Dayanamıyorumm lütfen kızlar yanımda olun

aynen canim ben de öle. bence sen şu siralar başkasi olur mu olmaz mi diye düşünme . uzun süre hazır olmazsın böle bişeye. otur kuran oku namaz kil valla bak en güzeli. Allah huzur veriyo bi şekilde. daha rahat atlatırsın. erkeklere güvenemioysak Allaha güveniriz napalim biz de eninde sonunda mutlu olucağimiz bişey yapicaktir.

aynen canım şükrediyorum Allahıma. Yol yakınken korudu beni. ya evlenip cocugum olsaydı napardım. neyse seven insan hep sever ben uzaktanda severım sorun değil.ama canımın acısı okadar cokki onuda imanla birleştircem

merhaba kızlar yeni üye oldum ve ilk defa yazıyorum foruma neyse hemen konuya giriyim.
üniversitede tanışmıştık 1.5 yıldır birlikteliğimiz vardı.yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi karı koca gibiydik.neyse okul bitti o baska sehırde yasıyordu bende baska sehırde.annesyle zaten okul döneminde telefonla konusuyorduk.yaz okuluna kaldığımız için bir aylık kendı memleketlerımze gittik geri okula dönmek üzere.bu bi aksam ben uyuyorum dıye msj attı.bende o aksam içimde biranda bir sıkıntı bir sıkıntı kafayı yiycem.neyse yattım bende.aradan bır ay gectı yaz okulu için geri birleştik.ben yıne onların evnde yemek yapıyorum oda dısarda mactaydı yarım saat sonra gelcektı.bu arada ortak facebook kullanıyorduk.bır dolanayım facede dedim.tanıyor olacagnz kısıler arasnda sarı saclı bırkız dıkkatmı cektı bır tıkladım kızın resmlerıne oda ne erkek arkadasımla cok samımı 3 kız 3 oğlan ıckıler arabada sarmasık resmlerını grdum.basımdan asagı kaynar sular döküldü.inananamadım baktım birdaha baktım evet oydu.eski resm olacgnı dusundum ama degıldı cunku yenı aldıgı gömleği vardı üstünde.meğer o gece uyuyorum dıye benı uyutup gitmiş.neyse bu geldi ılk basta ınkar etti sonra bak yenı gömlekli halın var dıyınce sustu kabullendi.baya bunla ayrı kaldık bıtırme noktasndaydm emındım ama cok secdıgım ıcın son sans verdm.neyse okul bıttıkten sonra bız sozlendık ama sözlendıkten bır hafta sonra yıne facebookta dolasırken eskı kız arkdsı gözume carptı gırdım profılıne kızın resmlerıde herkese acık begenenlere baktım oda ne sözlümün baska facesı var!!hemde en son sozlendıkten 5 gun sonra girilmiş:(:(ismi ile soyadını değiştirmiş ve soyadındakı unlulerı dusurerek gizlemiş kendini:( baktım kendı profılne kendı resmlerı hep sok oldum kızlar:( hemen kendısını ardm yok ne facesı ya felan dedı kabl etmedı.telfnu kapattım elm ayagım titriyordu telefonu kapattıktan 15 dkka sonra bıdaha baktım resımlerı kapatmış yanı o facede oyanama yapılmıs.kabul etmıyor ama.durumu anneme gösterdim Allahtanki annem anlıyor netten.annemde sok oldu.kendı aılesı anlamıyor yuzden ondan yararlanıyor ınkar edıor.megerse 17 yasındakı erkek kardesi acmıs facebooku onn yerıne.sözü atmaya karar verdık annem konustu.deli gibi sevdiğimm adamdan ayrılıyorum üzülüyorum elbet ama bunlar sizcede agır değilmi:(:(nolursunuz yorumlayın cok ıhtıyacım var.erkek kardeşi hadı actı dıyelım nıye kendı yasndakı kızlar yerıne hem buyuk hemde abısnın eskı sevgilisini ekleyip birde resimlerini begensinki:(((

kardeşim seviyorsun ama bu adam yolun başında böyle ileride nasıl olur düşünemiyormsn? ilerde çok üzülürsün çünkü güven duygusu bir kere yıkılmış.o ilerde düzelse bile sen inanmazsın çünkü.hayırlısı olsun....

