• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayanamıyorum yardım edin

facede konuşmaları ve hastane raporlarını göster biter bu iş zaten.Daha ne duruyorsun boşan gitsin.Ağızım açık kaldı

Eşiniz sadece sizin hayatınızı kabusa çevirmekle kalmamış karnınızdaki iki günahsız yavrunun da katili olmuş. Aman diyim size de daha kötü birşeyler yapmadan kurtarın kendinizi, böyle bir evliliği sürdürmeniz sizi de tehlikeye sokuyor. Ne insanlar var şaşırıp kalıyorum okudukça. Şimdiden geçmiş olsun.

ptesi bosanma davasını acıyorum, eşimle konustum inanın elim ayagım titriyor sinirden, senden bosanmam diyor seni seviyorum diyor, neyse kızlar sağolun benim için artık zor sürec baslıyor Allah yardımcım olsun,

yarin aciyorsun insallah bosanma davasini
istemesede pasa pasa bosanicak hic gözün korkmasin canim

ptesi bosanma davasını acıyorum, eşimle konustum inanın elim ayagım titriyor sinirden, senden bosanmam diyor seni seviyorum diyor, neyse kızlar sağolun benim için artık zor sürec baslıyor Allah yardımcım olsun,

Hiç elinin ayağının titreyeceği bişey yok, artık titreme sırası karşı tarafta. Arkana bak sürekli ve sana yaptıklarını gör, unutma yumuşama. Bu nasıl sevgi imiş. Sende onun seni sevdiği gibi mi sevmelisin onunla geçinmek için. Psikopat bir adama daha verecek nein var. Bir canın var onu da mı alsın. Sakin ol, konuşurken çok inirli, kışkırtıcı konuşmamaya dikkat et. Bu adam defalarca sana şiddet uygulamış daha kötü bişey yapmasından korkarım. Hatta dava ile birlikte evin kilidini de değiştir ve onu eve istemediğini, ondan korktuğunu savcılığa dilekçe verdiğin öyle. n azından duruşmaya kadar evden uzak durur diye düşünüyorum. Çok mutlu ol, yeni bir hayat seni bekliyor.

he heeeeeeeee....
hep öyle derler zaten...
onunki sevgi felan değil, terkedilmeyi hazmedemiyor okadar..

Bu adamla beraber geçirdiğin her saniye snein ömründne çalınmış oluyor haberin olsun..
cesaretin ve kararrın için seni tebrik ediyorum.. a.s.

ctesi günü gittim onca yolu ve karsına cıktım vazgectim gitmemekten zaten beni görünce sok oldu, arkdasın tel hattındn mesaj attım geliyorum die, pat die karsına cıktım, tokat attım, dona kaldı, ve onca yolu hemen geri döndüm yalvardı hala arıo ama artık asla bitti,

tek basınızamı gıttınız peki?? :1shok:

iyi yapmışsın
nasıl adam bu ya
sakın yalvarmalarıyla yumuşama
çektiklerini unutma
kararlılığını görsün

Ne yaptı görünce kesin donup kalmıştır tahmin bile etmemiştir yanına geleceğini ama yinede çok dikkatli ol mümkünse evinde yanlız kalmamaya çalış.
Her an firar etme olayında da bulunabilir inşallah böyle birşey olmazda şu an nasıl bir ruh halinde olduğunu bilemezsin çünkü..

o kadar yolu usenmedin gittin yanii:bbo:neyse icinde kalmamistir..davayi gorunce de 2.don olayini yasayacakkk

hehehe:roflol: aynen öyle kal gelecek kocama:))) donup heykel gibi kalacak, kendini hazırla diyorum biraz işlerim var ayarlayayım hemen acıyorum davayı diyorum inanmıyor hala, inanmak istemiyor. mahkeme celbini görünce inanır artık:lepi::lepi:
onun surat ifadesini görmeye deyerdi gerci okadar yolu katletmene

Sakın affetme bir daha o seni haketmiyor hayretler içinde okudum yazdıklarını adi aşağılık adam. Aç davanı boşan hemen kurtul o adamdan.

100 de 99 gerçekleşmedi arkadaş yeni konularla gelmez umarımzaten bazılarıda kullanıcı adını deyiştirip tekrar geliyor benzer sorunlarla-tatlicadiarzu-

Arkadaş sağolsun konu silme modasına uyanlardan.
Tabii konuyu sildiği için bilmeyenler ne olduğunu anlamıyor, bilip de yazılan 298 yorum da havada asılı kalıyor... çok hoş, tebrik ederim.

Kızlar nolmuş, niye dayanamıyormuş arkadaş.

Silmeyin kardeşim şu mesajları,ne kadar gıcıksınız. Madem sileceksin ne halt etmeye gelip konu açıyorsun, saygısız:kızgın:

Back
X