Dayanamıyorum..

Senin amına sokuyorumm. Sonra anana aaaa hahahah

Kazen inşallah bunları kocana okutur da
Adam nasıl bir ucubeyle evli görür.
Inşallah en kısa zamanda seni sepetler de
Iyicene kafayı yersin .
Zir deli
Beyin fukarası.
Zavallı manyak :)

Kazen inşallah bunları kocana okutur da
Adam nasıl bir ucubeyle evli görür.
Inşallah en kısa zamanda seni sepetler de
Iyicene kafayı yersin .
Zir deli
Beyin fukarası.
Zavallı manyak :)
İnş cnm yaaaaaa. Hahahahahha inşallah senide Kocan göt gibi bırakırda burada ağlarsın hahhahha

Size sizden baskasi yardim edemez ki cogunluk destek almanizi onermis hemde siddetle ben buna ek olarak da maneviyatinizi guclendirmenizi oneririm inancinizi kuvvetlendirin dua edin

Bu konuyu açan üye sizi diğer topikte kışkırtmış, hakaret etmiş, küfür etmiş kabul, sizi epey tahrik ettiği de aşikar, ki zaten az çok bizi tanıyorsanız bir konuya dalıp hakaret, küfür, kişileri tahrik etmek için peşpeşe kışkırtıcı yorum yazan üyelikleri zaten iptal ediyoruz, yani üyeliğin akıbetini tahmin etmeniz zor değildi, sinirleriniz bozuldu, kızdınız buna da eyvallah ama neden bu topiğe gelip öfkenizi devam ettirip üsluplarınızı bozdunuz.
Burada diğer topikteki durumu devam ettirip üslubunu bozan 3 üyeye üslup uyarısı verdim, diğer topikte tamam haklısınız ama konuyu bu topiğe taşımakta haksızsınız, her ne olursa olsun kötü içerik yapıp geçmeliydiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…