Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kötü olanlar hem bu dünyada cekecek..hem gercek dünyada...öyle mazlumun ahini alipta perisan olanlara sahit oldumki..oda cekecek...mazlumun ahi yerde kalmaz...sende ilerde duyacaksin reziliklerini-yasadiklarini..yok cnm ya bunca seye sabır gösteren ben fenalık peşinde değilim, sadece geri dönüşün önlemek için bi planım var, yoksa kimseye kötülükle uğrasmam ben tabiki ALlahından bulsun, zaten kötü olanlar bu dünyada da cekerler yaptıklarını hiç şüphem yok
kızlar az önce msnden konustum baska bir kız adı ile bana ctesi aksam 7 ye randevu verdi telini de verdi, c.tesi karsısında beni görünce ne yapacak bakalım.ben yüzüne tükürmek için üşenmeden kalkıp 19 saatlik yola gideceğim. bakalım ne yapacak. sonra pazarteside kanıtım olsun olmasın yeter artık beklediğim mahkemede alıcam soluğu. size de insallah sonra güzel haberlerimi vericem.
Gitmekten vazgeçmiş yeni planlar var...
Hafiye seniii sempatiksalakcinni
Yeni planları da söyle bari sempatiksalakcinni
Hafiye seniii sempatiksalakcinni
Yeni planları da söyle bari sempatiksalakcinni
Meraklı seniiiiiiisempatiksalakcinni
Kendisi söyleyecek yeni planları bilsem tükkan senin bacım sempatiksalakcinni
Çok meraklı demi dilarem hemen soriiiiii sempatiksalakcinni
Meraklı seniiiiiiisempatiksalakcinni
kızlar süpriz yapıcam siize yarın bi olsun aksam anlatırım, bu arada aileden şimdi sadece kardeşime anlattım, aferim dedi bi aldatması eksikti onu da yaptı dedi. bir daha affedersen ben seni kardeşlikten reddecem dedi. hafta sonu annem ve babamla sakin sakin konusucam, tansiyonları var ikisininde çünkü. neyse ben artık cok huzurluyum, yeni bir hayat beni beklesin:)))
şiddetin olduğu yerde bir dakika durmaman lazım.heleki bebeğini düşürtecek kadarsa saniyesinde o kişinin yanından uzaklaşman gerekir..ama neden sen eşinin dayağından çok aldatması ile ilgilisin onu da anlamış değilim.canını yakan,seni her yönden üzer.allah yardımcın olsun.