Dayanamıyorum

Herkes yazdıklarını okuyacak sadece , seni tanimayacak ozelden de yazmak istemiyorsun pek anlayamadım ne istediğini.

Yakinlarimda birine anlatmak istiyorum. Nasil anlatırım? Ya bana destek olmak yerine suclarlarsa.. bundan korkuyorum. Birine nasil anlatabilirim? Birine nasıl anlatılır bunu merak ediyorum.

Siz en ufak sorunlari bile kafaya taktiginizi soyluyorsunuz. Simdi burda anlattiginiz zaman, sizi acimasizca elestirenler olacaktir. Bunu da dert edersiniz kendinize. Bence burda anlatmayin. Cunku elestirilmeyi kaldiramazsiniz.

Yakınlarının ne karakterde olduğunu, nasıl bir ailen, nasıl bir çevren olduğunu biz nerden bilelim??

Ne diyebiliriz bu durumda?

Derdin neyse annene anlat, anneden daha yakın kim olabilir? Abla veya kızkardeş de olabilir..

Burda anlatıp sorununun ne olduğunu bilsek, ona göre yönlendirebiliriz belki.. Belki de psikologa, polise anlat demeliyiz..

Ayrica bu durumu yaşayan ve anlatamayan bir sūrù insan var(istismar falansa)..yalniz degilsin..belki sen anlatirsan baskalari da cesaretlenir anlatir..acın hafifler...kimse seni tanimiyo sonucta...

Merhaba arkadaşlar..

Öncelikle çok kötü şeyler yaşadım ve kimseye anlatmadım. Size de anlatamam. Hayatıma giren insanlara anlatmaya çalıştım ama daha dinlemeden yargiladilar. Konuyu bilmeden akillarinda sekillendirdiler. Zaten anlatmadım. Konunun başında böyleyse sonunda ne olurdu kimbilir. Sonuc olarak içten içe eriyorum gibi hissediyorum. Burada bir cok konu açtım. Basit olanlari can sıkıntısıydı. Sonra basit konulari bile dert eder oldum kendime... En azından unutmuş oluyorum yaşadıklarımı. Size içimi dokemiyorum cunku bu cok zor. Sanki birine anlatsam rahatlayacagim ama olmuyor. Psikiyatriste git diyeceksiniz biliyorum. Psikiyatriste bile anlatamam ki... Birine anlatmam lazim artik ne olursa olsun. Bunu nasıl basarabilirim? Artık kendimden kaçmak istemiyorum. Anlatamamamin nedeni kimseye guvenemiyor olmam. Bugün ölmek istedim. Arada sırada istiyordum zaten ama bugün tekrar ölmek istedim. Tam aklımdan sildim derken küçük bir şey bana hatırlatıyor. Bununla yaşayamıyorum. Böyle gitmemesi lazım. Böyle gidemez. İçinden çıkamıyorum. Kanser olup ölmek için dua ediyorum. Çünkü ben yapamıyorum.
Okuduğunuz icin tesekkur ederim.
Tecavüze uğrayıp bir çocuk mu doğurdunuz.yada nikah düşmeyen biri tarafından zorla ırzınızamı geçtiler.yada imkansız birine mi aşık oldunuz bakın ben kapılar açtım derdiniz için hangisiyse siz giriş yapın açık konu başlıklarından

Belki somut yardimimiz olmasa da ne yapman gerektigi hakkinda bi fikir sekillendirebiliriz zihninde, Allah'in izniyle..

Canım belki anlatsan yardimci olamatacaz ama sen 8 yıllık yukunden kurtulacaksun birazcik hafifleyip rahatlarsin

Hicbirsey bilmiyorum durumunla alakali ama emin ol ölüm kurtulus degil
Inşallah bu taciz yada istismar her ne ise devam etmiyordur ama hayatin degmeyecek insanlarin sana yasattiklari yuzunden vazgececek kadar ucuz degil

Anlatmayı cok isterdim.

15 yil cok kotu bir olayi tek basima asmaya calistim sonra baska bir sorun icin psikologa gittigimde cok zor da olsa aglaya hickira anlattim.
Ikl defa bir baskasiyla paylasiyordum ve bu beni oyle rahatlatti ki, doktorum travma sonrasi stres bozuklugu teshisi koydu. Ilac icmen gerekiyor dedi ama aspirini bile 10 kez dusunup icen ben ilac icmek istemedim. Seanslara devam ettikce rahatladim iyi geldi psikolog.

Aynaya bakarken kendime bile soyleyemedigimi gectigimiz yilbasinda esime anlattim. Belki bosaniriz agir gelir belki dedim ama o kadar anlayisli karsiladi ki...

Sen de anlat, bize anlatma istersen git bir psikiyatra anlat ama anlat. Gerc3kten hafifleyeceksin

Söylemek istediklerini bir kağıda yaz sonra onu yak. Anladığım kadarıyla insanlara sanalda bile olsa güvenemiyorsunuz çok ciddi boyutta güven probleminiz var.
derdi veren rabbim dermanınıda verir yeter ki dua edip istemesini bilin. Ölüm her sıkıntıya çözüm olsa keşke intehar edince daha mı rahat edecen sence .

Ben psikoloğa gidip 20 dk sonra çıktım anlatmak istemiyorum diye. Burada anlatmak çok daha kolay ve rahatlatıcı olabiliyor. Hazır hissettiğinizde yazın bence. Iyi gelecektir.

Herkese çok teşekkür ederim. Kimseye anlatmama kararı aldım. Artık bu durum benimle ölene kadar gidecek. Sanırım hicbir umudum yok. Sona gelmisim gibi hissediyorum.

Neden anlatmıyorsun ? İstersen bana anlatabilirsin.
Veya tanınmamak için ufak değişikliklerle buraya yazabilirsin.
İçini karartmak istemem ama içe atılan dertler hastalıklara sebep oluyor.
Ne kadar kötü olabilir ki ? Ne dertler okuduk burada...

Back
X