Dayanamıyorum

31 yaşıdayım. 35 de olsam 39 da olsam kimse için bu son şansım demem. mutlu muyum değil miyim ona bakarım. bu adam benim gözümün içine bakıyor mu bana değer veriyor mu önemsiyor mu bunlara bakarım. gerçi benim de şuanda çok güllük gülistanlık bir ilişki yaşadığım söylenemez, mutluyum ama tam içime sinmeyen şeyler var. neyse bakalım. inşallah sen de kendini şu adamdan kurtarırsın.
Herkes öyle olmuyor malesef. Size Mutlu bi ömür dilerim

Valla bu adamdan hayır gelmez sana arkadaşım
Ayrılmak istememesi de aliskanlik da olabilir sen nasilsa ayrılmiyorsun onu çekiyorsun o da bunun keyfini çıkarayim.diye düşünüyordur

Geçici tabiki ama bi adım atıp ayrılmanız lazım önce. Seninki aşk değil alışkanlık.
Evlilikte sevgi ve saygı olmazsa o evliliğin keyfi olmaz sizde bunlar var mı bi kendine sor bakalım.

Ayrılmaya cesareti yok sadece
Bence sen ayrıl çünkü belliki olmayacak zaten

Yasiniz da olgunmus madem boyle ergen dusuncelerden kurtulun. Yetiskin insanlarsiniz acik acik seni istemiyorum demis, zorlamak niye? Hadi diyelim bunun ustesinden geldiniz aileler istemiyor. Seni sevmeyen adam senin icin ailesini karsisina almaz diye dusunuyorum

Daha önce de olmustu. Barıştık. Ama ayrılmıyor da... İstemese ayrılmaz mı?

Psikolojisi bozuk bence,ne yaptığını bilmiyor.hem seni istemiyor hem aileler istemiyor hemde senden ayrılmak istemiyor.bunlar daha iyi günlerin derken,insan sevdiğini bu şekilde tehdit etmez bence ayrıl bırak onu.

Psikolojisi bozuk bence,ne yaptığını bilmiyor.hem seni istemiyor hem aileler istemiyor hemde senden ayrılmak istemiyor.bunlar daha iyi günlerin derken,insan sevdiğini bu şekilde tehdit etmez bence ayrıl bırak onu.
Psikoloji alt üst evet... Ben de dünden sonra artık öyle düşünüyorum

Yasiniz da olgunmus madem boyle ergen dusuncelerden kurtulun. Yetiskin insanlarsiniz acik acik seni istemiyorum demis, zorlamak niye? Hadi diyelim bunun ustesinden geldiniz aileler istemiyor. Seni sevmeyen adam senin icin ailesini karsisina almaz diye dusunuyorum
Duyguların yası yok ki...

Geçici tabiki ama bi adım atıp ayrılmanız lazım önce. Seninki aşk değil alışkanlık.
Evlilikte sevgi ve saygı olmazsa o evliliğin keyfi olmaz sizde bunlar var mı bi kendine sor bakalım.
Aslında hep kötü degiliz. Cok güzel günlerimiz de oldu

Ailesi her seyin önünde evet
Onun için vazgecmelisin.. zor biliyorum ama mecbursun kendi iyiliğin için.. Bırak ayrilik ondan gelsin.. Giden sen olma.. Bu arada da kendini kötüye hazırla.. Er ya da geç olacak birşey Çünkü.. Bunu hizlandirmaya bak..görüşme, arama, mesaj gonderme. Zaman senden gidiyor.. Daha fazla zamanını verme böyle bir insana..

Back
X