merhaba kızlar yeni üye oldum ve ilk defa yazıyorum foruma neyse hemen konuya giriyim.
üniversitede tanışmıştık 1.5 yıldır birlikteliğimiz vardı.yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi karı koca gibiydik.neyse okul bitti o baska sehırde yasıyordu bende baska sehırde.annesyle zaten okul döneminde telefonla konusuyorduk.yaz okuluna kaldığımız için bir aylık kendı memleketlerımze gittik geri okula dönmek üzere.bu bi aksam ben uyuyorum dıye msj attı.bende o aksam içimde biranda bir sıkıntı bir sıkıntı kafayı yiycem.neyse yattım bende.aradan bır ay gectı yaz okulu için geri birleştikı.biarada ortak facebook kullanıyorduk.bır dolanayım facede dedim.tanıyor olacagnz kısıler arasnda bırkız dıkkatmı cektı bır tıkladım kızın resmlerıne oda ne erkek arkadasımla cok samımı ıckıler arabada sarmasık resmlerını grdum.basımdan asagı kaynar sular döküldü.inananamadım baktım birdaha baktım evet oydu.eski resm olacgnı dusundum ama degıldı cunku yenı aldıgı gömleği vardı üstünde.meğer o gece uyuyorum dıye benı uyutup gitmiş.neyse bu geldi ılk basta ınkar etti sonra bak yenı gömlekli halın var dıyınce sustu kabullendi.baya bunla ayrı kaldık bıtırme noktasndaydm emındım ama cok secdıgım ıcın son sans verdm.neyse okul bıttıkten sonra bız sozlendık ama sözlendıkten bır hafta sonra yıne facebookta dolasırken eskı kız arkdsı gözume carptı gırdım profılıne kızın resmlerıde herkese acık begenenlere baktım oda ne sözlümün baska facesı var!!hemde en son sozlendıkten 5 gun sonra girilmiş

gizlemiş kendini

baktım kendı profılne kendı resmlerı hep sok oldum kızlar

hemen kendısını ardm yok ne facesı ya felan dedı kabl etmedı.telfnu kapattım elm ayagım titriyordu telefonu kapattıktan belli bir süre sonra bıdaha baktım resımlerı kapatmış yanı o facede oyanama yapılmıs.kabul etmıyor ama.durumu anneme gösterdim allahtanki annem anlıyor netten.annemde sok oldu.kendı aılesı anlamıyor yuzden ondan yararlanıyor ınkar edıor.megerseerkek kardesi acmıs facebooku onn yerıne.sözü atmaya karar verdık annem konustu.deli gibi sevdiğimm adamdan ayrılıyorum üzülüyorum elbet ama bunlar sizcede agır değilmi

nolursunuz yorumlayın cok ıhtıyacım var.