- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi poncikbirgelincik
-
5 yıl önce de yapmıştı polis çağırdım eve o günden beri bana el kaldıramamıştı şimdi sesimi çıkaramıcağımı bildiği içinTarzı öyle midir yoksa ilk defa mi oldu? Sebep nedir?
Mecburum sabretmeye ama dayanamıyorumBence 2 hafta daha sabredin. Tam düğün arifesinde tatsızlık çıkmasın.
Eşyalarımı topluyorum evime götürmek için odaya giriyor topladıklarımı yere atıyor gülüyor çocuk çocuk hareketlerSaçma sapan hareketler derken?
Ha kendince sana takılıyor yani.Eşyalarımı topluyorum evime götürmek için odaya giriyor topladıklarımı yere atıyor gülüyor çocuk çocuk hareketler
10 gün içinde nişanlın gelecek zaten sabret düğün arifesi tatsızlık çıkmasın. Iz kaldıysa darp raporu al ilerde belki gerekli olur.allah yardımcın olsun canımGidip evimde kalma imkanım da var ama annem benim hatırım icin kal dedi şimdi herkesi arar benim evde kalmadığımı anlatıe düğün öncesi kötü olur o yüzden gidemem de
Lütfen yanlış anlamayın ama dövmenin ya da vurmanın tarzı olduğunu ilk defa sizden görüyorum bunu açıklar mısınız bana ben gerçekten cahil kaldım. Bu tarz meselesineTarzı öyle midir yoksa ilk defa mi oldu? Sebep nedir?
Yanlış ifade etmiş olabilirim tabi, benim merak ettiğim bunu ilk defa mı yapmış olması yoksa şiddete meyilli olup olmaması. Elbette şiddetin af edilir bi yani yok:)Lütfen yanlış anlamayın ama dövmenin ya da vurmanın tarzı olduğunu ilk defa sizden görüyorum bunu açıklar mısınız bana ben gerçekten cahil kaldım. Bu tarz meselesine
Kendini niye korumuyorsun? Elini tutsaydın. Senden cok mu güçlü.5 yıl önce de yapmıştı polis çağırdım eve o günden beri bana el kaldıramamıştı şimdi sesimi çıkaramıcağımı bildiği için
Odama gelmiş saçma sapan hareketler yapıyordu çıktı kapıyı kapattım üstüne kapının parasını ben mi vermişim diye geldi vurdu
Bence evinizden bir yere gitmeyin zaten. 2 hafta idare edilir. Eşinize ve ailesine de aslı kendi eviniz içinde ki sorunları yansıtmayin. Arkanızda sağlam bir aileniz olmadığını bilmelerine hiç gerek yokGidip evimde kalma imkanım da var ama annem benim hatırım icin kal dedi şimdi herkesi arar benim evde kalmadığımı anlatıe düğün öncesi kötü olur o yüzden gidemem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?