geçmişte alınan darp raporunun bir işe yaramaması diye bir durum kesinlikle söz konusu değil.
darp eylemi ne zaman gerçekleştirilmiş olursa olsun kesinlikle boşanma için yeterli bir delildir ki msn kayıtları da varmış şimdi gördüm.
ayrıca boşanma nedenini geçtim.
DARP BİR SUÇTUR!!!
ve işlenen bir suç cezasız kalmamalı ki karnında ölen bir de bebek var.
Arkadaş demiş üzerinden 6 ay geçince devlet nezdinde affetmiş kabul ediliyormuşsun diye, ona istinaden söylemiştim ben.
bir bebek değil iki bebek var.
eşin tam bir caniymiş.sinirle bir adamı öldüreni anlarım da kendi öz çocuğunu daha dünyaya gelmemiş sabiyi öldüren hayvanı...
cehennemde cayır cayır yansın.
Arkadaş demiş üzerinden 6 ay geçince devlet nezdinde affetmiş kabul ediliyormuşsun diye, ona istinaden söylemiştim ben.
birde ailesinden korktugunuzu yazmışsınız diger tarafa,bunu mahkemede belirtin size birşey olması halinde onlar suçludur diye...
bence biz boşuna yazıyoruz sen şiddeti bu yaşananları normal görmeye başlamışsın..
Yok boyle birsey yaaaaa,hayatimda hic duymadigim seyleri bu kk'de duyduuummm...
Dayak yiyin,yiyin hala hamile kalmaya calisin hala o adamla birlikte olun bravoo,bravooo devam edin ....akannehir..
akannehirakannehirakannehirakannehir..
bune cahillik böyle bi adamdan 2. kez hamile kalıyosun korunma diye bişey var neyse kime anlatıyorum
gecen sene zaten darp raporu aldım ama ailem bosan desede eşimin ailesini dinleyi bir sans daha verdim, kayınbabam ölürüm ben rezil olurum herkese die ağladı, hatayı orda yaptım aslına. neyse darp raporu için mahkemeye de gittik mahkeme bir daha olursa 5000 tl para cezası verdi 5 sene içinde tabi bu, ama kanunda su varmıs olayın üstünden 6 ay gecince affetmiş oluyormussun davan kabul edilmiyormus, bebeklerime patolji yaptırmadım, akıl edemedim onu, ama kesin onları eşim öldürdü diyemem çünkü düşük değil karnımda öldüler yani tam zamanlarını bilemiyorum
herkes bizim gibi güçlü bilinçli değil.
arkadaşı yadırgamak yerine onda bu bilincin olusmasına yardımcı olmalı
güçlü olması için destek olmalıyız.
yadırgayarak onu daha da çıkmaza sokarız sadece.
kisa zamanda bosanman icin bir cok neden var zaten..dayak siddet...iki kere bebeyini kaybetmisin dayaktan daha ne olsun.........ayrica böyle miymiy pasif ailelere sinir oluyorum..kendilerini düsünüyorlar..basimiza is acilamsin diye....bir sans daha ver diyorlar..hicmi acimiyorlar acaba evlatlari zulüm görürken...nice kadinlar ailelerin lafina gidip hayatini mahfediyorlar iste..
Asla yadirgamak degilde mantigima 365 derece terrrrrssss. olacak gibi degil hele,hele 2 sefer hamilelik boyle bir adamdan yok,yooookkk
büyük konusma canim..bende apar topar 17 yasinda ailem tarafindan evlendirildim s..zin biriyle...korunma nedir..evlilik nedir.bi haber birden kendimi kabus gibi sözde bir evlilikte buldum ....hic bir seyden haberim yoktu..bende istemeden 2 kez hamile kaldim..anneme sorsam oda benden bilgisizdi..kac kere kürtaj oldu..bune cahillik böyle bi adamdan 2. kez hamile kalıyosun korunma diye bişey var neyse kime anlatıyorum
oğlu seni dövrken rezil olup ölmüyoda boşanınca mı ölüyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?