Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ptesi bosanma davasını acıyorum, eşimle konustum inanın elim ayagım titriyor sinirden, senden bosanmam diyor seni seviyorum diyor, neyse kızlar sağolun benim için artık zor sürec baslıyor Allah yardımcım olsun,
ptesi bosanma davasını acıyorum, eşimle konustum inanın elim ayagım titriyor sinirden, senden bosanmam diyor seni seviyorum diyor, neyse kızlar sağolun benim için artık zor sürec baslıyor Allah yardımcım olsun,
ctesi günü gittim onca yolu ve karsına cıktım vazgectim gitmemekten zaten beni görünce sok oldu, arkdasın tel hattındn mesaj attım geliyorum die, pat die karsına cıktım, tokat attım, dona kaldı, ve onca yolu hemen geri döndüm yalvardı hala arıo ama artık asla bitti,
onun surat ifadesini görmeye deyerdi gerci okadar yolu katletmenehehehe:roflol: aynen öyle kal gelecek kocama:))) donup heykel gibi kalacak, kendini hazırla diyorum biraz işlerim var ayarlayayım hemen acıyorum davayı diyorum inanmıyor hala, inanmak istemiyor. mahkeme celbini görünce inanır artık:lepi::lepi: