- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
- Konu Sahibi Deri ceket
-
evet burası da takıldığım diğer noktaydi oda degismezse ihbar değisirse ihbar yok.... belki adam işkenceye uğruyor rahatiniza göre hareket etmek yerine vicdanla hareket etseniz daha iyi. Böylece hem amcanın işi hem sizin is görülür.Ellerini neden bağlamışlar nasıl gördünüz?
Kendine zarar mı veriyor?
Eğer kötü davranılıyorsa adama sizin odayı değiştirmeleri vicdanınızı rahatlatacak mı?
Şok oldum dediklerinize. Odayı değiştirmezlerse şikayet edeceksiniz sadece öyle mi?
Öyle zannediyorum ama sormadım.
Çocukları haftada bir geliyor denk getirirsem onlara söyleyeyim bari. Belki zor gelmiştir dediğini gibi.
Yönetici biliyormuş ama birebir ben konuşmadım. Eşim çok dallanıp budaklandırmak istemiyor.
bence siz konu sahibini yanlış anladınız
kadın dayanamıyorum diyor
gece gündüz bir adamın acı çeker gibi bağırmasına kim dayanabilir ki?
ama konu sahibi
biz nasıl yorum yapalım
teyzeye bir şey sormuyorsunuz
yöneticiye bir şey sormuyorsunuz
yani ben ilk başta sizin amcaya acıdığınız için uyuyamadığınızı sandım
ama sizin gerçekten tek umursadığınız yatağın taşınması galiba
Teşekkür ederim beni anladığınız için. 7-8 aydır devam ediyor ve ben Yeni gidip konuştum artık canıma tak etti.
Amcayı başka odaya taşımamak konusunda ısrarcı olurlarsa bu el bağlama konusu ile ilgili şikayette bulunabileceğim yer var mı?
Muzurcum şartlı şikayet edecekmiş.bence siz konu sahibini yanlış anladınız
Ben anlamadımevet burası da takıldığım diğer noktaydi oda degismezse ihbar değisirse ihbar yok.... belki adam işkenceye uğruyor rahatiniza göre hareket etmek yerine vicdanla hareket etseniz daha iyi.
Elleri bağlı olan bir amcanın sesi gelmesin üst kata diye odası değiştirilmezse ancak şikayet etme düşüncesinden yanlış anlamışımdır doğru haklısınız... Konu sahibinin belki bir iki yüreğim dayanmıyor amcaya üzülüyorum cümlesini okusaydım bu yanlış anlaşılma da -eğer yanlış anlaşılmaysa- ortadan kalkardı...bence siz konu sahibini yanlış anladınız
Beni mi anlamadım canımSaksi_Degilim_Ben yani ben demek istiyorum ki işi görülürse şikayet etmeyecek ya ..et şikayet gelirler amca kurtulur bu nazli kızımız da rahata erer... yani malesef kurtulmak için şikayet ederse amca Kurtulmuş olur
Hemen 183 ü ara ihbarda bulun adres ver gelirler şok baskın yaparlar merak etme... eli bağlanıyorsa ve eğer acıdan bağırma değilse muhtemel ruhsal engeli olabilir.
Arkadaşlar muhtemelen amcanın aklı yerinde degil babaannemde öyleydi altını bezliyorduk yemek yedirirdim ağzında tutardı biz bağlamiyorduk ama hastanede ellerini baglamıslardı kakasını çıkarmasın diye
Babam 18 gün yattı hastanede orda bende şahit oldum çoğu yaşlı hastaların elleri bağlıydıArkadaşlar muhtemelen amcanın aklı yerinde degil babaannemde öyleydi altını bezliyorduk yemek yedirirdim ağzında tutardı biz bağlamiyorduk ama hastanede ellerini baglamıslardı kakasını çıkarmasın diye
Konu sahibine yorum yapmıyorum zaten canımEvet böylede olabilir bibicim ama bu durumda işin aslını öğrenmeden şikayet edebilecek olan konu sahibine ne demek lazım aklım almadı .
Her iki durumda da konu sahibinin rahatından öncelikli geliyor bu mesele
Yaşamayanın bilemeyeceği şeyler bunlar bibiKonu sahibine yorum yapmıyorum zaten canımsalonda yatsa ne olacak ama muhtemelen benim dediğim gibi eziyet görse simdiye kadar farkedilirdi yönetici de biliyormuş bütün apartman es geçemez bence ve hastaneler öyle aylarca bakmıyor babaannem kötü olduğunda yatak yaraları iyice cürüdügünde bi 20 gün falan yatırdı biraz düzelince eve gönderdiler cok da yaşmadı kurtuldu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?