• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamıyorum son 2 hafta

poncikbirgelincik

22.08❤️
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2016
9.801
13.057
248
28
Düğünüme 2 hafta kaldı
Bugün babam olacak şerefsiz el kaldırdı bana gidip şikayetçi olsam reZillik çıkacak diye edemiyorum
Susmak zorundayım ve dayanamıyorum :KK1:

Tarzı öyle midir yoksa ilk defa mi oldu? Sebep nedir?
5 yıl önce de yapmıştı polis çağırdım eve o günden beri bana el kaldıramamıştı şimdi sesimi çıkaramıcağımı bildiği için
Odama gelmiş saçma sapan hareketler yapıyordu çıktı kapıyı kapattım üstüne kapının parasını ben mi vermişim diye geldi vurdu

Cidden saçma sapan hareketler yapıyormuş. Sen sakinliğini koru ki gidene kadar bir daha el kaldırmasın. Az kalmış sabret.o

Gidip evimde kalma imkanım da var ama annem benim hatırım icin kal dedi şimdi herkesi arar benim evde kalmadığımı anlatıe düğün öncesi kötü olur o yüzden gidemem de

Eşyalarımı topluyorum evime götürmek için odaya giriyor topladıklarımı yere atıyor gülüyor çocuk çocuk hareketler
Ha kendince sana takılıyor yani.
Vurması hiç hoş değil tabi ama gidecek olmanın hüznü var gibi biraz.
Acısını senden bu şekilde çıkartıyor gibi

Gidip evimde kalma imkanım da var ama annem benim hatırım icin kal dedi şimdi herkesi arar benim evde kalmadığımı anlatıe düğün öncesi kötü olur o yüzden gidemem de
10 gün içinde nişanlın gelecek zaten sabret düğün arifesi tatsızlık çıkmasın. Iz kaldıysa darp raporu al ilerde belki gerekli olur.allah yardımcın olsun canım :(

Tarzı öyle midir yoksa ilk defa mi oldu? Sebep nedir?
Lütfen yanlış anlamayın ama dövmenin ya da vurmanın tarzı olduğunu ilk defa sizden görüyorum bunu açıklar mısınız bana ben gerçekten cahil kaldım. Bu tarz meselesine:bicak::KK53:

Lütfen yanlış anlamayın ama dövmenin ya da vurmanın tarzı olduğunu ilk defa sizden görüyorum bunu açıklar mısınız bana ben gerçekten cahil kaldım. Bu tarz meselesine:bicak::KK53:
Yanlış ifade etmiş olabilirim tabi, benim merak ettiğim bunu ilk defa mı yapmış olması yoksa şiddete meyilli olup olmaması. Elbette şiddetin af edilir bi yani yok:)

5 yıl önce de yapmıştı polis çağırdım eve o günden beri bana el kaldıramamıştı şimdi sesimi çıkaramıcağımı bildiği için
Odama gelmiş saçma sapan hareketler yapıyordu çıktı kapıyı kapattım üstüne kapının parasını ben mi vermişim diye geldi vurdu
Kendini niye korumuyorsun? Elini tutsaydın. Senden cok mu güçlü.

Benim babam da aynı öyleydi. Şimdi yapayalnız, iki de bir bizi görmek istiyor. Boşver, yalnız sen gidince telefonlarda çok arar seni. Hele torun falan olunca gör.

Bence evinizden bir yere gitmeyin zaten. 2 hafta idare edilir. Eşinize ve ailesine de aslı kendi eviniz içinde ki sorunları yansıtmayin. Arkanızda sağlam bir aileniz olmadığını bilmelerine hiç gerek yok

Back
X