dayanılacak gibi değil

ne yapacagımı bilmiyorum.eşyaları eski biriktirme huyu da var.ev küçük sıkış tıkış.ne biliyim ya temizlesem olmuyor zaten girsem saatlerimi alıyor.kışın çok soğuk bir yer hani resmen su buz.yani iş yapcam desem eşim izin vermez yani.ayıp olmasın diye yemeye çalışıyorum ama yok yani.

Onun evi onun esyalari...
İstemiyorsaniz gitmezsiniz, insanlarin temizlik anlayislari sizinki gibi degil diye ayiplamak ya da duzeni degistirmeye calismak ne kadar dogru?

köy gibi bir yer.kadın çağırsak kızarlar zaten pis miyiz diye.zaten imkanım yok.ya bilsem ki temiz tutacak yemin ediyorum her hafta gidip temizliycem.

İyi de her hafta temizlersen kirlenmez zaten

İki kişi normal şartlarda 15 günde bile kirlenmez

Siz çok temiz titiz olabilirsiniz ama Kv değil ve olmak zorunda da değil

Her gün temizlik yapan delidir diyor demişsiniz ben de Kv ile hemfikirim

Hayat kısa eşyaya hizmet için dünyaya gelmedim

Şu an ocağım kirli mutfakta bulaşık var ve ben salonda oturuyorum

Bulaşıkları bir ara makineye koyarım ama bu saatten sonra ocak silmem hatta haftada bir yardımcı siler aylardır hiç silmedim

İlerde benim gelinim de diyebilir çok pis Kv diye onun sorunu istemiyorsa gelmesin

Benim Kv dem çok temiz her gittiğimizde çok yorulmuş yerleri silmiş vs vs tek muhabbet bu

hastalığı da yok ya.ev işini gereksiz görüyor.yemek pişirilen ocağı görseniz bir hafta yemek kahvaltı çay kahve içip silmeseniz nasılsa öyle.şimdi ben kadın tutsam ya da yapsam parama emeğime yazık değil mi.şöyle altlı üstlü otursak yaparım her gün biraz.ama açıkçası orada oturmak da istemiyorum.

sen beni anlayamazsın zaten canım.

Sizi anlayabiliyorum ben olsam ne yapardım diye düşünüyorum da yapılacak tek şey ;madem gitmeye de mecbursunuz ,düzenli olarak kv'nin ev temizliğine el atmak.Ayda bir gidip dip köşe temizlemek ya da katlanmak.. Ben olsam temizlerdim.Çevresinden de mi utanmıyor bu kv,geleni gideni de mi yok?

gelmeyin de demez .cimrilik de var biraz.buz gibi hava çocuklara göre ev soğuk yani sobayı yakmamış oluyor gelecegimizi bildiği halde.sobanın üstünde gözleme yapıyor falan.

teşekkürler

kızı da umrunda değil o da pasaklı ama yine oturulur onun evinde.en azından salonda.ama hiç annesine iş yapmaz.kendi çagırır tasınacaksa çocugu hastaysa falan misafiri gelecekse ama asla iş yapmaz annesinin evinde.

Ayy her mesajda orası pis burası pis pis te pisss ..
Yapamıyor kadın demekki
Arkadaşlar belediyeyi arayın demişler ,
temizlikçi çağırın demişler
Siz temizleyin demişler !
Yani herşeye bi kulp bi bahane
Madem ayda gidiyosun
Baktın tuvalet mi pis ? Dök çamaşır suyunu fırçala !
sonuçta sende yapıyosun aynı yere , eline mi yapışır ?
Yediğin yemeğin bulaşıklarını da yıkarken mutfağıda kabaca sil bi saatini bile almaz ne var bunda
Karşında yaşıtın, eltin , görümcen yok
Demekki gücü yetmiyor kadının
Madem pislikten şikayetçisin ozaman oğlu tutacak ayda biri gelip temizleyecek
Hem gidip elini hiçbişeye sürme, hemde vay ora pis vay bura pis dert yan
"Kiradayız durumumuz yok " demişsin ee
Ozaman sıva kolunu her gittiğinde yap ufaktan
Bi kere yapmayla olurmu hiç
Sen evindeki tuvaleti temizleyince bi daha kirlenmiyor mu ? Öylece bırakıyormusun pisliğiyle..
Temizlik nankördür devamlı yapıılmak ister
Yapmayıncada kısa zamanda eskiye döner
Kalbini yıka önce sonrada kv ne bi el atıver zira
Onun evinden beter olmuş kalbin

Bence kk olarak imece usulü bizim gitmemiz kaldı geriye..konu sahibi fikir beğenmiyor çünkü. Sadece dert yanmaya gelmiş

Ama Scarlett kadın gençmiş 50 yaşındaymış.
70 80 olsa eyvallah haklısın
Başkasının pisliğini temizlemeye iğrenir insan ben iğrenirim midem almaz
Kaldı ki bu kadın da çalışıyorum edyrm demiş eli ayağı tutan bir kadının evini neden temizlesin
N nilgul80 iğrenmekte haklısınız
Eşiniz çözüm bulsun siz karışmayın öz evlat varken

Bence kk olarak imece usulü bizim gitmemiz kaldı geriye..konu sahibi fikir beğenmiyor çünkü. Sadece dert yanmaya gelmiş
Toplaşıp gidelim bi ara
Allah konu sahibine kv yi muhtaç etmesin
Tuvalet hijyeni bi domestosa bakıyo ya
Bunun neresi zor
Ben umumi tuvaletlerde , temiz kirli farketmez önce sifonu çeker ıslak mendil peçetelerle işimi hallediyorum
Kaldı ki ev burası ..
Konu sahibi Öyle bi bahsetmiş ki
Sanırsın belediyenin çöp boşaltım merkezi bu ev

Bence haklısın, benimde midem bulanır öyle bi evde yiyemem yani çok zor, bu arada arkadaşlar 50 yaşındaki biri yapabilir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…