evde ne esya bırakırdı, ne baska birsey herseyi atar fırlatırdı, sinirlenince masada lavaboda kaç tabak parcaladı, umrunda mı onun, bir de pişkin pişkin hatasını kabul etmezdi şimdi o yokken herseyi cok ii anlıyorum, onu hiç özlemedim bir ay içinde, çünkü o yokken güvenim var benim, birde hergece içki içer bunuda söyleyeyim, bu arada bir mülk aldı 450 bin lliraya babasının üstüne yaptı, birde benden evdeki bilgisayarı hemen kargo ile yolla bana diyor canı cok sıkılıyormus film izleyim müzik dinleyecekmiş
astsubay olarak cıktı askerliği yani memur gibi sabah gidip aksam bes de cıkıcak, bir de askerliğim zor der, ne mehmetçiklerimiz vatan sağolsun der benim kocamda cok zor der
ikincisinde hap kullanmama ragmen oldu, ama tabi bebeğimi sevmeme sebep değildi bunlar ama cok sağolun kesin bosanıcam, Allah eşime gün yüzü göstermesin inşallah
arkadaslar ben 2 sene önce evlendim, balayında tokatla baslayan siddet yavas yavas 5 ayda hafta da iki defa sert dayaklara dönüştü. sonra beklenmeyen süpriz bir gebeliğim oldu, aslında basta eşimde cok istedi aama sonra ailesinin yanına gidip geldi ordan aldığı gazla evde sadece gecerken koluna carptım die belime cok sert yumruk attı karnıma tekme attı.... velhasıl bebeğim karnımda öldü, sonra kan pıhtılasmam olduğu anlasıldı, sebep dayakmmı hastalıkmı bilemedim acıkcası. bir ay sonra ilişki istemedim die en şiddetli dayağımı yedim, o geceyi unutamam, düşük yapalı 20 gün olmuştu, sabah siddet uyanıncada devam etti, ailemin yanına gidelim dedi hyr deyince dayak yedim, hemen ailemi aradım dayanamıyorum gelin dedim ailem sok oldu, bosanacaktıkki herkes bi sans dedi, 20 gün eve almadım konusmadım. sonra bi sans verdim, eşim düzeldi derken yazın eski kız arkadası ile faceboktan konusmalarını gördüm, bir daha affettim. kayınbabam zaten bana çok kötü davranıyor, içip içip beni arar bana kızar eşim bir laf demez. sonra hersey düzelmeye basladı, 2. defa hamile kaldım. eşim bu bebeği istemedi. bende hamilelik stresi cok sinirliydim, birgün kendimi yerde dayak yerken buldum, karnıma değil saçlarıma kafama geliyordu dayaklar:) neyse 1 hafta sonra o ebebğimde karnımda öldü, eşimin msnde mesajlar buldum, baska bi kızdan gene affettim.... ama şimdi askerde gideli 3 hafta oldu ama facebbookdan ve sohbet sitelerinden birinde eşime ait doğru bilgilerle bi üyelik buldum, şimdi bende gizliden onla konusuyorum, evli değilim diyor. bosanacağım kesin ama öyle bir sey yapmalıyımki mahkemede tek celsede bitsin, bana akıl verin, nasıl dava uzamasın
Napıyorsan yap kurtul bu psikopattan. Belki de attığı dayaklar yüzünden öldü bebeklerin. Madem geçmişte aldığın darp raporu bir işe yaramıyor o zaman msn çıktıları ile başvur. Ben senin yerinde olsaydım değil çocuk yapmak balayında yediğim tokatlardan sonra yapardım bu işi, geç bile kalmışsın
Allah yardımcın olsun.
geçmişte alınan darp raporunun bir işe yaramaması diye bir durum kesinlikle söz konusu değil.
darp eylemi ne zaman gerçekleştirilmiş olursa olsun kesinlikle boşanma için yeterli bir delildir ki msn kayıtları da varmış şimdi gördüm.
ayrıca boşanma nedenini geçtim.
DARP BİR SUÇTUR!!!
ve işlenen bir suç cezasız kalmamalı ki karnında ölen bir de bebek var.
amin canım amin hepimize, korkmuyorum bir ben olmayacağım bosanan ben bosanalım dedikçe bana bosanda dul kal derdi, millet sana o... gözü ile baksın derdi. beni soğutmak için ama artık onu kapımdaki köpek kadar dinlemeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?