dayanamıyorum yardım edin

alllahımmmmmakannehir
arkadaşım kusura bakma ama sen gerçek misin ?
hayretler içinde okudum yazdıklarını
kendini bu kadar ezdiren bir kadın

facedeki konuşmaları kayıt olarak gösterebilirsin anlaşma yoluna gidin dicem ama sanırım istemicek bosanmayı onunla hiçbi şekilde muhatap olmazsın madem ailen destek aç davanı

gozunu seviyim ne yaparsan yap bosan bu adamdan.. arkadaslar yardimci olsun bilmiyorum nasil ispat edecegini ama kendine biraz olsun saygin varsa sakin vazgecme bosanmaktan bu kadar siddetten sonra coktan bosanmaliydin

bu ne ya. arkadasım kurtul hemen. hayatını mahvetme. davan uzamaz. darp raporu al. şahitlerinde var nasıl olsa boşarlar şiddet varsa. face book u kanıt göstermene gerek yok.yazık sana ya. ne insafsızmış bu adam

canım hamileyken dayak yediğinde tutanak tutursaydın atarlardı içeri

okurken mahvoldum valla iyi dayanıyosun canım rabbim yar ve yardımcın olsun yaa bende okurken sok oldummm inankiiiohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile

yediğin dayaklar için darp raporun varsa hiç birşeye ihtiyacın yok.
ayrıca bir avukata danışırsan çok daha iyi yardımı olur diye düşünüyorum. çok geçde olsa cesaretinizden dolayı kutluyorum.

gercek olamaz bu. bunlara katlanip 40 defa affeden bir kadin gercek olamaz. inanamiyorum.

okurken nefesim kesildi
ianamak istemiyorum ben bunlara
facedeki yazışmalar veya msn umurumda değil
ama hamileyken yediğin dayaktan
2 meleğin karnında ölmesi
böyle bi cümle kurduğuma bile inanmıyorum

Affetmeye nasıl devam ettiniz böyle bir adamı hayretler içerisinde kaldım valla akannehir

Dayak üstüne dayak,şiddet yüzünden ölen bebekler akannehir

Bayılazaam şimdi ...

Herkes bir şans ver dediği için bir şans vermeyi kabul ediyorsunuz.Bu sizin hayatınız değil sanırsam ortak bir hayatınız mı var milletle nedir anlamadım bir türlü.

Boşanma kararınız isabetli olmuş.Şuan ailenizin yanındamısınız ?

Bu anlatılanlar gerçek mi ya
Şu yazıyı hakimin önüne koysanız anında boşar zaten sizi.
Elinde yetki olan, vicdan sahibi her insan birinin başka birisine bunu yapmasına müsade etmez.
Ayrıca bütün bu olanlara rağmen harekete geçmeyi ertelerseniz sadece şu an üzüldüğümle kalacağım. Aksi durumda kesinlikle üzülmeyeceğim.....

dayanamıyorum demişsin ama iyi dayanmışsın bunca olaya rağmen
akıl vercek yönü kalmış yahu daha açıcaksın davayı kurtulcaksın biran önce

Bebeklerinizi bal gibi bu adam öldürmüş dah ne günahını almayayım yazıyorsunuz. Günahı sevabı mı kalmış bu işin?
Sakın uçağa falan binip buluşmaya/ yüzleşmeye gitmeyin. Bildiğiniz deli bu, hazır asker silahı da var çeker vurur.
Gidin bir avukata anlatın derdinizi, aklı başında bir hakim zaten hemen boşar sizi. Genelde erkeklerin açtığı davalar uzun sürüyormuş, kadının haklarını korumak adına. Ama boşanmak isteyen bir kadını kolay kolay bekletmezler.
Allah yardımcınız olsun....

ne demek gunahini almayayim? gunahi mi kalmis bu isin? hamileyken dayak yiyorsunuz, ustelik darplar karniniza belinize geliyor ve o oldurmemis olabilir diyorsunuz. ben onun sorumlu olmamamasina ihtimal vermiyorum. kasten cinayettir bu yaptigi!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…