dayanamıyorum yardım edin

askere mi istiyo pc yi nerde askerlik yapıyomuş öyle kafamçokkarıştı
askerlik yan gelip yatma yerimiymiş :umursamaz: keyif yapıcakmış

off nasil bir hayattir bu..
madem ailende destekci .. neden katlandin bunlara?

allahim ben bunlarin bin de birini yasasam katlanamazdim heralde..

ben senin yerinde olsam , hic gitmezdim ucakla falan.
ne gerek var. degmez bence.

ciktilarini al . öyle ispat et mahkemede. yeterli.

direk adliyeye gidiyosun baş vuruyosun boşanma için ona kağıt gidiyo
istersen önce avukat tut fark etmez

arkadaşım yşadıkların hakkında sana yorum yapamayacağım çünkü yorum yaparsam çok kötü şeyler yazabilrim eşin hakkında ne yazıık ki..
onun için ben sana boşanma kararın için yardımcı olayım ...
avukata gideceksin ilkönce tabiki ... mahkeme işlemlerini o halledecek senin adına... msn kayıtlarını mutlaka yanına al... cd ye yada bir flash belleğe aktarabilirsin... ha bu arada bu yazışmaları kaydettin dimi arkadaşım... eğer bunlar elinde varsa boşanma olayın çok uzun sürmez...
tabi bu arada iyi bir avukat bulabilirsin işl .. çünkü ben kendi boşanma olayımda iki avukatla tanışma imkanı buldum bulunduğum ilde... ne yazık ki ikiside bana çok yardımcı olmadılar... en sonunda kendi işim kendim hallettim ... avukatsız açtım boşanma davamı dilekçemi kendim yazdım ... anlaşmalı yaptığımız için boşanmayı da dilekçeyi verdiğimiz gün mehkememiz oldu ve boşandım... böylece 1000tl cebimde kaldı.. çünkü ilk seferde hiç bi iş yapmamaısına rağmen avukatıma 1000tl vermiştim ... 2. sefer dava açtığımda avukatın yaptığı işleri ben yaptım.. :))
işl en kısa zamanda boşanırsın arkadaşım..umarım kararından vazgeçmezsinnnn

astsubay olarak cıktı askerliği yani memur gibi sabah gidip aksam bes de cıkıcak, bir de askerliğim zor der, ne mehmetçiklerimiz vatan sağolsun der benim kocamda cok zor der

astsubay değil asteğmen olarak yapıyor demek istedin galiba arkadaşım...
astsubaylar kadrolu askerlerdir çünkü...

Napıyorsan yap kurtul bu psikopattan. Belki de attığı dayaklar yüzünden öldü bebeklerin. Madem geçmişte aldığın darp raporu bir işe yaramıyor o zaman msn çıktıları ile başvur. Ben senin yerinde olsaydım değil çocuk yapmak balayında yediğim tokatlardan sonra yapardım bu işi, geç bile kalmışsın
Allah yardımcın olsun.

söyleyecek hiçbişey bulamıyorum.
insan dışı bi varlık bu.
karnında bebeğinle dayak yiyosun.
ve sen hala affediyosun...
hadi birincisi kazayla oldu.
ikinciyi neden yapıyosun arkadaşım.
adamın ne mal olduğu ortada.
birde yanına pc istiyo beyefendi...
rahat konuşamadı kimseyle herhalde
Allah yardımcın olsun canım
inş. tek celsede biterde
kurtulursun bu herifden...

ikincisinde hap kullanmama ragmen oldu, ama tabi bebeğimi sevmeme sebep değildi bunlar ama cok sağolun kesin bosanıcam, Allah eşime gün yüzü göstermesin inşallah

inşallah canım.
allah böylelerine bu dünyadada öbür dünyadada gün yüzü göstermesin inşallah...

canim cok uzuldum..insallah mutluluklarin en guzeline sahip olursun.sana vurmakla kalmamis,birde bebeklerinin olumune sebep olmus..cocuk olsaydi bu adamla omur boyu muhatap olurdun yapmadiklari kalmazdi..en azindan simdi bosaninca ozgur olacaksin..hic korkma..

