dayanılacak gibi değil

nilgul80

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
257
57
118
Kahramanmaraş
daha önce de yazdım ama üstünden yıllar geçti.abartma ya da sen yap diyenler oldu.ama şöyle söyleyim.kaynanam kayınbabam evde yalnızlar.yani bekar çocuk yok evde.iki hafta üst üste gittik geçen.Allahım ev resmen leş gibi.neyse geçen hafta sonu tekrar gittik.eşimin bir işi vardu.ev bir hafta boyunca aynı hatta daha da kirlenmiş.mutfak ev tıklım tıklım elya.toz almak yok zaten.mutfak yerler ocak berbat.tuvalet simsiyah lavabo aynı.yani umurunda değil.çocuk hasta olacak .dayanamıyorum ya ben böyle bir şey hayatta görmedim.insan pislik içinde yaşar mı.ev silmek yok.tuvalet yıkama yok.toz almak yok.masa silmek yok.masaya kırışmış örtü koyuyor ama asla silmiyor.bir şey de diyemiyorum.ama nefret ediyorum elimde değil.

kaynanamın temizlik anlayışı yok.yapacak durumumda yok.çalışıyorum kendi işimi uapana kadar canım çıkıyor.zaten bir saatlik mesafe var.sık sık gitmiyoruz.ayda bir iki.fakat tahammül edemiyorum.çok pis ya.elektrik prizleri bile yapış yapış.tuvalete girmemek için sıkıyorum kendimi ama yani gerçekten çok zor.bir de gelin diyor o halde yemek yememizi istiyor ya kıcık oluyorum.

Kocanızı nası buyutmus bu halde.siz yapınca sizdendemı gormuyor temızlıgin gerektıgını.

yine yargılama başlamış.bir kere yaptım hadi tekrar tekrar yapamam ki kadın böyle yaşıyor umurunda değil yani.kadın tutacak gücüm yok.kendi evime almıyorum.kiradayım.benim temizlemişliğim de var.ha yapamaz falan temizlerim yani üşenmem ama yapsam da bir haftada yine leş gibi yapar evi.

bazen gittipimde benden çekinip temizlemiş ama kendince tabi olduğu zamanlar oluyordu.ama Allahım resmen korkunçtu.tuvalet kirli banyodakine gireyim dedim.resmen simsiyah yerlerde köşelerde saçlar pislikler böyle yapışmış.berbattı.zaten çok eşya biriktiriyor.mutfak çok pis tuvaletlere girilmiyor.her yer toz içinde.öğrenci evinden pis yani.

köy gibi bir yer.kadın çağırsak kızarlar zaten pis miyiz diye.zaten imkanım yok.ya bilsem ki temiz tutacak yemin ediyorum her hafta gidip temizliycem.

e o zaman gitmeyin madem. siz de yaşlanacaksınız ayıp.

sen gitme. anan değil baban değil sonuçta. eşin gitsin görsün temizlesin, evlat değil mi yapsın.
niye sen temizliyorsun ki.
ben olsam asla gitmem.

yaşlanmakla alakası yok pislik içinde yaşamasını gerektiren tek şey üşengeçlik.kızı hastaydı gitti kızına iş yaptı.kızı bir kez bile annesinin işini yapmadı bir kez bile.o annesini düşünmüyor ama ben defalarca temizledim ama boşuna yani.

ben direk düşüncelerimi söyleyemem.aslında onlara karşı saygısızlığım olmadı hiç.ama bu konuda kıcık oluyorum.gitmek de istemiyorum yemin ederim.

Yaslimi kayinvalideniz.

annem rahatsız hani yazın gidip haftada iki kez işini yapıyorum ama kışın iş güç izin tatil olursa yardım ediyorum.nereye yetişeyim çalışıyorum yani.

Elli yas cokta gec yas degil. Benim annem 60 yasinda ama ev gayet temiz hatta bayagi titizdir annem. Bi hastaligi mi varda yapmiyor acaba? Ya da boyle istifci karakterde olan insanlar var o da oyledir.

Esinize soyleyin durumu bu kadar rahatsizsaniz ortak bir parada bulusun, anne sen cok yoruluyorsun boyle haftalik kadin gelsin diyin. Cok zor bir sey degil.

Hem haftalik temizlik yapan kadinlar cok cok yuksek meblalarda istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…