• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamıyorum

Ellerini neden bağlamışlar nasıl gördünüz?
Kendine zarar mı veriyor?
Eğer kötü davranılıyorsa adama sizin odayı değiştirmeleri vicdanınızı rahatlatacak mı?
Şok oldum dediklerinize. Odayı değiştirmezlerse şikayet edeceksiniz sadece öyle mi?
evet burası da takıldığım diğer noktaydi oda degismezse ihbar değisirse ihbar yok.... belki adam işkenceye uğruyor rahatiniza göre hareket etmek yerine vicdanla hareket etseniz daha iyi. Böylece hem amcanın işi hem sizin is görülür.

Öyle zannediyorum ama sormadım.
Çocukları haftada bir geliyor denk getirirsem onlara söyleyeyim bari. Belki zor gelmiştir dediğini gibi.

O zaman öğrenin.
Siz de enteresansınız...
Ne olduğunu bilmeden anlamadan, yaşlı insanları şikayet etmeye çalışıyorsunuz.
He amca içim endişelisiniz desem, o da değil çünkü yatağı taşısalar problem yok size göre...

Çocukları ile iletişime geçmeden bir daha rahatsız etmeyin

Yönetici biliyormuş ama birebir ben konuşmadım. Eşim çok dallanıp budaklandırmak istemiyor.

ama konu sahibi
biz nasıl yorum yapalım
teyzeye bir şey sormuyorsunuz
yöneticiye bir şey sormuyorsunuz
yani ben ilk başta sizin amcaya acıdığınız için uyuyamadığınızı sandım
ama sizin gerçekten tek umursadığınız yatağın taşınması galiba

ama konu sahibi
biz nasıl yorum yapalım
teyzeye bir şey sormuyorsunuz
yöneticiye bir şey sormuyorsunuz
yani ben ilk başta sizin amcaya acıdığınız için uyuyamadığınızı sandım
ama sizin gerçekten tek umursadığınız yatağın taşınması galiba

Teşekkür ederim beni anladığınız için. 7-8 aydır devam ediyor ve ben Yeni gidip konuştum artık canıma tak etti.

yok, artık anlayamıyorum

Ellerini baglamalari bilinç dışı kendine zarar verme hareketini önlemek içindir yoksa eziyet için değil .. bence teyzeye evde bakım hizmetleri ve ilaç tedavisi ile amcayi uyutmaya yönelik bir şeyler yapılabilecegi konusunda yardımcı olabilirsiniz . En azından amca da eziyet çekmez siz de .. yaşlı bakım hastaları için birçok tedavi var .

Amcayı başka odaya taşımamak konusunda ısrarcı olurlarsa bu el bağlama konusu ile ilgili şikayette bulunabileceğim yer var mı?

bence siz konu sahibini yanlış anladınız
kadın dayanamıyorum diyor
gece gündüz bir adamın acı çeker gibi bağırmasına kim dayanabilir ki?
Muzurcum şartlı şikayet edecekmiş.

evet burası da takıldığım diğer noktaydi oda degismezse ihbar değisirse ihbar yok.... belki adam işkenceye uğruyor rahatiniza göre hareket etmek yerine vicdanla hareket etseniz daha iyi.
Ben anlamadım
Eğer adama eziyet ediliyorsa ve şikayet etmezse vicdansızlık
Eziyet yok kendince bi önlem olarak bağlandıysa (ki o bile iç acıtıyor) şikayet edecek olmak iftira

Ya bir de adam aşağıda canıyla cebelleşiyor siz uyku derdindesiniz. Size uyumayın demiyorum tabiki ama alın yastığınızı battaniyenizi geçin salona uyuyun.

Her gece uykusuz kalmaktan iyidir salonda yatmak. Ama lütfen bu işin peşini bırakmayın. Amcanın hastalığını falan öğrenin.

Eşiniz dallanıp budaklandırmak istemezken vicdansızlık yapıyor.

