Dayanamıyorum

Sevgilim been ona her defaasında onu sevmedigimi söylesemde benç sevdiğini ve o hatasının bir daha olmayacağını söylüyordu.ona hakaret dahi etsem yumuşakça karşılık veriyordu.Bence siz ona geçmişteki rahatsız olduğu şeyleri yapmayacağınızı söyleyin Ve onu sevdiğinizi söyleyin. Hatta onun da sizi hala sevdiğini hissettiğinizi söyleyin ve onun yumuşamasını bekleyin. Ve en önemlisi dua edin Allah hayırlısını nasip etsin. Hayırlısının da barışmanız olması için dua edin.
Tamam. Cok dua ediyorum zaten. Rabbim hayırla engellerimizi kaldırsın İnsallah. Dediklerinizi yapacagım İnsallah

Merhaba herkese. Uzun süredir takip ediyorum burayı ve derdimi yazmak için hesap actım.
Ben 1.5 senedir biriyle beraberim. Yaslarımız buyuk ama evlenmek için aile engelimiz var o yuzden sevgili olarak devam ediyoruz. İlk başlarda her sey cok güzeldi her ilişkide oldugu gibi...benim kıskançlığım var tabi. O da cok kıskanç aslında ama cok kriz olmuyor ondaki. Ben sürekli Ada'mı bunalttım ilgi göster peşimde ol diyerek. Cunku ben cok ilgiliyim. O da içine kapandıkça kapandı ben üstüne dustukce. Gecen sene yine bu vakitler ayrılmıştık. Yalvar yakar barıştık. Simdi yine beraberiz ama sevdiğini söylemiyor hic hitap yok seni istemiyorum diyor ama ayrılmıyor da. Daha bu sana iyi günlerim dedi en son:-( ben tabi cok severken bu duruma dayanamıyorum. Ölecek gibiyim ama ölmüyorum. Sizce geçici midir? Depresyonları oluyor bazen. Yine eski günlerimiz olur mu? Bekleyeyim mi? Cok acı cekiyorum:-( cok
istemiyorum demiş. ne bekliyorsun camdan atmasini yada bir yerine tekmeyi vurmasini falan mi?

Kendimden biliyorum Olmaz gerçekten bak. Moralini bozmak istemem ama o unutmaz senin hatalarıni sen yeni br başlangıç sansan da geçmiş bi yerden muhakkak vuruyor insanı
Yani muhalefet olmak istemiyorum ama ortada çok büyük bir hata yok ki unutulmayacak gibi. Tabi herkesin karakteri farklı. Ama ben olsam kırgınlıklarım yavaş yavaş gider ve eski halime dönebilirim (çok büyük bir hata olmadığı için)

aşk olsun o halde sana. 17 yaşında ergenler gibi davranıyosun. bu yanlıştan çabuk dön, bi an evvel. bak bir benzerini ben yaşadım, ama biz henüz birbirimizi tanıma aşamasındaydık ve ben çok bağlamıştım. ama karşımda bana zerre kadar bağlanmamış ilgisiz sevgisiz bir adam vardı. ben de kopamıyor gibiydim ve çıkmazda hissediyodum kendimi. sonra nasıl olduysa bir anda kopardım bağımı. çünkü bana benim hakettiğim değeri verecek bir adam lazımdı. cehennemin dibine gitsin dedim. inanır mısın üstünden de öyle aman aman zaman geçmedi, yani daha yakın sayılır ve şuan ona karşı duygum sıfır. şuanda görüştüğüm biri var ve mutluyum. yani insan yeniden sevebiliyor. kurtul bu heriften.

Sen yazdıklarını bir başkası yazmış gibi okuyabilir misin ?
Zorlamanın alemi yok.
Hoş, sanırım sen kafaya takmışsın bizi dinleyeceğin de yok.

aşk olsun o halde sana. 17 yaşında ergenler gibi davranıyosun. bu yanlıştan çabuk dön, bi an evvel. bak bir benzerini ben yaşadım, ama biz henüz birbirimizi tanıma aşamasındaydık ve ben çok bağlamıştım. ama karşımda bana zerre kadar bağlanmamış ilgisiz sevgisiz bir adam vardı. ben de kopamıyor gibiydim ve çıkmazda hissediyodum kendimi. sonra nasıl olduysa bir anda kopardım bağımı. çünkü bana benim hakettiğim değeri verecek bir adam lazımdı. cehennemin dibine gitsin dedim. inanır mısın üstünden de öyle aman aman zaman geçmedi, yani daha yakın sayılır ve şuan ona karşı duygum sıfır. şuanda görüştüğüm biri var ve mutluyum. yani insan yeniden sevebiliyor. kurtul bu heriften.
Ergen olsam daha rahat olurdum. Yas ilerleyince insan son şansım diyor hep:-(sizin için mutluluklar elbette. Cok sevindim

Yani muhalefet olmak istemiyorum ama ortada çok büyük bir hata yok ki unutulmayacak gibi. Tabi herkesin karakteri farklı. Ama ben olsam kırgınlıklarım yavaş yavaş gider ve eski halime dönebilirim (çok büyük bir hata olmadığı için)
Bi kavgamız olmadı benim ilgi sevgi göster demelerinden baska... Dıs faktörler de etkili gibi

adam sevmiyorum ama hattın için yanindayim demiş yani daha iyi birisini bulsa bırakır
sana cektirecegim demesi de sizin yüzünüz den ailesiyle arası bozuk diye aklınca tehdit ediyor
çok belli değil mi durum
siz bırakmasaniz zaten zamani gelince birini bukunca adam bırakacak bence kendinizi yavaş yavaş hazırlayın

adam sevmiyorum ama hattın için yanindayim demiş yani daha iyi birisini bulsa bırakır
sana cektirecegim demesi de sizin yüzünüz den ailesiyle arası bozuk diye aklınca tehdit ediyor
çok belli değil mi durum
siz bırakmasaniz zaten zamani gelince birini bukunca adam bırakacak bence kendinizi yavaş yavaş hazırlayın
O zaman burda aglak aglak yazarım galiba

Ergen olsam daha rahat olurdum. Yas ilerleyince insan son şansım diyor hep:-(sizin için mutluluklar elbette. Cok sevindim
31 yaşıdayım. 35 de olsam 39 da olsam kimse için bu son şansım demem. mutlu muyum değil miyim ona bakarım. bu adam benim gözümün içine bakıyor mu bana değer veriyor mu önemsiyor mu bunlara bakarım. gerçi benim de şuanda çok güllük gülistanlık bir ilişki yaşadığım söylenemez, mutluyum ama tam içime sinmeyen şeyler var. neyse bakalım. inşallah sen de kendini şu adamdan kurtarırsın.

Back
X