Dayanamıyorumm lütfen kızlar yanımda olun

evet canım cok dogru soyluyorsun annelerimiz iyikide var.bu arada senın canın neye sıkkın paylasmak ıstersen soyle.ınsan konusunca rahatlıyormuş ben bunu öğrendm

Sağol tatlım, senin düşünmen yeter.
Önce seni iyi edelim sonra ben iyi olurum zaten.
Aman kızların ne derdi olur işte aynı şeylerden muzdaribiz:)
Ama ağlamaya sızlanmaya hakkım yok yani bunu da biliyorum o yüzden çenemi kapatıp oturuyorum oturduğum yere:)))

bir kere şans vermişsin,z, son şans olduğunu anlamamış demekki, üzülme sakın sen.zaten bu facebook yüzünden neler yaşanıyor, keşke olmasaymış, bu ne merak yaa, bide resim koyuyor bide beğeniyor, hadi kardeşi girmiş olsun.gömleği yeni demişsin demekki bu resmin üstünden çok geçmemiş.bunu nasıl açıklamış hayret bişey yaa ya yazarken bile çok sinirlendim offf

Öyle bir devirdeyiz ki; Facebook yüzünden ilişkiler bitebiliyor. Bende yeni sözlendim,ama sözlüm bana suana kadar tek bir kötü söz dahi etmedi. Onunda facebook'u var ama bana verdiği güven sayesinde şifresini bildiğim halde girmiyorum bile. Gereksiz görüyorum. Ve sen şükretmelisin ki daha nişan-düğün olayları olmadan kurtulmuşsun. Seni çok iyi anlıyorum,kim bilir nasıl acı çekiyorsundur. Bu gibi erkeklerin soyu tukensin ya yazık gerçekten. Her türlü fedakarlığı yaptığın halde bir de sen ona muhtaçmışsın gibi gösteriyor. Nasıl bir saygısızlık,terbiyesizliktir bu. Tüm her şeyi yuzuklerde dahil hepsini ver. Ona dair tek bir şey bile kalmasın sende. Temizlen hepsinden,senin ona ihtiyacın falan yok. Senin arkanda kapı gibi annen var,tek gerçek aşk anne aslında. Lütfen o kişiye kendini ezdirme,nasıl pişman olsun nasıl süründüreyim onu o da mutsuz olsun diye bazı girişimlerde bulunma. Ona bunu yapabilecek kadar değerli olduğunu hissettirme. Emin ol ahirette hesabını verecek. Bu dünya gelip geçici. Elbet bulur cezasını. Hiç üzülme,bol bol dua et. Hayırlısı buymuş demekki. Ileride daha kötü şeyler olacaktı belki. Bir de böyle düşün. Diledigince gez,sinemaya git,kurslara başla kafanı dağıt. Birazda kendinin değerini bil,kendine değer ver. Sen kendine fazlasıyla yetersin. Bir süre sonra bu acılarında dinecek,belki de karşına tam istediğin gibi kıymet bilen dürüst birisi çıkacak. Sonra bu hallerini tebessüm ederek hatırlayacaksın. Her neyse çok uzattım:) Dualarım seninle. Dediklerimi sakın unutma:54:

Bugünlerde o kadar çok s..ktir et gitsin şeklinde yorum yaptım ki, artık yoruldum valla. Lakin sana da aynı şeyi tavsiye edicem, s..tir et geç bunu , bunun sözüne bir daha güvenebilecek misin ?

o resimleri gördüğün anda bitirmeliydin..
şimdi dayanamayabilirsin ama içinden hep şunu tekrarla''böyle bi insan için üzülmemeliyim''

bak canım insan bazen sevdiğinden, bazen alışkanlıktan bazen başka sebeplerden dolayı, Allah gerçekleri böyle ayan beyan gösterse de inanmak istediğine inanıyor. bunlar gerçek, arkadaşın kendi yapmış her şeyi. kardeşi falan değil. sakın inanma. bir kere aldatan bi daha aldatır. şimdi ondan başkası yokmuş gibi gelebilir sana ama öyle değil. zamanla kurtulduğuna çok sevineceksin bence.

benzer şeyleri iki tanığıdığım yaşadı. ikiside affetti inandı. biri şu an boşanıyor çünkü devam etti yaptıklarına. ötekinden henüz bişey yok umarımda olmaz ama gayet mutlu gözüküyolar. yani kimi hatasını kabul eder bir dahada yapmaz kimi affetmenden yüz bulup devam eder

bence erkek arkadaşın 2.şansı bile haketmıyormus. ileridede bunların olacagı ıhtımalını goz onunde bulundur ve ona gore kararını ver cnm. 2 kez yapması cok buyuk bı hata olmuş. hemde senden gızlemış:(:26:

canım zaeten sözlenmeden önce yalanını yakalımışın,,ihanetini görmiüşün,,üztüne bide sözlenmişin,,adam bida yapmışş,,daha güven olurmu,,sen affettikçee,,o bidaha yaparr,,alışkanlık olmuş,,bence yolun başındasınn,,at gitsinn,,ilerde daha çok üzülülmekten iyidir ,şimdi üzül men...

