• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayanamıyorum yardım edin

yok cnm ya bunca seye sabır gösteren ben fenalık peşinde değilim, sadece geri dönüşün önlemek için bi planım var, yoksa kimseye kötülükle uğrasmam ben tabiki ALlahından bulsun, zaten kötü olanlar bu dünyada da cekerler yaptıklarını hiç şüphem yok
kötü olanlar hem bu dünyada cekecek..hem gercek dünyada...öyle mazlumun ahini alipta perisan olanlara sahit oldumki..oda cekecek...mazlumun ahi yerde kalmaz...sende ilerde duyacaksin reziliklerini-yasadiklarini..

kızlar az önce msnden konustum baska bir kız adı ile bana ctesi aksam 7 ye randevu verdi telini de verdi, c.tesi karsısında beni görünce ne yapacak bakalım.ben yüzüne tükürmek için üşenmeden kalkıp 19 saatlik yola gideceğim. bakalım ne yapacak. sonra pazarteside kanıtım olsun olmasın yeter artık beklediğim mahkemede alıcam soluğu. size de insallah sonra güzel haberlerimi vericem.

Naptın arkadaşım ..son gelişmeler nelerdir bilmiyorumkismile

öyle bir kişiliksizi defalarca affettiğine göre kötülük düşünecek birisi değilsin cnm zaten. ama boşver mevlam verir onun cezasını. sen ailene aç bu konuyu ve o yazışmalarında hepsinin kaydını tut. daha sonrada mahkemeye bütün delillerle beraber git. mahkeme siiz tek celsede boşar ve yakınında bile görülmemesi içn karar çıakrttır. bir dahada affetme. bu yaşadıkalrın snein için ders olsun geçmişi geçmişte bırak boşan ve hayatına devam et.

esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü.arkadaşım yüce rabbim sana sabırlar ihsan eylesin.aklım almıyor bir insan oğlu bir insanoğluna bu kadarmı zulmeder.sen eşini herkesden daha ii tanırsın olmayınca olmaz artık şans vermemelisin bence ne kadar çabuk kurtulursan senin için okdar ii.Allahım yar ve yardımcın olsun inş.

kızlar süpriz yapıcam siize yarın bi olsun aksam anlatırım, bu arada aileden şimdi sadece kardeşime anlattım, aferim dedi bi aldatması eksikti onu da yaptı dedi. bir daha affedersen ben seni kardeşlikten reddecem dedi. hafta sonu annem ve babamla sakin sakin konusucam, tansiyonları var ikisininde çünkü. neyse ben artık cok huzurluyum, yeni bir hayat beni beklesin:)))

söylesene şu sürprizini artıkımbilmiyorumkismile

bence bu arkadaş boşanmazzz

ardına bakmadan kaçman lazım ordan ...
okurken gözlerime inanamadım neler yaşamışsız öyle dayanamzsın tabi ...
allah sana sabır versin yüce rabbim yar ve yardımcın olsun nafaka tazminar ne var ne yok al süründür o adamı bidaha iki yakasını bir araya getiremesin ...

şiddetin olduğu yerde bir dakika durmaman lazım.heleki bebeğini düşürtecek kadarsa saniyesinde o kişinin yanından uzaklaşman gerekir..ama neden sen eşinin dayağından çok aldatması ile ilgilisin onu da anlamış değilim.canını yakan,seni her yönden üzer.allah yardımcın olsun.

şiddetin olduğu yerde bir dakika durmaman lazım.heleki bebeğini düşürtecek kadarsa saniyesinde o kişinin yanından uzaklaşman gerekir..ama neden sen eşinin dayağından çok aldatması ile ilgilisin onu da anlamış değilim.canını yakan,seni her yönden üzer.allah yardımcın olsun.

kesinlikle aynı fikirdeyim olayın boyutu aldatılmaktan çok ötede
şiddetten daha kötü ne olabilirki..:(((

arkadaşım sen şaka mısın ya.okurken inanamadım.o kadar şeyi yaşa yaşa yaşa ve akıllanama.sen boşanmakta geç kalalı oooooooooooo çok olmuş.ben bunu demem ama nolur kusura bakma herkes hakkettiğini yaşar.sen kendine o kadar şeye rağmen o adamı layık görüp devam ettiysen üzgünüm sorun sende.kocana diyecek lafım yok.öyle birini insan sıfatına koyup konuşmaya değmez.

Back
X