MisscherrymmAma Scarlett kadın gençmiş 50 yaşındaymış.
70 80 olsa eyvallah haklısın
Başkasının pisliğini temizlemeye iğrenir insan ben iğrenirim midem almaz
Kaldı ki bu kadın da çalışıyorum edyrm demiş eli ayağı tutan bir kadının evini neden temizlesin
N nilgul80 iğrenmekte haklısınız
Eşiniz çözüm bulsun siz karışmayın öz evlat varken
Yani anlamıyorum ki niye konu açtı?ne desek bir bahane bulmuş. Ya abartıyor ya da kv cekistirmeyi seviyor:)Toplaşıp gidelim bi ara
Allah konu sahibine kv yi muhtaç etmesin
Tuvalet hijyeni bi domestosa bakıyo ya
Bunun neresi zor
Ben umumi tuvaletlerde , temiz kirli farketmez önce sifonu çeker ıslak mendil peçetelerle işimi hallediyorum
Kaldı ki ev burası ..
Konu sahibi Öyle bi bahsetmiş ki
Sanırsın belediyenin çöp boşaltım merkezi bu ev
Acaba istifçilik temizlik yapmamasi bir hastalik olabilir mi hani var çünki böyle olan nasil yardim edilebilir uzman yardimi almadan oda sorun ayrica.
En bencil ce yorum bence k.bakmayın o zman oğul da onlarınsen gitme. anan değil baban değil sonuçta. eşin gitsin görsün temizlesin, evlat değil mi yapsın.
niye sen temizliyorsun ki.
ben olsam asla gitmem.
Haklısınız bence genç daha kadın ama pis işte . pisin kimyası değişmez ne desem boş annem de çok pistir eve zorla giriyorum inanin aklım çıkıyor 2 ay temizlesem anca temizlenir arada yardım ediyorum ama çocuğum var tek benim yardımıyla fln ev adam olmazelli yaşında
Bunu çözmek sifirdan herşeyi atarak temizleyerek kabul ederek oluyor ama kv hergün yapilan temizliği abarti buluyirmus o zmn 3.günde yapilabilirde kabul etmemesi bi yerden başlanmamasi sorun pskolojik sonuçta önce kendi baslamasi gerek bi yerden yoksa temizlikçi gelse bir seyi atamaz laf eder atma diye bağirir temizlese arkadan hiç bir sey yapilmayinca ardi gelir ...Aynen
İstifçilik psikolojik rahatsızlık
Iki seceneginiz var ya gitmeden bir gun once evine temizlikci yollayin
Ya da gitmeyin (kendi ailemin evi olsa girmem pis eve)
Farkindaysaniz siz temizleyin demiyorum empati yapiyorum hicbir guc temizletemez bana oyle bir evi.
Ama siz hem yakinip hem gitmeye devam etmeyi seciyorsunuz, bu da sizi mutsuz cocugunuzu hasta eder.
belediyeden yardım alın dediler onada yok. ne yazılsa hala pislikten bahsediyor.Anlaşılan kv nizde istifçilik hastalığı var. Psikolojik destek alması lazım. Bu sorun sizin gidip temizlik yapmanizla çözülmez maalesef. Bu yapıdaki insanlar başkalarının da evini temizlemesini, eşyalarını atmasını kabul etmiyorlar. Bununla ilgili kaç kanalda program var çılgın istifçiler diye. Evlerini psikologla beraber bir temizlik ekibi gidiyor yine de evi temizleyemiyorlar. Allah kolaylık versin size. Yapacak 2 şey var ya eşinizi ikna edeceksiniz gitmeyeceksiniz yada kv nizi terapi almaya ikna edeceksiniz.
Pislikten bu kadar rahatsızsa, sunulan alternatiflerden birini değerlendirmek zorunda. Sonuçta burada kimsenin sihirli değneği yok, dokunup herşeyi temizleyip kv sine temizlik duygusu aşılayasın.belediyeden yardım alın dediler onada yok. ne yazılsa hala pislikten bahsediyor.
Siz ayda bir bile temizleseniz yeter sadece banyo tuvalet mutfağa el atsaniz bile ayda bir bile yapsaniz yeter en azından tuvalete banyoya girilecek kadar olurköy gibi bir yer.kadın çağırsak kızarlar zaten pis miyiz diye.zaten imkanım yok.ya bilsem ki temiz tutacak yemin ediyorum her hafta gidip temizliycem.
o zaman evlenmesin oğulları.En bencil ce yorum bence k.bakmayın o zman oğul da onların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?