kardeşim seviyorsun ama bu adam yolun başında böyle ileride nasıl olur düşünemiyormsn? ilerde çok üzülürsün çünkü güven duygusu bir kere yıkılmış.o ilerde düzelse bile sen inanmazsın çünkü.hayırlısı olsun....
canım zamanında okuldayken ben onun ütüsündenden bulasıgına kadar yıkar yapardım,ödevlerini tezini aklınza gelen herseyını yapardım ve dun artık güvenemem bu saatten sonra bir ılerımız olamaz artık iş bendende cıktı aılem ıstemez dediğimde ne diye mesaj attı bılıyormusunz sen benm köpeğimdin muhtaçtın ağzıma bakıyordun dıye mesaj atmıss:S ben ona nıye muhtac olayım anlamadım nıye bukadar kırıcı olabılıyor.hiçmi vicdanı yok.hiçmi gecmişimiz yok.hakkını helal et diyeceğine nediyor:((((
kafayı yiycem hem kalbım okadar cok kırıldıki hem aldatılmak kandırılmak çokk zorrr kızlar ustune bu lafları duymakk.sussa belki kabul etse yaptıgını özür dılese daha masum olurdu hersey

canım zamanında okuldayken ben onun ütüsündenden bulasıgına kadar yıkar yapardım,ödevlerini tezini aklınza gelen herseyını yapardım ve dun artık güvenemem bu saatten sonra bir ılerımız olamaz artık iş bendende cıktı aılem ıstemez dediğimde ne diye mesaj attı bılıyormusunz sen benm köpeğimdin muhtaçtın ağzıma bakıyordun dıye mesaj atmıss:S ben ona nıye muhtac olayım anlamadım nıye bukadar kırıcı olabılıyor.hiçmi vicdanı yok.hiçmi gecmişimiz yok.hakkını helal et diyeceğine nediyor:((((
kafayı yiycem hem kalbım okadar cok kırıldıki hem aldatılmak kandırılmak çokk zorrr kızlar ustune bu lafları duymakk.sussa belki kabul etse yaptıgını özür dılese daha masum olurdu hersey

Offf...
Ne denebilir ki...
Allahından bulsun canım gerçekten.
Gün olur devran döner, onun deyimi ile ağzına bakanın bir saç teline muhtaç olur.
Ne diyeceğimi inan ki bilemedim.
Umarım sana ettiklerini kat ve kat çeker...

Offf...
Ne denebilir ki...
Allahından bulsun canım gerçekten.
Gün olur devran döner, onun deyimi ile ağzına bakanın bir saç teline muhtaç olur.
Ne diyeceğimi inan ki bilemedim.
Umarım sana ettiklerini kat ve kat çeker...

:(( canım okadar cok ıhtıyacım vardkı konusmaya burası bana cok ıyı geldi sizlerii çok seviyorummm

Iliskinin elle tutulur bi tarafi kalmamis cnm... hele sana sen benim köpegimdin demesi, ve facebookta bu kadar rahat baska profil acip resimlerini bile gizlememesi
sana zerre kadar saygisi olmadigini gösteriyor.
simdiye kadar aldatmamis olsa bile buna meyilli oldugu kesin.
su an cok üzgün olman cok normal, büyük bi travma ve hayal kirikligi.
ama en azindan annen dimdik arkanda, bugünleri onun yardimiyla atlatacagina inaniyorum
en dogru karari vermisin bana göre. bundan sonra hakkinda hayirlisi olsun

sen sanslıymışssın bunları evlenmeden görmüşsün
allahından bulsun :47:

sanki birşey olsun da durum değişsin ister gibi bir halin var
bence senı ıkna edecek söz falan atmayacaksın

ama şimdi bunu yapan evlenince aldatır...

:(( canım okadar cok ıhtıyacım vardkı konusmaya burası bana cok ıyı geldi sizlerii çok seviyorummm

İlk zamanlar hiç geçmeyecek gibi gelecek, yaşamsal döngünün dışında kaldığını sanacaksın.
Biraz zaman sonra tekrar yemek yemeğe, film izlemeye, alışverişe gittiğini farkedeceksin.
Eskisi kadar çok gelmeyecek aklına, ve bir gün bakacaksın ki onu düşünmeden, anmadan geçen günlerin olmuş ve kendine şaşıracaksın.
Sonrası mı:)
Sonrası aydınlık işte, tekrar gülücükler saçtığın, tekrar insanlara güvenebilme hissiyatını kazandığın zaman olacak.
Şöyle düşün, şuan hasta oldun ve acı çekmen normal, ama tedavini doğru uygularsan ve yapman gerekenleri eksiksiz yaparsan hastalığın iyileşecek.
Tekrar nüksetmemesi için de kendine çok iyi bakacaksın ama çevrene daha iyi bakıp, artık gözünü 4 açacaksın.
Allah'ım sana sonsuz güç kuvvet, dayanma sabrı versin, o karaktersize inat daha dik tut başını.

