Dayanamıyorum..

Ben kullanmıyorum euythrox 25 mg kullanıyordum kestim iyiyim diye.. Sanırım iyi değilim
Allah kimseye yaşatmasın böyle bir şey yok.. Boğuluyorum çok..

Kullaanmaaaaalissssinnnnn...!!!!! Onu kestim degerlerim iyi diye. Ölüyordum. Tekrar basladi sinirler halsizlik mutsuzluk

Kullaanmaaaaalissssinnnnn...!!!!! Onu kestim degerlerim iyi diye. Ölüyordum. Tekrar basladi sinirler halsizlik mutsuzluk
Allah razı olsun. Bugün tekrar başladım. Psikolojik mi bilmem ama rahatlamış gibiyim. Demek ki kendi kafamıza göre kesmemek en doğrusu. Bu illet asla giden bişey değil. Bu ömür boyu anlaşılan benimle.
Neyse kötü bir tecrübe ile öğrenmiş oldum. Eğer kötü etki bi süre sonra devam ederse anlayacagim ki, extra bir psikolog yardımı almam gerekecek. Çok teşekkür ederim gerçekten. İlaçlarımı artık teker teker kullanacağım :)

Bence papatya cayi melisa cayi icin..ayrica lavanta yagi alip burnunuza boyun sürün.tabiki psikologa gidin

Bunlara rağmen ısrarla uzman yardımını neden reddediyorsun? Kendine yada bir başkasına zarar vermeden önlemini alman gerekir .
Bu durumda sakin çocuk yapma .önce bi kendini topla , kontrol altına al sonra düşün ..

Umarım yanlış anlaşılmam ama yazmadan edemeyeceğim.
Kullandığınız ilaçların adını ve dozunu herkese açık bir platformda paylaşmamanızın daha doğru olacağını düşünüyorum.
Antidepresanların konu komşu,arkadaş tavsiyesi ile kullanıldığı bir toplum yapımız var.
Biri çıkar buradan okuduğu ile ilaç kullanmaya kalkar, bu bilinçsiz tavırlara farkında olmadan katkımız olmasın.
Not:Bir psikolojik danışman olarak sadece ilaç tedavisi ile yetinmeden psikoterapi almanızı tavsiye ederim.

Tam kan sayımı yaptırmadıysanız yapın mutlaka.Bir dönem bende de oldu bunlar ve hipoglisemiymiş.Anım anımı tutmuyordu.Takıntıların sebebi karaciğer sorunları bile olabiliyor.

Düşünce bazında yanlışlarınız varsa (çarpık düşünceleriniz)iki kitap tavsiye edebilirim:

Hayatı Yeniden Keşfedin / Jeffrey E. Young &Janet S.Klosko
İyi Hissetmek / Dr.David Burns

Durduk yere millete saldıran sizsiniz, bir de cinnet geçiriyorum size ne falan diyorsunuz.
Sorununuz kendinizle, insanlara saldırmak yerine psikiyatriste gidin, kriz falan geçiriyorsunuz heralde.
Durumunuz üzücü, Allah ıslah etsin sizi.

Size ne lan size ne defol git

Çen kocanla çevisemiyo musun.
Çenin ondan mi çikintilarin var
Noldu kız adam boş mu çıktı
Vah anam vah
Kocan ananla epeyi bir rahatlıyor ya bende bunla doydum benim kocam maşallah tüm sülaleni düzer babana sor götünü kim açtı de bak cevap verir hahhagagahahahhahhahahdge hhdhhsgdhdhdhdhsbence olsam senin yerinde sadece gülerdim Ghsfehshsh

Ilaclari ağzın yerine başka bir tarafına sokmuyorsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…