ahhh canımmm
yazdıklarını okuduktan sonra benim de yaşadıklarım neymiş dedim.
şuan kanım dondu.
o adamın yanında 1 dk daha kalman bile hata diyecektim ki okudum şimdi askerdeymiş
ben de 1 aylık bile değil evliliğim ama boşanma evresindeyim.
2 günde 3 farklı avukatla görüştüm.
1 yıl dolmadan boşanmak çok güçmüş.
fakat senin elinde çok sağlam deliller var.
zamanında darp raporu falan aldın mı?
yada bu konu ile şahitler bulmanı öneririm sana.
boşanma dışında benim gibi evliliğin iptali davası da açabilirsin.
ama 5 aylık evlilikte prosödür ne tam olarak bilmiyorum.
yarın tekrar avukatımla görüşürsem senin konun hakkında da bilgi alıcam
seni detaylı bilgilenidiririm.
şuan sadece aklıma gelenleri söyleyebiliyorum.
ama şu da bir gerçek bir an önce o adamdan kurtulman için ne gerekiyorsa yapmak lazım.

geçmişte alınan darp raporunun bir işe yaramaması diye bir durum kesinlikle söz konusu değil.
darp eylemi ne zaman gerçekleştirilmiş olursa olsun kesinlikle boşanma için yeterli bir delildir ki msn kayıtları da varmış şimdi gördüm.
ayrıca boşanma nedenini geçtim.
DARP BıR SUÇTUR!!!
ve işlenen bir suç cezasız kalmamalı ki karnında ölen bir de bebek var.

şunu söylemeliyim ki ,en suçlu kişi sensin!
bu işkenceye kendini maruz bırakıp, 2 canını 2 hayatı ,o cellat eşinin elleri ile öldürmesine izin verdiğin ve defalarca sadakatsizce davranıp ,senin onurunu hiçe sayan bir adamı affettiğin için ...kendini bu adama bu kadar mı adadın ,bu kadar mı acizdin ,bu kadar mı kendine değerin senin ...
sen nesin bunun farkında mısın !

kanıt demişsin ,bunun kanıtlayacak bir yanı mı kalmış ...
canı sıkıldıkça dövüyormuş zaten, illa kanıt istiyorsan ,son bir kere döver seni ,sende paşa paşa dayağını yer,sonrada soluğu adli tıpta alırsın ,raporunu alırsın eline..toplarsın pılını pırtını ,gidersin annenin evine,açarsın davanı ,komşularından elbet duyan vs vardır ,şahitlik istersin tek celsede boşanırsın ...şuan ki msn feys kayıtlarını da eşinin bilmediği bir mail e atarsın,çıktısını alırsın ....

aklın varsa arkana bakmadan koş....
sen kendine verdiğin değeri göstermez isen karşındakine ,karşındaki sana değer vermez!
sen onurunu hiçe sayıp ,affedici oldukça,hep ezilirsin ...
böyle bir adamın karşısında,insan olabilmek güç ,çünkü karşındaki insan değil!!!

Arkadaş demiş üzerinden 6 ay geçince devlet nezdinde affetmiş kabul ediliyormuşsun diye, ona istinaden söylemiştim ben.

Ya, bu nasıl bir insandır.
ınsan bile diyemiyorum.
O ne biçim bir laftır ya.
3 haftalık evliyim ve ki emin ol sana göre çok daha ottan çöpten bir nedenden dolayı boşanıyorum.
Emin ol yok öyle birşey.
Sen onurunla, namusunla evlenmişsin.
Gene şerefinle boşanacaksın.
Her evlenen şanslı olacak evliliği bir ömür boyu sürecek diye birşey yok.
Ki sen değilsin O... gözüyle bakılacak insan.
Sana bunları yaşatan esas O.... karakterlinin önde gideniymiş.
Yemin ederim kendi derdimi unuttum şurada yazılanları okuyunca.
Sinirim bozuldu.
Senin psikolojini tahmin bile edemiyorum.
Dirayetli ol, herşeyi atlatacaksın.
Ve gün gelecek, kapında o sürüm sürüm sürünecek.
Şu an çektiklerinin bin mislini çektireceksin, inan buna istemekle başlar herşey başaracaksın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…