• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamıyorum

Civciv saliha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2018
1.548
1.121
133
33
Kalbimin ağrısına dayanamıyorum. Ne kadar ağırlaşabilirse o kadar ağırlaştı kalbim. Öyle soyut değil bildiğin acıyor. Düşünmeyim, iyiyi düşüneyim, kurtulduğuma sevineyim,insanların daha büyük dertleri var diyorum ama. Yok kalbim patlayacak şimdi. Nasıl bi haksızlık bu. Nasıl böyle kalp kırıp mutlu oluyolar. Zaman nasıl ilerleyecek nasıl geçecek bu sancı

B
Ayrılıp mutlu mesut yeniden nişanlanmak. Daha 20 gün önce izne geliyorum seni görmeden gitmem diyen adam. Bu kadar yalancı olup bi de mutlu mesut yaşamak ne bileyim olabiliyo mu ya
Bu yapılamayacak birşey değil ki
Kendini üzmen e değmez
Şimdi iden gerçek yüzünü gördüğüne sevin
Yeni bir sayfa aç hayata

Demek ki sevgisi yalanmiş. O nisanlandigi kizi gercekten seviyor mu saniyorsunuz? 3 gune ne sevgisiymis bu? Ya o kiz gibi onun sahte sevgisine kanip evlenseydiniz? Daha kotu olmazmiydi ? Yalan bir hayat sürecektiniz. Bence o sahte adamdan kurtulduguna sukr edin.

Demek ki sevgisi yalanmiş. O nisanlandigi kizi gercekten seviyor mu saniyorsunuz? 3 gune ne sevgisiymis bu? Ya o kiz gibi onun sahte sevgisine kanip evlenseydiniz? Daha kotu olmazmiydi ? Yalan bir hayat sürecektiniz. Bence o sahte adamdan kurtulduguna sukr edin.
1 günde vazgeçen insan 1 günde sever de. Şaşırmıyorum naparsa yapsın. Ben artık kendime geleyim nasıl olacaksa öyle iyi kötü toparlanayım artık

Kitap okuyun ama aşklı-meşkli değil de aile ve toplum ilişkileri içerikli, sürükleyici kitaplar. Bana çok iyi geldi, kafamı çok dağıtmıştı. Radyo tiyatroları da öyle. Sakın çivi çiviyi söker mantığıyla gidip yeni bir ilişkiye başlamayın şu aşamada. Bir uğraş, evcil hayvanınız veya çiçekleriniz varsa onlarla şöyle bir iyice ilgilenin mesela.

Back
X