Seni kandırmaya hatta malesef aptal yerine koymaya calisiyo bu cocuk sakin inanma canım karşısında cocuk yok. Ki ne demek artık bana karışma insan sözlüyken böyle diyosa evliyken neler yapar kim bilir. Allah yardımcın olsun inşallah kolay atlatirsin

Son düzenleme:
bırak ya ne düşünüosun at gitsin daha yolun basındasın bunu sımdı yapan sonra neler neler yapmaz pü kalıbına onun !! nişan mişan yokken bırak defolsun oyleleri sokakta cooooook .... adam gibi biri cıkar karsına ılerde ..sen en buyuk hatayı basta affetmekle yapmssın cnım benım .. valla bıtırmedıgın surece daha cok aldatılırdaha cok aglarsın hıc sıkma canını yol ver defol gıtsın karaktersız ınsanlarla hiç zamanını öldürme :kkk:

merhaba kızlar yeni üye oldum ve ilk defa yazıyorum foruma neyse hemen konuya giriyim.
üniversitede tanışmıştık 1.5 yıldır birlikteliğimiz vardı.yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi karı koca gibiydik.neyse okul bitti o baska sehırde yasıyordu bende baska sehırde.annesyle zaten okul döneminde telefonla konusuyorduk.yaz okuluna kaldığımız için bir aylık kendı memleketlerımze gittik geri okula dönmek üzere.bu bi aksam ben uyuyorum dıye msj attı.bende o aksam içimde biranda bir sıkıntı bir sıkıntı kafayı yiycem.neyse yattım bende.aradan bır ay gectı yaz okulu için geri birleştikı.biarada ortak facebook kullanıyorduk.bır dolanayım facede dedim.tanıyor olacagnz kısıler arasnda bırkız dıkkatmı cektı bır tıkladım kızın resmlerıne oda ne erkek arkadasımla cok samımı ıckıler arabada sarmasık resmlerını grdum.basımdan asagı kaynar sular döküldü.inananamadım baktım birdaha baktım evet oydu.eski resm olacgnı dusundum ama degıldı cunku yenı aldıgı gömleği vardı üstünde.meğer o gece uyuyorum dıye benı uyutup gitmiş.neyse bu geldi ılk basta ınkar etti sonra bak yenı gömlekli halın var dıyınce sustu kabullendi.baya bunla ayrı kaldık bıtırme noktasndaydm emındım ama cok secdıgım ıcın son sans verdm.neyse okul bıttıkten sonra bız sozlendık ama sözlendıkten bır hafta sonra yıne facebookta dolasırken eskı kız arkdsı gözume carptı gırdım profılıne kızın resmlerıde herkese acık begenenlere baktım oda ne sözlümün baska facesı var!!hemde en son sozlendıkten 5 gun sonra girilmiş:(:(gizlemiş kendini:( baktım kendı profılne kendı resmlerı hep sok oldum kızlar:( hemen kendısını ardm yok ne facesı ya felan dedı kabl etmedı.telfnu kapattım elm ayagım titriyordu telefonu kapattıktan belli bir süre sonra bıdaha baktım resımlerı kapatmış yanı o facede oyanama yapılmıs.kabul etmıyor ama.durumu anneme gösterdim allahtanki annem anlıyor netten.annemde sok oldu.kendı aılesı anlamıyor yuzden ondan yararlanıyor ınkar edıor.megerseerkek kardesi acmıs facebooku onn yerıne.sözü atmaya karar verdık annem konustu.deli gibi sevdiğimm adamdan ayrılıyorum üzülüyorum elbet ama bunlar sizcede agır değilmi:(:(nolursunuz yorumlayın cok ıhtıyacım var.

geöolmadan görtmen ıyı olmus..bence sakın affetme..unutursun korkma...

canım bencede affetme zaten bi kere şans vermişsin değerlendirmemiş bırak gitsin yoluna hem bak yeni işe başlıcakmışsın yeni insanlarla tanışırsın kafan dağılır ailesi ne derse desin sen bitirdikten sonra kimsenin laf söylemeye hakkı yok evlendikten sonra daha çok ağırına gidiyo bu tarz şeyler iyiki daha çok ciddileşmeden çıktı ortaya kendini düşün sen mutlu olmaya bak daha birçok kişi çıkar karşına tatlımm...

Bırlıkte olmaya devam edersen hayatın hep onu takıp etmek ve butür aşk oyunlarına alet olmak zorunda kalırsın.. uzak dur.. yok çok sevıyorum dıyosan devam et.. ama daha çok üzülürsün evlenıp ayrılmaktan cok daha iyi..

çok iyi anlıyorum seni evet şimdi canın yanıyor hemde çok! fakat gün geldiğinde şimdi soğukkanlılıkla vereceğin kararın ne kadar doğru olduğunu anlayacaksın...8 yıl süren bir ilşkim vardı ilk aşkım çocukluk sevgilimdi..mesafeler imkansızlıklar vardı ama hep bekledim 8 yıl yollarda geçti trafik kazası bile geçirdim bu süre zarfında senin gibi facebooktan başka arkadaşlık sitelerinden ufak tefek olaylarını yakaladım küstüm ayrıldık ama beni yine ikna etti...her neyse sonuçta aldattı ayrıldık ve benden ayrıldıktan sonra 3 ayda tanıdığı biriyle evlendi..şimdi arada bakıyorum facesine bana yazdığı onca mektup onca aşk sözleri onca şarkılar yalanmış çocukluktan beri sevmiştik birbirimizi şimdi koca bir hiç..şimdi o başkası ile evli ben de başkası ile nişanlıyım..muhteşem bi insanla hemde..geriye baktığımda iyi ki olmamış keşke baştan vazgeçebilseydim diyorum bilmiyorum belki eşini de aldatıyordur 8 yıl çocukluk aşkını sevememiş biri"attan inip eşşeğe binmiş"biri o kadını aldatmaz mı bilmiyorum...ağladığım tek şey yıllarım emeklerim gençliğim...keşke nişanlım için harcasaydım diyorum çünkü o adi nişanlımın tırnağının içindeki pislik olamaz..bana hep derdiki insan hayatında bir kez aşık olur ben o hakkımı kullandım..evetne acıı bundan sonra aşık olamayacak ama çok seveceksin...bundan sonraki hayatında mutlu olursun inşallah..

Back
X