hata sende hic buralarda arama seni teselli edicek biresey cocuk seni aldatmis etmis hep akli disarlarda belli sen affetmissin bu erkek icin ne demek biliyormusun??? seni iyice ezik olarak gorur nede olsa affetti benden baskasi ile olamaz gozunun onunde yapsam birsekilde yine geri donusu vardir der..ah ah :)

Verilmiş sadakan varmış..Kesinlikle ucuz kurtulmuşsun.. :ssz: Şimdi bunları yapan evlenince harem kurar :47: :47: :47: :47:

Dersini almıştır,pişman olmuştur,evlenince düzelir..vs. diye barışırsan..Evlenince "nasıl olsa affeder,yalanlarım" der her haltı yapar..Çünkü evlenince DEĞİŞMEZ..Maalesef... :ssz:

Ben anlamıyorum bu erkek ırkını hakikaten...
Neyin özgüveni bu?
Daha dur yeni sözlenmiş, çok mu zeki acaba, geri dönülmez mi zannediyor!
Çok akıllı, kurnaz bir adam olsa evlenene kadar bekler de sonra canavara dönüşür, zaten bu 2.olmuş.
Yapamıyorsan, beceremiyorsan yapmayacaksın....
E o da değil, zekilik de yok, beceri de yok bir şey de yok.
Neyine bu güven acaba çok merak ettim.
Sonra bana diyorlar sen niye evliliğe bu kadar soğuksun, neden hala tamam demiyorsun...
Nasıl diyeyim ya şuna bak!
Erkekler ucuz olmuş artık, eskiden erkek dedin mi dağ gibi kapı gibi sıfatları ile anılırdı şimdi ya.... lıkla anılıyor!
Tövbe estafurllah hakikaten gece gece çıktı cinlerim tepeme.
Arkadaşım, sen Allah'ın sevdiği kulusun ki yeniden önüne getirdi işte.
Gözünü seveyim ne olur üzülme artık, deseydin ki çok iyi davranıyor yakıştıramadım şok oldum, sürt burnunu derdim.
Ne bileyim, sürünsün anlasın değerini, arada aileler var konuş son kez derdim de.
Bırak lütfen bu adamı bırak, kendini azıcık seviyorsan sözlendikten sonra karıyla kızla tatile, etkinliğe gitme planı yapan adamı tek damla yaş dökmeden bırak orada.
İnsanın gözü başka bir şey görmez, içi kıpır kıpır olur başka bir şey düşünemezken olana bak...
erkekler ucuz demissinde hersey bence bizde bitiyor kadin milleti boyle baglanmasa bu kadar eziklik yapip herseye affederse tabi erkek milleti simarip herseyin sahibiymis gibi davranir canim..onlari bu hale getiren biziz suclu olan onlar degil..demekki biliyor affedilecek bile bile isteye isteye yapiyor kizda affediyor seviyorum diye.olay bu yani

erkekler ucuz demissinde hersey bence bizde bitiyor kadin milleti boyle baglanmasa bu kadar eziklik yapip herseye affederse tabi erkek milleti simarip herseyin sahibiymis gibi davranir canim..onlari bu hale getiren biziz suclu olan onlar degil..demekki biliyor affedilecek bile bile isteye isteye yapiyor kizda affediyor seviyorum diye.olay bu yani

Erkekleri bu hale getirenin kadınlar olduğu konusunda hemfikirim ama aşk hayatındaki kadınlar değil ANNELERi...
Aman paşam, olsun tosunum, elinin kiri yiğidim, sana bu yakışır aslanım....
Anneler oğullarının çevresinde bu derece pervane ve hayat onlardan ibaret gibi davrandığı sürece bizim gibi nice genç kız gelinlik hayallarini damlayan gözyaşlarıyla değişiyor.
İlk yaptığında affedileceğini bilerek mi yapmış?
Konu sahibinin çok büyük bir sevgisi var anladığım kadarıyla, yazılarından bunu çıkardım.
Ve bunu kullanan bir erkek müsvettesi...
Sevmenin, bağlanmanın nasıl bir hatası, günahı olabilir ki...
Ayrıca bu duygular insanın elinde değildir, kimse ölümüne sevmek istemez ama sever, istemsizdir bu.
Seven insana söyleyecek lafım yoktur hiçbir zaman, ama sevgiyi kullanan, bunu oyuna çeviren kadın-erkek farketmez herkese bir kamyon laf söyleyebilirim.

