Dayanamıyorum

Yesilortu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
655
257
18
33
Merhaba arkadaşlar..

Öncelikle çok kötü şeyler yaşadım ve kimseye anlatmadım. Size de anlatamam. Hayatıma giren insanlara anlatmaya çalıştım ama daha dinlemeden yargiladilar. Konuyu bilmeden akillarinda sekillendirdiler. Zaten anlatmadım. Konunun başında böyleyse sonunda ne olurdu kimbilir. Sonuc olarak içten içe eriyorum gibi hissediyorum. Burada bir cok konu açtım. Basit olanlari can sıkıntısıydı. Sonra basit konulari bile dert eder oldum kendime... En azından unutmuş oluyorum yaşadıklarımı. Size içimi dokemiyorum cunku bu cok zor. Sanki birine anlatsam rahatlayacagim ama olmuyor. Psikiyatriste git diyeceksiniz biliyorum. Psikiyatriste bile anlatamam ki... Birine anlatmam lazim artik ne olursa olsun. Bunu nasıl basarabilirim? Artık kendimden kaçmak istemiyorum. Anlatamamamin nedeni kimseye guvenemiyor olmam. Bugün ölmek istedim. Arada sırada istiyordum zaten ama bugün tekrar ölmek istedim. Tam aklımdan sildim derken küçük bir şey bana hatırlatıyor. Bununla yaşayamıyorum. Böyle gitmemesi lazım. Böyle gidemez. İçinden çıkamıyorum. Kanser olup ölmek için dua ediyorum. Çünkü ben yapamıyorum.
Okuduğunuz icin tesekkur ederim.

Öyle pes etmek kolay ..
Asıl göğüs germek önemli olan. .
Daha önünde ne güzel hayat var ..
Bu derece sorun olan şey ne ?

24 yaşındayım 8 sene göğüs gerdim. Hani derler ya tukendim. Önümde artık güzel hayat olsa da umrumda degil sadece bu aci geçsin istiyorum. Birine anlatabilmeyi isterdim. Sorun olan şeyi anlatabilseydim.. sanırım bu tek çarem.

24 yaşındayım 8 sene göğüs gerdim. Hani derler ya tukendim. Önümde artık güzel hayat olsa da umrumda degil sadece bu aci geçsin istiyorum. Birine anlatabilmeyi isterdim. Sorun olan şeyi anlatabilseydim.. sanırım bu tek çarem.

Tacize mi uğradın?
Tecavüze mi ?

Kendimden kaçmak istemiyorum demişsin cinsel tercihin mi farklı ne olabilir yani seni bu kadar sıkacak olan .

Hayır oyle bir şey değil. Belki birine anlatsam hicbir sey yokmus gibi davranmasam duzelebilirim. Kendim olabilirim. Belki kendime bana yardim edebilecek birini bulabilirim.

Arkadaşım malesef burdan senin istediğin şekilde yardım eden biraz zor bulursun .Tanımıyoruz seni sonuçta. Hem sanmıyorum ki burda yardım edilemeyecek mevzu başka bir ortamda çözüme ulaşsın.

İstismara mı uğradın??
Bir yerden başlamak lazım..
Seni hiç tanımayan bizlere bir nebze daha rahat olabilir ve anlatabilirsin..

Arkadaşım malesef burdan senin istediğin şekilde yardım eden biraz zor bulursun .Tanımıyoruz seni sonuçta. Hem sanmıyorum ki burda yardım edilemeyecek mevzu başka bir ortamda çözüme ulaşsın.

Yok öyle yanimda olsun biri falan demiyorum. Sadece nasil anlatabilirim bunu nasıl basaririm diyorum. Her anlatmayi denedigimde pisman oldum. Guvenemiyorum. Anlatmak icin yöntem soruyorum.

Anlat rahatlarsin. Bu dünyada hiçbir sey icin canına kıymaya değmez. Olan ölene olur.

Herkes yazdıklarını okuyacak sadece , seni tanimayacak ozelden de yazmak istemiyorsun pek anlayamadım ne istediğini.

Back
X