- 24 Aralık 2009
- 1.181
- 415
- 333
kiz neyini anlamadin :) teyze kizinin ogluTeyzenin torunu tam olarak kimin nesi oluyor kafam karıştı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kiz neyini anlamadin :) teyze kizinin ogluTeyzenin torunu tam olarak kimin nesi oluyor kafam karıştı![]()
30 yasinda29 yasındaymıssın şimdi okudumo kaç yasında bi de
evlilik icin surekli adimlar atiyor.bir sene kadar once bi kizi seviyormus babasi kabul etmedi o kizi.kanser diye.cunku sevdigimin annesi kanserden oldu o daha ilk okuldaydi.evlendirmeye calisiyo herkes onuKonu sahibesi , bir de adam hic nisanlanicam diye bir sey dememis ki, boyle bir sonuca nerden vardiniz? Siz soyleyin bence, alin simdi telefonu ama Allah rizasi icin a
bi demeyi birakin.
Arkadaşım yine söylüyorum senin anlattıklarından kesinlikle onunda sana değer verdiğini düşünüyorum seviyorsan aç konuş benceaslinda bende acaba diyordum.erzuruma geldimi muhakkak aradi.abisinin dugunune gitmemistim formeye dayanamam diye annemgil daha kapida iken esra nerde niye gelmedi gidip alip geleyim demis.son ra dugunun ilerleyen saatlerinde yine gidip niye gelmedi arasam gelirmi demis.gecen sene ben msj atmistim ne yapiyosun diye turku bardayim musaitsen ac sanada dinleteyim demisti hem dinletti hemde be agladim.bazen essek degil anlamistir sevdigimi o adim atsin o zamn diyorum.dogum gununde tam 00:00 da msj atmistim ilk sen hatirladin cok mutlu oldum demisti![]()
Kafam karıştı bir ankiz neyini anlamadin :) teyze kizinin oglu
Konu sahibesi , bir de adam hic nisanlanicam diye bir sey dememis ki, boyle bir sonuca nerden vardiniz? Siz soyleyin bence, alin simdi telefonu ama Allah rizasi icin abi demeyi birakin.
Aranızda bir yaş var diye abi diyorsun kızz30 yasinda
evlilik icin surekli adimlar atiyor.bir sene kadar once bi kizi seviyormus babasi kabul etmedi o kizi.kanser diye.cunku sevdigimin annesi kanserden oldu o daha ilk okuldaydi.evlendirmeye calisiyo herkes onu
en sevdiğim aşk platonik aşk gerçeği bu kadar tutkulu olmuyor emin olhayır belki onunla bi ilişkin olsa nefret edip kavga ederek ayrılcaktın adını duymak istemicektin 12 yılda neler olmaz
o artık nişanlanacak ilerde aklında kalmamasını istiyosan sakayla karısık bi daha nişan lafı gecince bende sana asıktım küçükken falan de bak bakalım napıo
![]()
Aralarında sadece 1 yaş var..ben de 10 falan sandım ve abi demesi ilginç hakikaten ya![]()
sevgilisi yoksa şimdi ara söyle gitsin,bekliyoruz.annesini kaybetmeden once hep bir aradaydik.benim abilerim onun abisi falan hep bir aradaydik ozamandan dilime kaldi abi kelimesi.bozamiyorum artik
12 yıldır sevdiğiniz adam nişanlanacağı kızı size anlattımı hiçben nasıl katılırım onun düğününe allahım.akrabamız abi diyorum git olmaz gitme olmaz.rabbim dayanma gücü verir inşallah alıp başımıda gidemiyorumki buralardan
![]()