ya arkadaşım eşim saat beşte geliyor.ben zaten evi temizlemiş oluyorum.hafta sonu da bir gün temizliğe ayırıyorum ne kadar kirletebilir ki.erkekle kadın aynı olur mu.kayınbabam demiyorum kaynanam diyorum.anlatabildim mi.ev leş gibi diyorum.eşim de o kadının elinde büyümüş alışık yani.yuhhvalla anlattığın kadar pislik içinde bir evse eşin bal gibi de rahatsız olur, tiksinir. ama eşin de rahatsız olmayacak kadar temizlik yoksunuysa senin evin nasıl temiz kalıyor onu pek anlamadım. yani bu durumda temizlik konusunda öncelikle aynı evi paylaştığın kocandan şikayetçi olman gerekirdi ayda yılda bir gittiğin insanlardan değil. o yüzden de abartarak anlattığını düşünüyorum.
oh be bir anlayan çıktı.gel gel öpcem seni ya.Bende evimde yapıp götürüyorum malesef
Yine başladın. Peki ne yapabiliriz? Bak tekrar diyorum ara belediyeyi burda dedikodu yapmaktan iyidir. Hiç olmazsa sevap işlersin miden de bulanmaz. Ara gelip temizliyorlar fazla eşyadan da arındırıyorlar.yani ben hayatımda o kadar pis bir ev görmedim.
saat 5te de gelse 10da da gelse pisse dağınıksa gayet de güzel kirletir dağıtır. erkeği, kadını da yok bu işin. sen de bu kadar rahatsız olduğun eve gitme madem. hala gidicem diyorsan her gittiğinde 3 gün kalırsın temizlersin oturursun paşa paşa çözüm bu kadar basit. memleket meselesi sanki :) bir de yuhlanmışım. iyi temizlikler sana...ya arkadaşım eşim saat beşte geliyor.ben zaten evi temizlemiş oluyorum.hafta sonu da bir gün temizliğe ayırıyorum ne kadar kirletebilir ki.erkekle kadın aynı olur mu.kayınbabam demiyorum kaynanam diyorum.anlatabildim mi.ev leş gibi diyorum.eşim de o kadının elinde büyümüş alışık yani.yuhh
Kib. Aeo. Bye (!)off ayy tm ya Allah aşkına yazmayın.İyi geceler.öptümm
sağol sağolsaat 5te de gelse 10da da gelse pisse dağınıksa gayet de güzel kirletir dağıtır. erkeği, kadını da yok bu işin. sen de bu kadar rahatsız olduğun eve gitme madem. hala gidicem diyorsan her gittiğinde 3 gün kalırsın temizlersin oturursun paşa paşa çözüm bu kadar basit. memleket meselesi sanki :) bir de yuhlanmışım. iyi temizlikler sana...
gülegüle tatlımKib. Aeo. Bye (!)
Sende yaşlanacaksın diye bu laf da sıktı artık yapıştıran yapıştırana !yaşlanmakla alakası yok pislik içinde yaşamasını gerektiren tek şey üşengeçlik.kızı hastaydı gitti kızına iş yaptı.kızı bir kez bile annesinin işini yapmadı bir kez bile.o annesini düşünmüyor ama ben defalarca temizledim ama boşuna yani.
komiksin.bir kez daha yazayım. biraz konularına göz gezdirdim kocan da pismiş arkadaşım kendin yazmışsın ve sen birçok şeyi çok kafaya takıyorsun. bu kadar takma kendini yıpratırsın. bırak pislikle yaşamak isteyen yaşasın.sen kendi evine bak. rahatsız oluyorsan gitme yılda bir git ve neden gitmediğini kayınvalidene de eşine de söyle. ha gidersen de ayda bir gidersin belediyeden temizlikçi çağırırsın ya da k.validene, şu evi temizleyelim çocuk hasta olacak, kirden mikroptan dersin beraber girişirsiniz.o da mesajı alır.bak sana çözüm sunuyorum arkadaşlar da sunmuş ama dikkate almıyorsun. büyük bir mesele yapıp kendini üzmene değer mi yahu. önceden de benzer konular açmışsın.bu da konuna son yorumumdur.bak güzelce yazdım ha! bu kez de yuhlama beni.
haklısınBen olsam gitmem. Eşim de aileme gelmeyecekse gelmesin en azindan boyle delirmem. Orada yemek yesem tekrar takintilarim nukseder eminim. Gercekten kotu. Normal bir daginiklik, pasaklilik haline eyvallah ama bu anlattigin cok fena. Sen niye o pis evi temizleyeceksin ayrica. Evde boş otursam tum gun duvari izlesem yine temizlemem o evi.
+1bir kez daha yazayım. biraz konularına göz gezdirdim kocan da pismiş arkadaşım kendin yazmışsın ve sen birçok şeyi çok kafaya takıyorsun. bu kadar takma kendini yıpratırsın. bırak pislikle yaşamak isteyen yaşasın.sen kendi evine bak. rahatsız oluyorsan gitme yılda bir git ve neden gitmediğini kayınvalidene de eşine de söyle. ha gidersen de ayda bir gidersin belediyeden temizlikçi çağırırsın ya da k.validene, şu evi temizleyelim çocuk hasta olacak, kirden mikroptan dersin beraber girişirsiniz.o da mesajı alır.bak sana çözüm sunuyorum arkadaşlar da sunmuş ama dikkate almıyorsun. büyük bir mesele yapıp kendini üzmene değer mi yahu. önceden de benzer konular açmışsın.bu da konuna son yorumumdur.bak güzelce yazdım ha! bu kez de yuhlama beni.
Ondan sonra kadın hakları, eşitlik şu bu diye konuşuruz. Kadınlar bile kayınvalidenin evini temizlemenin gelinin görevi olduğunu düşünüp kendi annen olsa yapardın demeye getirdikten sonra daha çok kadınlar eziliyor
demeye devam ederiz toplumca..
beni anca sen anlarsınAyni durum bende de var kaynanam genc daha calisiyor ogleden sonra 4 de geliyor ama evi temizlemek yemek yapmk yerine akrabalarina gidip dedikodu yapiyor en son gittigimde bebegimle pislikten alerji oldum kalktim cocugu birakip evi temizlemeye kalktim ama temizlenmedi lekeler katran olmus resmen ah ah iki dedikodu yapacagina evini temizlese en sonunda hasta etcek evdekileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?