükken o kadar şiddet uyguladı ki. Ona her baktığımda okoekunç günleri hatırlıyorum. Ama anneme köle muamelesi yapıyor. Bu gün anneme hakaret ederken tutamadım kendimi.Laf söyledim. Olanlar oldu.. Çok kötü kavga ettim. Bana neler dediğini bir duysanız. Bir dakika daha kalmak istemiyorum bu evde ama daha 1 ay var gitmeme dayanamıyorum. Ağlamaktan helak oldum. Nolur bir şey diyin ben bu babayı hakedecek ne yaptım?
Herkes ama iyi ama kötü imtihani var bu Dünyada ..

Ben üni öğrencisiyim. Tatil için evime geldim. Babamla hiç konuşmuyoruz. Kendisi berbat bir insan. Küçükken o kadar şiddet uyguladı ki. Ona her baktığımda okoekunç günleri hatırlıyorum. Ama anneme köle muamelesi yapıyor. Bu gün anneme hakaret ederken tutamadım kendimi.Laf söyledim. Olanlar oldu.. Çok kötü kavga ettim. Bana neler dediğini bir duysanız. Bir dakika daha kalmak istemiyorum bu evde ama daha 1 ay var gitmeme dayanamıyorum. Ağlamaktan helak oldum. Nolur bir şey diyin ben bu babayı hakedecek ne yaptım?
Üzülme kuzum geçecek. Aynı tipten ayaklarımı vura vura kaçtım. Kurtulacaksın, hiç merak etme. Annenin, o pisliği çekmesinin tek sebebi sensin bana göre. seni kurtarınca o da kurtulacak.
Sen meslek sahibi olunca, şam babasının biricik evladı oluverirsin merak etme.
O zaman da sıra sana gelmiş olur.
Köprüyü geçene kadar hesabı yap.

Ortak saatlerinizi mümkün olduğunca kisaltin. O evdeyken siz çıkın mesela. 1 ay çabuk geçer. Biraz daha sık dişini.

Ben üni öğrencisiyim. Tatil için evime geldim. Babamla hiç konuşmuyoruz. Kendisi berbat bir insan. Küçükken o kadar şiddet uyguladı ki.hem fiziksel hem psikolojik. Ona her baktığımda o korkunç günleri hatırlıyorum.anneme köle muamelesi yapıyor. Hala psikolojik şiddeti devam ediyor. Bu gün anneme hakaret ederken tutamadım kendimi.Laf söyledim. Olanlar oldu.. Çok kötü kavga ettim. Bana neler dediğini bir duysanız.Defolgit evimden s... g... Dedi. Bir dakika daha kalmak istemiyorum bu evde ama daha 1 ay var gitmeme dayanamıyorum. Ağlamaktan helak oldum. Nolur bir şey diyin ben bu babayı hakedecek ne yaptım?
Sana tavsiyem annene bir sey derse kendini tut araya girme.. O durumda çocukları anne tarafını tutunca iyice öfkeleniyorlar senin moralin bozulur huzurun kaçar..Kendi tatilini geçirmeye bak hiç oralı olma..Eskiyi de unut..Çünkü hatırlamak bir şeyleri düzeltmiyor sadece kendine zarar veriyorsun..Dunya imtihan yeri..Bizim de babamız sinirliydi sabrettik Allah da bize başka bir yerden verdi birimiz hakim birimiz müfettiş olduk ben de doktor çıkıcam insallah😊Sen de sabret kafana takmamaya çalış kitabını oku yabancı dilini geliştir tatilini verimli hale getir..

Ben üni öğrencisiyim. Tatil için evime geldim. Babamla hiç konuşmuyoruz. Kendisi berbat bir insan. Küçükken o kadar şiddet uyguladı ki.hem fiziksel hem psikolojik. Ona her baktığımda o korkunç günleri hatırlıyorum.anneme köle muamelesi yapıyor. Hala psikolojik şiddeti devam ediyor. Bu gün anneme hakaret ederken tutamadım kendimi.Laf söyledim. Olanlar oldu.. Çok kötü kavga ettim. Bana neler dediğini bir duysanız.Defolgit evimden s... g... Dedi. Bir dakika daha kalmak istemiyorum bu evde ama daha 1 ay var gitmeme dayanamıyorum. Ağlamaktan helak oldum. Nolur bir şey diyin ben bu babayı hakedecek ne yaptım?
Sadece kendiniz icin degl bide annenizi dusunun o kadn ne yapsin az sabredin guzelce okulu bitirip annenizide yaniniza alin

Zor durum evde odandan çıkma o yesin yemeğini sen sonra ye o evdeyken cik dışarı gez dolaş aklıma bu kadarı geldi ayrıca hiç üzülme bu tip anne babalar ev de yalnız ölünce yada elden ayaktan düşünce anlarlar ancak kadının evladın değerini birde meslek sahibi olunca anlarlar şimdi ne söylesen kar etmez kendi haline bırak sinirlerini harap etme yok yere

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Bizim evde de var baba kılıklı bir yaratık. Sen işini eline alınca canım kızım cicim kızım olursun şu lazım bu lazım yok kredi çek ev yaptırcaz falan der sakın bi anlık gaflete düşüp Güler yüzüne kanma işine gir ayrı eve çık kendi hayatını kur ona da bir kuruş koklatma ben öyle yaptım köprüyü geçene kadar he de geç

Back
X