- 4 Ocak 2017
- 173
- 93
- 98
Aynen öyle bu yaştan sonra değişmez yapılacak tek şey yemeğe gidileceği zaman önden gidip yemekleri yapmasında yardımcı olacak o aradada temizlemiş olacak içi rahat edecektabii ki aylarca kirli kalmasın
ama konu sahibi ve buradaki bir çok kişi her yemekten sonra o ocağı siler ve bunun da olması gereken olduğunu düşünür
bu nedenle bir başkasının ocağındaki iki damla onlara çok kirli görünür
ben konu sahibini de anlıyorum ama ona sadece hayattaki tek doğrunun onun temizlik anlayışı olmaıdğını ifade etmeye çalıştım
onun kv si gibi olan başkaca insanlar da var
sizler titizsiniz biz değiliz
bazılarının güzel olup bazılarının olmadığı gibi
kv yi olduğu gibi kabul edip kendisinin onunla muhatap olmasını azaltsa daha az üzülür
50 sinden sonra kadın değişmez ki
Kıcık değil gıcıkkaynanamın temizlik anlayışı yok.yapacak durumumda yok.çalışıyorum kendi işimi uapana kadar canım çıkıyor.zaten bir saatlik mesafe var.sık sık gitmiyoruz.ayda bir iki.fakat tahammül edemiyorum.çok pis ya.elektrik prizleri bile yapış yapış.tuvalete girmemek için sıkıyorum kendimi ama yani gerçekten çok zor.bir de gelin diyor o halde yemek yememizi istiyor ya kıcık oluyorum.
daha önce de yazdım ama üstünden yıllar geçti.abartma ya da sen yap diyenler oldu.ama şöyle söyleyim.kaynanam kayınbabam evde yalnızlar.yani bekar çocuk yok evde.iki hafta üst üste gittik geçen.Allahım ev resmen leş gibi.neyse geçen hafta sonu tekrar gittik.eşimin bir işi vardu.ev bir hafta boyunca aynı hatta daha da kirlenmiş.mutfak ev tıklım tıklım elya.toz almak yok zaten.mutfak yerler ocak berbat.tuvalet simsiyah lavabo aynı.yani umurunda değil.çocuk hasta olacak .dayanamıyorum ya ben böyle bir şey hayatta görmedim.insan pislik içinde yaşar mı.ev silmek yok.tuvalet yıkama yok.toz almak yok.masa silmek yok.masaya kırışmış örtü koyuyor ama asla silmiyor.bir şey de diyemiyorum.ama nefret ediyorum elimde değil.
sağol canımKıcık değil gıcık
öyle bir derdim yok.çünkü sorun sorun içinde.rahatlamak için açtım ama masallah kadın kadının kurdu.yine görmüş olduksadece kayınvalideyi çekiştirmek için açmış sanırım konuyu.
her öneriye bir bahane buldu.
Kirli ev bence de çekilmez bi hal alıyo.ayda bir gidiyoruz genelde ama aşırı kirli olunca ev çok canım sıkılıyor.
eşin ne düşünüyor?artık öyle olacak yani.yapacak bir şey yok
evet ama eşim de inat.hemen gurur yapar.onunla da kötü olmak istemiyorum.aslında o beni anlar .bilir yani titizim rahatsız oluyorum .her hafta gidelim diye tutturmaz yani.ama ailesine de laf söyletmez ama hayırlısı.sağolun cevaplarınız içinBaşına gelmeyen bilmez. Bizimde bi aile büyüğümüz öyle. Gelinleri toplanıp temizliyorlar ama 1 hafta sonra inanın aynı. Müstakil bi evi var. Yaz kış dışarıda giydiği ayakkabı ile evde geziyor aynı ayakkabı ile tuvaleti banyoyu kullanıyor. Sobanın üzerinde pişiriyor tüm yemekleri yağ hep oturma odasında. Bulaşık asla yıkamıyor pis tencerelerde yemek tekrar tekrar pişiyor. Pis tabaklarda tekrar tekrar yemek yeniyor off ki ne off. Kasaba gibi bi yerde yaşıyor. Öyle kolayda temizlikçi bulunmuyor. Temizlik yapan birkaç kişiyi de asla kabul etmiyor. Kapıyı dahi açmıyor. Gelinler senelerdir temizlik yapmaktan ve aynı eski pisliğe dönüşmesinden yorulduğu için artık temizlik yapmak istemiyor.
Demem o ki alışmışsa öyle kolay kolay değişmiyor. Sizin yerinizde olsam dişimi sıkıp bir iki saat otururum yoksa gitmem net yani.
Bence Eşinizi soyleyin sizin varsa sizinkini yoksa bir yerlerden yardımcı tutsun haftalık temizlesin..Eşinizin ailesine jesti olur:)daha önce de yazdım ama üstünden yıllar geçti.abartma ya da sen yap diyenler oldu.ama şöyle söyleyim.kaynanam kayınbabam evde yalnızlar.yani bekar çocuk yok evde.iki hafta üst üste gittik geçen.Allahım ev resmen leş gibi.neyse geçen hafta sonu tekrar gittik.eşimin bir işi vardu.ev bir hafta boyunca aynı hatta daha da kirlenmiş.mutfak ev tıklım tıklım elya.toz almak yok zaten.mutfak yerler ocak berbat.tuvalet simsiyah lavabo aynı.yani umurunda değil.çocuk hasta olacak .dayanamıyorum ya ben böyle bir şey hayatta görmedim.insan pislik içinde yaşar mı.ev silmek yok.tuvalet yıkama yok.toz almak yok.masa silmek yok.masaya kırışmış örtü koyuyor ama asla silmiyor.bir şey de diyemiyorum.ama nefret ediyorum elimde değil.
yine yargılama başlamış.bir kere yaptım hadi tekrar tekrar yapamam ki kadın böyle yaşıyor umurunda değil yani.kadın tutacak gücüm yok.kendi evime almıyorum.kiradayım.benim temizlemişliğim de var.ha yapamaz falan temizlerim yani üşenmem ama yapsam da bir haftada yine leş gibi yapar evi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?