Canım ilk yaptığında afeetmiyecektin bence kimse vaz geçilmez değil nasıl olsa 1,de affettin diye rahat davrandı.
Ayrıca sözlendik artık bana karışma ne demek tatile gidecekmiş tek başına tek yaşamak istiyorsa hayatına kimseyi almıyacak rahat yaşıyacak.

oh valla paşaya bak sen

Affedilecek değil,en kısa sürede hayatından çıkartılıp,unutulacak insan modeli.. :20: :kkk:

İlk zamanlar hiç geçmeyecek gibi gelecek, yaşamsal döngünün dışında kaldığını sanacaksın.
Biraz zaman sonra tekrar yemek yemeğe, film izlemeye, alışverişe gittiğini farkedeceksin.
Eskisi kadar çok gelmeyecek aklına, ve bir gün bakacaksın ki onu düşünmeden, anmadan geçen günlerin olmuş ve kendine şaşıracaksın.
Sonrası mı:)
Sonrası aydınlık işte, tekrar gülücükler saçtığın, tekrar insanlara güvenebilme hissiyatını kazandığın zaman olacak.
Şöyle düşün, şuan hasta oldun ve acı çekmen normal, ama tedavini doğru uygularsan ve yapman gerekenleri eksiksiz yaparsan hastalığın iyileşecek.
Tekrar nüksetmemesi için de kendine çok iyi bakacaksın ama çevrene daha iyi bakıp, artık gözünü 4 açacaksın.
Allah'ım sana sonsuz güç kuvvet, dayanma sabrı versin, o karaktersize inat daha dik tut başını.

inş. canım güzel duaların için cok tesekkür ederim dediğin mutlu sona bıran once gecmek ıstıyorum cunkü bu durum çok acımasız çok can yakıcı.şimdi yüzükleri vericez önumuzdeki günlerde baska sehırde otrdukları ıcın hemen gelemıyorlar.ne eşyam varsa ver diyor.koyun can derdinde kasap et.ama kızlar sunu bilinki buraya yazdığım seylerin 10 katını yaşıyorum ama onda birini o bilmiyor ona yansıtmıyorum.

inş. canım güzel duaların için cok tesekkür ederim dediğin mutlu sona bıran once gecmek ıstıyorum cunkü bu durum çok acımasız çok can yakıcı.şimdi yüzükleri vericez önumuzdeki günlerde baska sehırde otrdukları ıcın hemen gelemıyorlar.ne eşyam varsa ver diyor.koyun can derdinde kasap et.ama kızlar sunu bilinki buraya yazdığım seylerin 10 katını yaşıyorum ama onda birini o bilmiyor ona yansıtmıyorum.

Ben de bu günelrde çok iyi değilim zaten:)
Bir de senin yaşadığını başıma gelmiş gibi düşününce...
Nasıl bir şeyla başetmeye çalıştığını anlamamın imkanı bile yok, bırak rezillikler onda güzellikler sende kalsın.
Bunda sonra her atacağın adım sana mutluluk getirsin inşallah...
Bol bol annenle dertleş, sarıl ona, omzunda ağla.
Eminim kendini daha iyi hissedeceksin, dünyadaki en güvenli yerde dilediğin gibi akıt içini.

Ben de bu günelrde çok iyi değilim zaten:)
Bir de senin yaşadığını başıma gelmiş gibi düşününce...
Nasıl bir şeyla başetmeye çalıştığını anlamamın imkanı bile yok, bırak rezillikler onda güzellikler sende kalsın.
Bunda sonra her atacağın adım sana mutluluk getirsin inşallah...
Bol bol annenle dertleş, sarıl ona, omzunda ağla.
Eminim kendini daha iyi hissedeceksin, dünyadaki en güvenli yerde dilediğin gibi akıt içini.
evet canım cok dogru soyluyorsun annelerimiz iyikide var.bu arada senın canın neye sıkkın paylasmak ıstersen soyle.ınsan konusunca rahatlıyormuş ben bunu öğrendm

Back
X