Dayanamıyorum :(

aynilsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2014
116
14
98
İstanbul
Hislerimi anlatma konusunda pek becerikli değilimdir. Aslında buraya yazma konusunda biraz kararsız kaldım, ama dayanamadım. Etrafınızda sizi anlamayan insanlar olunca, mecburen içinize atıyorsunuz. Ama bi yerden sonra dayanılmaz bir hâl alıyor biriktirdikleriniz. Hayatımın en büyük karar aşamısındayım. Ama bunu yaparken, zaaflarıma yenildim. Şu son 3 aydır mutluluk adına hiçbir şey yaşamadım. Sadece Gözyaşları, hüzün, tedirginlik.. Şu zamana kadar hep sevmiş ama hiç sevilmemiş biri olarak yaşamaya alışkındım. Ama şu an benimle evlenmek istediğini belirten hatta beni sevdiğini aracılarla duyurmaya çalışan biri var. Ben 22 Yaşında bir genç kızım. Ve bunu duyunca etkilendim. Belki Saçma gelecek ama araştırdım onu sosyal medyada ki hesaplarına baktım ve elimde olmadan mutlu oldum ve heyecanlandım. Öyle ki tek bir fotoğrafı bile kalbimde kelebekler uçuşturdu. En büyük aptallığım bu zaten. Tanımadan etkilenmek.. beni isteyeceklerini biliyorum. Bi karar vermem gerekiyor ama ne yapıcam bilmiyorum. Hayatımın en önemli kararı. ama gözümün önünde hep mutsuzluk belirliyor sanki kimse beni sevmeyecekmiş gibi geliyor. Evlilik önemli bir konu ama ne yapıcam bilmiyorum...

Son düzenleme:
Sen taniyormusun cocugu ? Baskasindan duydugun bir soze kanip sevmissin . iyi huyu ne kotu huyu ne biliyor musun evlulk cocuk oyuncagi degil ailen istiyor diye evlenicek degilsin .. Once mutlaka tani.. Evinize gelmeden bi cay icin konusun belki yanyana elketrik almiycaksin.. 22 yasindasin henuz ben sevdim sevilmedimdemek. Icin kucuksun.. Sen cabuk seven birisin galiba bana iyle geldi.

daha görmediğin bir adamdan o kadar etkilendiniz ki seni geçtim ailen bile evlenmeni istiyor

müstakbel damadın bu kadarından haberi var mı?

Ben çok önyargılı gördüm sizi. Onu tanımıyorsunuz, önce bir tanıyın derim

şaşkınlıktan ne cevap vereceğimi dahi bilemiyorum
Siz ve tüm çevreniz enteresan

sevgiyi artık başka kızları takip edip etmemesinden anlıyoruz çok tuhaf.
sen daha tanışıp etmemişsin bir evlilik aşkı tutturmuşsun senden ilk hoşlanan kişiye de büyük ümitler bağlamışsın bu neyin tribi ?

evlensen bile ömür boyu bu güvensizlik olacak.
güven başka bir şeye benzemiyor ne yazkki unutamazsın.

Daha yüzünü görmediğiniz sesini duymadiginiz konusmadiginiz bir adama ne kadar çok anlam yuklemissiniz
Duygularıniz çok abartılı

Hu huu
Uykudan uyan uyuyan güzel rüya görüyosun gercekleşen bişey yok ortada henüz

Adamın sana sadakat borcu mu var ki diğer kızlarla ilişiği kessin?
Daha aranızda bir şey yok

Bence senin içinde sindiremedigin biri. Ailem istedi diye kimseyle evlenmem. Yüz yüze konuşup sohbet etmediğim birine de kelebek uçurtmam. Yaşla alakali galiba.

Elimde olmadan kapıldığımı belirttim zaten. Yaptığımı marifet diye anlatmıyorum farkındaysanız. Takip ettikleri kızlar öyle arkadaşları değil bunu biliyorum. Ama derdimi anlatamadım. Neyse konuyu açtığıma pişman oldum zaten. İçinde Bulunduğum durumu ben bile anlamıyorum başkalarının anlamasını beklemek yanlış. Evet kolay etkilenen biriyim evet hassasım alınganım. Evet saçmalıyorum ama kendi kendime gelin güvey olmadım bunu bilin karşı Tarafın aşık OLDUĞUNU bildiğim için kapıldıM....

Kendisi size gelip açıkça söyledi mi
sana aşık olduğum seviyorum evlenmek istiyorum diye
Söylemediyse beklentinizi düşürün
Yoksa işte böyle üzülürsünüz

bir kere o seni görmüş ve evlilik düşünüyor ikinci görüşünde çocukta ister töbe allahım ya neyine güvenipte evlilik düşünüyorsun tanımadığın adamla yaşın kaç 22 evde kalmış umutsuz vaka gibisin en güzel yılların kendine gel

Bence siz sosyal medya kullanmayın.Yada burada olan sosyal medyadan etkilenen kızlardan feyzalın.

Karşı taraf gerçekten aşık olsa başka kızları asla gözü görmez. Olduğu olacağı seni evlenilecek kız diye lanse etmişlerdir. O da yine yapacağını yapar çünkü onun da yaşı küçük daha kızlara hayata aç. Annesi desen seni yönetecek sürekli. Duymak isteyeceğin bişey değil ama fazla uçmuşsun bence.

Canım 22 yaşındasın Okuyor musun, çalışıyor musun bence kendin için bişeyler yap önündeki tek amaç evlenmek olmasın, kendini niye bu kadar çıkmazda hissediyorsun Dünya'nın sonu mu Allah aşkına olursa olur olmazsa olmaz dua et hakkında hayırlısı olsun, Allah başka dert vermesin neler var neler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…