• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DAYANILIRMI

Konu sahibesi , bir de adam hic nisanlanicam diye bir sey dememis ki, boyle bir sonuca nerden vardiniz? Siz soyleyin bence, alin simdi telefonu ama Allah rizasi icin a
bi demeyi birakin.
evlilik icin surekli adimlar atiyor.bir sene kadar once bi kizi seviyormus babasi kabul etmedi o kizi.kanser diye.cunku sevdigimin annesi kanserden oldu o daha ilk okuldaydi.evlendirmeye calisiyo herkes onu

K
aslinda bende acaba diyordum.erzuruma geldimi muhakkak aradi.abisinin dugunune gitmemistim formeye dayanamam diye annemgil daha kapida iken esra nerde niye gelmedi gidip alip geleyim demis.son ra dugunun ilerleyen saatlerinde yine gidip niye gelmedi arasam gelirmi demis.gecen sene ben msj atmistim ne yapiyosun diye turku bardayim musaitsen ac sanada dinleteyim demisti hem dinletti hemde be agladim.bazen essek degil anlamistir sevdigimi o adim atsin o zamn diyorum.dogum gununde tam 00:00 da msj atmistim ilk sen hatirladin cok mutlu oldum demisti :KK43:
Arkadaşım yine söylüyorum senin anlattıklarından kesinlikle onunda sana değer verdiğini düşünüyorum seviyorsan aç konuş bence

Konu sahibesi , bir de adam hic nisanlanicam diye bir sey dememis ki, boyle bir sonuca nerden vardiniz? Siz soyleyin bence, alin simdi telefonu ama Allah rizasi icin abi demeyi birakin.

Aralarında sadece 1 yaş var..ben de 10 falan sandım ve abi demesi ilginç hakikaten ya:KK59:

evlilik icin surekli adimlar atiyor.bir sene kadar once bi kizi seviyormus babasi kabul etmedi o kizi.kanser diye.cunku sevdigimin annesi kanserden oldu o daha ilk okuldaydi.evlendirmeye calisiyo herkes onu

Peki sekerim, ortada bir sonuc var mi, adam evli mi , hayir :) Sana deger verdigi belli, belki senden bir isaret gorse kiz aramayi birakacak. Soyle gitsin , ne kaybedersin? Zaten cok yakin akraban degil, kotu tepki verirse de konusmaz gormezsin olur biter. En iyi ihtimalde sen evlenirsin heheheh :)

en sevdiğim aşk platonik aşk gerçeği bu kadar tutkulu olmuyor emin ol:KK48: hayır belki onunla bi ilişkin olsa nefret edip kavga ederek ayrılcaktın adını duymak istemicektin 12 yılda neler olmaz:oops: o artık nişanlanacak ilerde aklında kalmamasını istiyosan sakayla karısık bi daha nişan lafı gecince bende sana asıktım küçükken falan de bak bakalım napıo:KK48:
Aralarında sadece 1 yaş var..ben de 10 falan sandım ve abi demesi ilginç hakikaten ya:KK59:

iyi de sevgilisi falan bile yokmuş adamın. ben de sandım ki sözlüsü, nişanlısı falan var. öyle bir yazmışsınız ki konunun başında, düğününe nasıl giderim diye ohoooo. valla ben olsam yüz yüze görüştüğüm bir gün dayanamayıp söylerdim, kabul eder etmez, ama bunca sene içimde tutmazdım. yazık değil mi sana? kabul ederse eder, etmezse kendi bileceği iş, pişman olmazsın en azından ileride.

annesini kaybetmeden once hep bir aradaydik.benim abilerim onun abisi falan hep bir aradaydik ozamandan dilime kaldi abi kelimesi.bozamiyorum artik

Niye söylememekte direniyosun?.Anlatmadığın bişeyler mi var?.Yaşlarınız uygun,akrabalık desen uzaksınız.Sen abi diyerek kendini kapatmışsın bi de anlamıyo mu halimden açılırdı diyosun.Çok pişman olursunuz bu gidişle.

Adamın sana ilgisi olsa evlenmeye de niyetli zzaten 12 yıl içinde çoktan açılırdı sana.
İlgimi anlaması lazımdı diyorsun bu kadar belli etmişken harekete geçerdi
Açılman çok riskli olur.

ben böyle çok pişmanlık yaşadım zamanında, şimdi kafamı taşlara vuruyorum söylesem ne kaybederdim diye. ki ben son derece utangaç, çekingen biriyimdir. ilerde pişman olmak daha kötü bence. o nedenle eğer adam seninle dalga geçecek, tersleyecek bir karakterde değilse (ki herhalde değil gibi), söyle derim ben.

12 yıldır sevdiğiniz adam nişanlanacağı kızı size anlattımı hiç:KK43: ben nasıl katılırım onun düğününe allahım.akrabamız abi diyorum git olmaz gitme olmaz.rabbim dayanma gücü verir inşallah alıp başımıda gidemiyorumki buralardan:KK61:

öncelikle geçmiş olsun..
benim de eşimden hoşlanan bir akrabası gelmişti düğünümüze..
bana öyle kötü bakıyodu ki...
hatırlamak istemiyorum..
orda duygularınıza hakim olamıcaksanız bi bahaneyle gitmemeniz daha hayırlı...

Back
X