Babaannem aklıma geldi hastaneye yatırınca bağliyorlardı çünkü bezinden kakasını çıkarıyordu muhtemelen amcada öyledir koku konusunda tahmin edemiyeceğiniz şekilde koku oluyor muhtemelen yatak yaralarıda vardır amcanın çok iyi biliyorum :(

Bence siz odanızı taşıyın çünkü çok fazla çekmezsiniz o durumu o durumda son zamanlar oluyor maalesef babaannem vefat ettiğinde kaldıgı odanın duvarlarına bile sinmişti o koku domestoslu sildik duvarlarda dahil genede aylarca çıkmadı o koku biraz idare edin insanları kolay değil bizde yaşlanacağız

bence siz konu sahibini yanlış anladınız
kadın dayanamıyorum diyor
gece gündüz bir adamın acı çeker gibi bağırmasına kim dayanabilir ki?
Elleri bağlı olan bir amcanın sesi gelmesin üst kata diye odası değiştirilmezse ancak şikayet etme düşüncesinden yanlış anlamışımdır doğru haklısınız... Konu sahibinin belki bir iki yüreğim dayanmıyor amcaya üzülüyorum cümlesini okusaydım bu yanlış anlaşılma da -eğer yanlış anlaşılmaysa- ortadan kalkardı...

Beni mi anlamadım canım Saksi_Degilim_Ben Saksi_Degilim_Ben yani ben demek istiyorum ki işi görülürse şikayet etmeyecek ya ..et şikayet gelirler amca kurtulur bu nazli kızımız da rahata erer... yani malesef kurtulmak için şikayet ederse amca Kurtulmuş olur

Vallahi bende öyle anladım
Öyle anlatıyor çünkü bariz şekilde
Konu çok canımı sıktı
İçimi acıttı

Arkadaşlar muhtemelen amcanın aklı yerinde degil babaannemde öyleydi altını bezliyorduk yemek yedirirdim ağzında tutardı biz bağlamiyorduk ama hastanede ellerini baglamıslardı kakasını çıkarmasın diye :KK43:

Evet böylede olabilir bibicim ama bu durumda işin aslını öğrenmeden şikayet edebilecek olan konu sahibine ne demek lazım aklım almadı .
Her iki durumda da konu sahibinin rahatından öncelikli geliyor bu mesele

Ellerini bağlamışlar, hastaneye götürmüyorlar ,eşi aynı odada bile kalmıyor ,sen odasını taşısın diyorsun ..kusura bakma biraz bencilce geldi . Bundan önce ilgili yerlere bildirip el bağlama ve bakıma muhtaç bir hastanın sorununu çözmeye yardım etsen daha iyi olurdu sanki ..

Arkadaşlar muhtemelen amcanın aklı yerinde degil babaannemde öyleydi altını bezliyorduk yemek yedirirdim ağzında tutardı biz bağlamiyorduk ama hastanede ellerini baglamıslardı kakasını çıkarmasın diye :KK43:
Babam 18 gün yattı hastanede orda bende şahit oldum çoğu yaşlı hastaların elleri bağlıydı
Ya serumu çekip çıkarıyorlar ya cübeslenme hortumlarını yada sağa sola saldırıyırlor
Yada kendilerine zarar veriyorlarmış o yüzdenmiş ilk gördüğünde bende çok üzülmüştüm ama kendi canları içinmiş :( bilinçsizce vuruyorlar kendilerine :(

Evet böylede olabilir bibicim ama bu durumda işin aslını öğrenmeden şikayet edebilecek olan konu sahibine ne demek lazım aklım almadı .
Her iki durumda da konu sahibinin rahatından öncelikli geliyor bu mesele
Konu sahibine yorum yapmıyorum zaten canım :işsiz: salonda yatsa ne olacak ama muhtemelen benim dediğim gibi eziyet görse simdiye kadar farkedilirdi yönetici de biliyormuş bütün apartman es geçemez bence :110: ve hastaneler öyle aylarca bakmıyor babaannem kötü olduğunda yatak yaraları iyice cürüdügünde bi 20 gün falan yatırdı biraz düzelince eve gönderdiler cok da yaşmadı kurtuldu zaten

Konu sahibine yorum yapmıyorum zaten canım :işsiz: salonda yatsa ne olacak ama muhtemelen benim dediğim gibi eziyet görse simdiye kadar farkedilirdi yönetici de biliyormuş bütün apartman es geçemez bence :110: ve hastaneler öyle aylarca bakmıyor babaannem kötü olduğunda yatak yaraları iyice cürüdügünde bi 20 gün falan yatırdı biraz düzelince eve gönderdiler cok da yaşmadı kurtuldu zaten
Yaşamayanın bilemeyeceği şeyler bunlar bibi

Back
X