dayanamıyorum yardım edin

bir bebek değil iki bebek var.
eşin tam bir caniymiş.sinirle bir adamı öldüreni anlarım da kendi öz çocuğunu daha dünyaya gelmemiş sabiyi öldüren hayvanı...
cehennemde cayır cayır yansın.

bir bebek değil iki bebek var.
eşin tam bir caniymiş.sinirle bir adamı öldüreni anlarım da kendi öz çocuğunu daha dünyaya gelmemiş sabiyi öldüren hayvanı...

cehennemde cayır cayır yansın.

buradaki ceza kanununa göre böyle bir vahşetin cezası ne bilmiyorum ama.
amerikada falan olsa bunun cezası elektirkli sandalyeye kadar gider ki az bile.
bu adamı alacaksın aynı şekilde tekmeleye tekmeleye öldüreceksin.
bugün zaten sinirliyim şu adamı elime verseler ciddiyim acıdan süründüre süründüre gebertirdim.
nasıl bir cani bu ya:S
bu yapılan dediğin gibi, adam öldürmekten daha büyük bir vahşet.
kanım dondu gerçekten.

pardon canim ama benim beynim durdu bu sakamidir Allah askina bu adam kac kere cocugunuz olmesinemi neden oldu?ve siz tum yasadiklarinizin ustune birde bu adami hep afmi ettiniz?peki size yardim edebilecek insanlar sizi bu adamin elinden ailip size sahip cikmak icin neyi bekliyolardi?gerci benim sordugum sorular size bir cozum degil ama ben yinede bunlarin altini cizmek
istedim... sizin esiniz bir insan degil affedersiniz ama tam bir psycopat bosanma daha kolaylasmasi icin yazismalari gosterebilirisiniz darp raporlari falanda olabilir..

size affetmek kolay gelmiş herşeye eyvallah etmişsiniz..darp raporlarınız varsa msn faceye oyuna ne gerek var ver avukata koy kapının önüne isterse sülalesi aglasın rezil oluruz diye çok tın...

Arkadaş demiş üzerinden 6 ay geçince devlet nezdinde affetmiş kabul ediliyormuşsun diye, ona istinaden söylemiştim ben.

tamam konunun dehşetinden doğru düzgün anlayamamışım.
2 senelik evlilermiş.
6 ay söz konusu olunca prosedür ne bilmiyorum tam olarak.
Yanlış bilgilendirme yapmak istemem o nedenle.
Yarın kendi boşanma davam için avukatımla görüşmem var gene ama o derece etkilendim ki.
Burada konu hakkında edindiğim bilgilere dayanarak ve konu sahibine ulaşabilirsem ondan da dinlemek istiyorum detayları.
Avukatıma bu konuyu da danışıcam.
Gerçekten şurayı okudum kendi derdimi unutmak ne kelime dert bile değilmiş dedim.

birde ailesinden korktugunuzu yazmışsınız diger tarafa,bunu mahkemede belirtin size birşey olması halinde onlar suçludur diye...
bence biz boşuna yazıyoruz sen şiddeti bu yaşananları normal görmeye başlamışsın..

Yok boyle birsey yaaaaa,hayatimda hic duymadigim seyleri bu kk'de duyduuummm...

Dayak yiyin,yiyin hala hamile kalmaya calisin hala o adamla birlikte olun bravoo,bravooo devam edin ....akannehir..

akannehirakannehirakannehirakannehir..

canım öyle deme herkes senin gibi benim gibi bilinçli olamayabiliyor.
ya da hayat adaletli değil şans senin benim gibilerin yanındayken bazılarının durumu tam tersi olamayabiliyor.
Belki de koşulları hiç de iyi değil.
O nedenle de arkadaşa destek olup bilinçlendirmeli.
Şu durumdan kurtulması için de maddi,manevi ne gerekiyorsa yardımcı olmamız lazım diye düşünüyorum.

Allahim noluyor bu erkeklere .... evlenincemi degisiyorlar hep boylelerde biz kadinlar mi anlamiyoruz...

kanim dondu resmen okudukca...iyi sabir varmis sizde katlanmissiniz...beyseki kendiniz icin saglikli bir karar vermissiniz hakkinizda hayirlisi olsun...zor bir surec olucak bosanma ama bu yasadiklarinizdan daha zor olucagini dusunmuyorum...

Allah yardimciniz olsun...

