sevgiyi artık başka kızları takip edip etmemesinden anlıyoruz çok tuhaf.Hislerimi anlatma konusunda pek becerikli değilimdir. Aslında buraya yazma konusunda biraz kararsız kaldım, ama dayanamadım. Etrafınızda sizi anlamayan insanlar olunca, mecburen içinize atıyorsunuz. Ama bi yerden sonra dayanılmaz bir hâl alıyor biriktirdikleriniz. Hayatımın en büyük karar aşamısındayım. Ama bunu yaparken, zaaflarıma yenildim. Şu son 3 aydır mutluluk adına hiçbir şey yaşamadım. Sadece Gözyaşları, hüzün, tedirginlik.. Şu zamana kadar hep sevmiş ama hiç sevilmemiş biri olarak yaşamaya alışkındım. Ama şu an benimle evlenmek istediğini belirten hatta beni sevdiğini aracılarla duyurmaya çalışan biri var. Ben 22 Yaşında bir genç kızım. Ve bunu duyunca etkilendim. Belki Saçma gelecek ama araştırdım onu sosyal medyada ki hesaplarına baktım ve elimde olmadan mutlu oldum ve heyecanlandım. Öyle ki tek bir fotoğrafı bile kalbimde kelebekler uçuşturdu. En büyük aptallığım bu zaten. Tanımadan etkilenmek.. Ama şöyle bişey var bu insan hâlâ kızları takip etmeye devam ediyor. Kendisini takip eden kızlara anında geri dönüş yapıyor. Bunları görünce elimde olmadan Gözlerim doluyor. Sizce gerçekten seven insan böyle bişey yapar mı? Oysa bi kere beni gördükten sonra hiçbir kızı gözü görmediğini anlatmış arkadaşına Bende bunu bi vesileyle duydum, ve aptal gibi mutlu olmuştum. Şimdi beni isteyeceklerini biliyorum. Bi karar vermem gerekiyor ama ne yapıcam bilmiyorum. Hayatımın en önemli kararı. Bunları gördükten sonra bir güvensizlik oluştu bende. Sürekli ağlıyorum, çünkü hep gözümün önünde mutsuzluk belirliyor sanki kimse beni sevmeyecekmiş gibi geliyor. Evlilik önemli bir konu ama ne yapıcam bilmiyorum. Reddetmek istiyorum bazen ama ya pişman olursam diye de korkuyorum. Benim istediğim tek şey Sadık bir eş. Deli gibi korkuyorum geleceğimden((( bide ailem de istiyor bu çocukla evlenmemi. Tanıdıkları için olumlu bakıyorlar. Öte yandan bu çocuğun annesi biraz oğullarına düşkün 2 gelini var ama ikisi de yanı Başında. Biraz Baskın bi karakter annesi. Allah'ım nasıl anlatsam ki size hayatımın en berbat dönemindeyim. Ne yapıcam hiç bilmiyorum ne karar vericem? Keşke bu kadar etkilenmeseydim ((((
Elimde olmadan kapıldığımı belirttim zaten. Yaptığımı marifet diye anlatmıyorum farkındaysanız. Takip ettikleri kızlar öyle arkadaşları değil bunu biliyorum. Ama derdimi anlatamadım. Neyse konuyu açtığıma pişman oldum zaten. İçinde Bulunduğum durumu ben bile anlamıyorum başkalarının anlamasını beklemek yanlış. Evet kolay etkilenen biriyim evet hassasım alınganım. Evet saçmalıyorum ama kendi kendime gelin güvey olmadım bunu bilin karşı Tarafın aşık OLDUĞUNU bildiğim için kapıldıM....
Bence siz sosyal medya kullanmayın.Yada burada olan sosyal medyadan etkilenen kızlardan feyzalın.Hislerimi anlatma konusunda pek becerikli değilimdir. Aslında buraya yazma konusunda biraz kararsız kaldım, ama dayanamadım. Etrafınızda sizi anlamayan insanlar olunca, mecburen içinize atıyorsunuz. Ama bi yerden sonra dayanılmaz bir hâl alıyor biriktirdikleriniz. Hayatımın en büyük karar aşamısındayım. Ama bunu yaparken, zaaflarıma yenildim. Şu son 3 aydır mutluluk adına hiçbir şey yaşamadım. Sadece Gözyaşları, hüzün, tedirginlik.. Şu zamana kadar hep sevmiş ama hiç sevilmemiş biri olarak yaşamaya alışkındım. Ama şu an benimle evlenmek istediğini belirten hatta beni sevdiğini aracılarla duyurmaya çalışan biri var. Ben 22 Yaşında bir genç kızım. Ve bunu duyunca etkilendim. Belki Saçma gelecek ama araştırdım onu sosyal medyada ki hesaplarına baktım ve elimde olmadan mutlu oldum ve heyecanlandım. Öyle ki tek bir fotoğrafı bile kalbimde kelebekler uçuşturdu. En büyük aptallığım bu zaten. Tanımadan etkilenmek.. Ama şöyle bişey var bu insan hâlâ kızları takip etmeye devam ediyor. Kendisini takip eden kızlara anında geri dönüş yapıyor. Bunları görünce elimde olmadan Gözlerim doluyor. Sizce gerçekten seven insan böyle bişey yapar mı? Oysa bi kere beni gördükten sonra hiçbir kızı gözü görmediğini anlatmış arkadaşına Bende bunu bi vesileyle duydum, ve aptal gibi mutlu olmuştum. Şimdi beni isteyeceklerini biliyorum. Bi karar vermem gerekiyor ama ne yapıcam bilmiyorum. Hayatımın en önemli kararı. Bunları gördükten sonra bir güvensizlik oluştu bende. Sürekli ağlıyorum, çünkü hep gözümün önünde mutsuzluk belirliyor sanki kimse beni sevmeyecekmiş gibi geliyor. Evlilik önemli bir konu ama ne yapıcam bilmiyorum. Reddetmek istiyorum bazen ama ya pişman olursam diye de korkuyorum. Benim istediğim tek şey Sadık bir eş. Deli gibi korkuyorum geleceğimden((( bide ailem de istiyor bu çocukla evlenmemi. Tanıdıkları için olumlu bakıyorlar. Öte yandan bu çocuğun annesi biraz oğullarına düşkün 2 gelini var ama ikisi de yanı Başında. Biraz Baskın bi karakter annesi. Allah'ım nasıl anlatsam ki size hayatımın en berbat dönemindeyim. Ne yapıcam hiç bilmiyorum ne karar vericem? Keşke bu kadar etkilenmeseydim ((((
Karşı taraf gerçekten aşık olsa başka kızları asla gözü görmez. Olduğu olacağı seni evlenilecek kız diye lanse etmişlerdir. O da yine yapacağını yapar çünkü onun da yaşı küçük daha kızlara hayata aç. Annesi desen seni yönetecek sürekli. Duymak isteyeceğin bişey değil ama fazla uçmuşsun bence.Elimde olmadan kapıldığımı belirttim zaten. Yaptığımı marifet diye anlatmıyorum farkındaysanız. Takip ettikleri kızlar öyle arkadaşları değil bunu biliyorum. Ama derdimi anlatamadım. Neyse konuyu açtığıma pişman oldum zaten. İçinde Bulunduğum durumu ben bile anlamıyorum başkalarının anlamasını beklemek yanlış. Evet kolay etkilenen biriyim evet hassasım alınganım. Evet saçmalıyorum ama kendi kendime gelin güvey olmadım bunu bilin karşı Tarafın aşık OLDUĞUNU bildiğim için kapıldıM....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?