Dayanılmaz evlilik..

Sizde dikkatli okudunuzmu çocuk babayı çok seviyor babasında çok ilgileniyormus çocukla babasız buyumediyseniz anlayamazsıniz

Yaaa buradaki yorumları okudum ve şunu anladım nekadar basit geliyor boşanmak ayrılmak hayat bukadar basitmi boşanmak bukadar basitlesti neden çözüm sunmuyor kimse neden boşan diyorsunuz adam dovuyormus yanlış birşey ama duzelmiyecek birşey değil halledilebilir bence hala eşini seviyor sevmese kızını bile düşünmez gider niye bukar boşanma oluyor anladım çözüm yerine bosanmayi seciyorlar kısa yoldan olanda çocuklara oluyor illaki çözüm vardır son çare boşanmak .biraz bosanin demek yerine bayana çözüm sunun

Yalan kelimesini kinaye yapmak amaçlı kullandım. Bu adam hangi yüzle Allah'ın karşısında secde edebiliyor , eşine bu derece eziyet ederken. Umarım size yaptıkları fitil fitil burnundan gelir.
Beddu ddiyorum cok gunaha giriyorum belki Ama yinede ediyorum. Keşke düzelecegini bilsem kimse yuvasını yıkmaz cocugunu tek büyütmek istemez ama düzelmez bundan eminim mesela su son bikaçgündüd melek gibi hatasının farkında ama bu demek degil ki birdaha yapmicak cunku biliyorum yapacak. Ev olsun dısarı olsun hep bi göz üzerimde beni gözetler gibi asla rahat haraket edemiyorum.

Haklısınız benim aklımdaki şey zaten bosanmak belki daha farklı cözümleri olan yada dha önce bunları yasamış ama şindi hayatı düzene giren birisi yazar diye düşündüm ama yok sanırım cynku bnd biliyorum eşim ssla degişmez

Yahu bu kadar sorunlu bir adam nasıl çok iyi biri oluyor girişi öyle yapmışsınız da
ona şaşıyorum ben.
Kaba, ölümüne cimri, sürekli aşağılayan, döven biri nasıl çok iyi oluyor.

nasıl oluyor biliyormusunuz dışarıya karşı çok iyi dört dörtlük duruyor dışardaki insanlara karşıda kırıcı falan olmuyorlar bu tipler ama evde eşinin çoluğunun çocuğunun burnundan getiriyorlar..

Bu cümleniz ve devamında yok 30 tl yemekler , 4 lira cola tarzı cümleleriniz pek uyuşmuyor .
Kendinin alıp getirdiginde sorun yok dısarda yenilen yemegi içilen bişeyi kendini kazıklanmış gibi hissediyor mesela etti yiyecegimiz şey 30 tl az koyuyorlar tabi ikimiz 60tl diyelim işte eve o kadar et alırdık doya doya yerdik bunla kim doycak vs. Ve tabi ben bile alsam buunu kaça aldın aa oahalı almıssın ben sukadara bulup alıyordum vs. Eleştirmek yerine yardımcı olabilecek bişeyler söyleseniz keşke.

Bu cümleniz ve devamında yok 30 tl yemekler , 4 lira cola tarzı cümleleriniz pek uyuşmuyor .
Kolaya gelirsek 1 litresi 2lira melsea küsürat olarak hesaplayamicam. Ordaki kücük kutu bile degil şişe kolaydı 4 liraydı anlatabildim mi

yazık sana ya üzüldüm adam ölsekte gitsek diye bakıyor Allah kolaylık versin bilemedim yerınde olsam napardım sen gençsin tabi için kıpır kıpır

yazık sana ya üzüldüm adam ölsekte gitsek diye bakıyor Allah kolaylık versin bilemedim yerınde olsam napardım sen gençsin tabi için kıpır kıpır
Boş mezar olsa gircek yani zaten ev özüyoruz masş da iyi e kalanı da bırak da harcayalım be adam yasıtlarım o konserden o konsere gidiyor egleniyorlar ben en güzel senelerimi verdim sana yinede yaranamadım

Aynı benim gibi düşünüyorsun bende derdim benim yasitlarim geziyor tozuyor hayatını yaşıyor diye ama artık takmıyorum yanlız bir yere gidemiyorum ama anneme gidince gezip tozuyorum hayatimi yaşıyorum gittiğim gezdiğim çok zoruna gidiyor sürat yapıyor tartışıyor ama takmıyorum dediğimi genede yapıyorum giyimime karıştırdı şimdi karistitmiyorum para harcadigima laf söyler temizligime laf söyler çocukları yetiştirme tarzına laf söyler ama boşuna söyler böyle davranmakta geç kalmışsim ama aklım başıma geldi biz kadınlar çok duygusaliz hemen cokuyoruz ama sagolsunlar beni çelik gibi bir kadın yaptı insanlar benim eşim onu terk etmemden koktuğu için düzeldi sanıyorum çocuklarından ayrılmak eşime ölüm gibi geliyordu biraz ciddi ol karşısında gidemezki demesin git bir kaç gün annene orda kal ama eşin terk ettiğini sansin napacak sonra geri gidersin ben eşime öyle yaptım terk ettigimi sanardi gelirdi özür diler bir daha yapmayacam derdi gelir essek gibi beni alır giderdi birkez git annenlere

Ayy cidden okurken ben sinirlendim ,, bu ne be elinde olsa parayıda sen biriktir dicek,her tüelü kısıtlamayı sana yapıyor evlilik değil bu esir,sinir bozucu illa iyi biri olabilir ama sizin onunla yemek ev işi ve cinsellikten vaska ortak bir paylaşım agınız yok.. allah korusun basıma gelse ne cekicem ben bu dünyaya cekmeyemi geldim zaten oensim mutsuz olunca cocuguma doğru annede olmamam psikolojik olarak önce tavsiyem aile psikilogına gidin bir danısın sanırım eşiniz çok zor sartlar altında calışıyor yada cok emire maruz kaldıgından buda döngü olarak size yansıyor. Ama bunun bir caresi olmaslı bunuda nasıl yapacagını oda bilmiyordur.. bence kesinlikle karsınıza alıp konusmanız yartısarak değil ben mıtsuz oluyorum buraya yazdıgınız gibi onada anlatın bakın kendinin farkına varması gerekir buda en yakını olarak sizsiniz. Bazı erkekleri iğneyi batırmayınca kafaları dank etmiyor sizi hiç gitmiyecekmiş gibi sanıyor ondan bu tavırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…