Yok boyle birsey yaaaaa,hayatimda hic duymadigim seyleri bu kk'de duyduuummm...

Dayak yiyin,yiyin hala hamile kalmaya calisin hala o adamla birlikte olun bravoo,bravooo devam edin ....akannehir..

akannehirakannehirakannehirakannehir..

herkes bizim gibi güçlü bilinçli değil.
arkadaşı yadırgamak yerine onda bu bilincin olusmasına yardımcı olmalı
güçlü olması için destek olmalıyız.
yadırgayarak onu daha da çıkmaza sokarız sadece.

bune cahillik böyle bi adamdan 2. kez hamile kalıyosun korunma diye bişey var neyse kime anlatıyorum

bune cahillik böyle bi adamdan 2. kez hamile kalıyosun korunma diye bişey var neyse kime anlatıyorum

cahilse onun suçu mu?
ayıplamak yerine kime anlatıyorum diyip geçmek yerine
onu bu cehaletten kurtarmaya çalışsak bence çok daha güzel bir adım atmış oluruz.

oğlu seni dövrken rezil olup ölmüyoda boşanınca mı ölüyo. Ay valla gece gece sinirim bozuldu... Kardeş seni de kutluyorum bu sabırında dolayı?!! Bi an önce bi avukat bul ve boşa şu kendini adam sanan pislikten!! Kusura bakma biraz sert konuştum ama hamile bi bayanı üstelik senin çocuğunu taşıyor nasıl döversin ya!!

kisa zamanda bosanman icin bir cok neden var zaten..dayak siddet...iki kere bebeyini kaybetmisin dayaktan daha ne olsun.........ayrica böyle miymiy pasif ailelere sinir oluyorum..kendilerini düsünüyorlar..basimiza is acilamsin diye....bir sans daha ver diyorlar..hicmi acimiyorlar acaba evlatlari zulüm görürken...nice kadinlar ailelerin lafina gidip hayatini mahfediyorlar iste..

Asla yadirgamak degilde mantigima 365 derece terrrrrssss. olacak gibi degil hele,hele 2 sefer hamilelik boyle bir adamdan yok,yooookkk

ben de aile olayına katılıyorum.
bazı arkadaşlar yadırgamışlar kızın hatalarını da
ona destek olan bir ailesi olsa, ondan güç alabilseydi
acaba bu hatalara düşer miydi?
adımlarında daha cesaretli olurdu.
zaten güçsüzlüğünün temel nedeni çevresinde destek alabileceği birilerinin olmaması
ki ondan hata bile diyemiyorum sadece çaresizlik ve katlanma

Asla yadirgamak degilde mantigima 365 derece terrrrrssss. olacak gibi degil hele,hele 2 sefer hamilelik boyle bir adamdan yok,yooookkk

bir de şöyle bak ama
evli misin değil misin bilmiyorum
ama konu sahibinin mesleğe baktım çalışmıyor yazıyor aile de destek olmuyormuş
senin,benim güç alabileceğimiz işimiz,ailemiz dayanaklarımız var
bu kızcağızda sanıyorumki hiç bir dayanağı yok
hata ama çaresizlikten dolayı hayatın zorla onu ittiği hatalar var burada
ailesi bile şans ver diyomuş dayakların,düşüğün üstüne
tek başına boşanmaya karar verebilmesi bile takdir edilesi

büyük konusma canim..bende apar topar 17 yasinda ailem tarafindan evlendirildim s..zin biriyle...korunma nedir..evlilik nedir.bi haber birden kendimi kabus gibi sözde bir evlilikte buldum ....hic bir seyden haberim yoktu..bende istemeden 2 kez hamile kaldim..anneme sorsam oda benden bilgisizdi..kac kere kürtaj oldu..

oğlu seni dövrken rezil olup ölmüyoda boşanınca mı ölüyo.

Ne güzel bir laf etmissin ya, öperim seni alnindan.
Babasi neki oglu ne olsun.
Arkadasim sakin ama SAKIN!! bosanma kararindan vazgecme!
O adi herif önünde kölede olsa, babasi olacak o haysiyetsiz aglayip zirlasada bu davadan sakin vaz-gec-me!
Gercekleri görüp, bir an önce kollarini sivadigin icin gurur duydum seninle arkadasim, lütfen bundan sonrada böyle güclü ol ve bu isi derhal sonlandir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…