Dayanılmaz evlilik..

Evet
Yapılmasından rahatsız olduğum davranışı
Bizzat yaptım.
Konularınızı hatırlattım durduk yere.
Sizi irrite etmek değil tabi amacım.
En kibar şekilde, öylelikle söyleyebilirdim
Kelin ilacı diğer kele satma çabasını nomunomuchua

Bende bu zamana kadar hep öyle düşündüm evine düşkün sadık herseye yardımcı oluyor ama eşinz sadece kıskanc benimki gibi olsaydı her kavgada dövme sizi sşağılama biyere gitmeye korkar oldum cok kaba dısarda su isteyemiyorum israf diye evden doldurup götürüyorum çoğu zaman yada içmiyorum evi beklliyorum siz düşünün sizinki gibi olsaydı inanın şükür ederdim... yaptıgından hemen pişman olur özür diler kedi gibi dibimden ayrılmaz ama kırıldıktan sonra bir işe yaramıyor malesef ki ...annemin önündede vurduğu oldu ama annem hep yuvanı mı yıkayım kızım arka cıkıp dedi. Annemlede cok ilgilenir hastaneye götürür getirir belkide annem babamdan. Bu kadar ilgi görmediği için oglu gibi sever seni kimseye muhtaç etmez der hep ama sanki muhtaç mıydım annem bunları düşünemiyor yada arka cıkarsa yuvamı yıkarım diye mi düşünüyor yakın olmadıgımız için sadece anlattıgım kadarını yada senede bir ya gelirlerse yada gidersem görüyorlar

İyi bir insan eşini dövmez canım, ayrılabiliyorsan ayrıl, ama 18 yaşında evlendiğine göre nasıl yapacaksın , ayaklarının üstünde durabilecek misin

basak burcu mu bu adam ? herseyi elestirme herseyi kendi bilme/ yapma hali, baskasini beceriksizbulma falan basak erkeklerinde oluyo. ama dayak ve psikolojik baski daha cok öküzlerde oluyo.

Evliliğindeki pürüzleri gidermeden, insanların
Başka evlilik hakkında yorum yapıp, yol göstermesi çok sahte.
Bence.

Ayy canım öyle mi?
Sencesini soran oldu mu peki? :)

Ayrıca hiç kocamın çok iyi olduğunu iddia etmedim.
Pürüzsüz evliliği olanlar yorum yapsın deselerdi heralde tüm konular yorumsuz kalırdı.

Sahte olan baştan aşağı sizsiniz.
Amacınızı biliyorum ama yemem :)

Şimdi sana yazık ama böyle bir adamla devam edersen kızınada yazık edersin. Bir nevi annen gibi olursun ilerde ister istemez. Eşinin seni daha fazla ezmesine, psikolojini bozmasına izin verme. Tabiki bazı şeyler kolay olmayacak ama zaman kaybetmeden hedeflerine doğru yola çık.

Hatırlatmanıza gerek yok.
İnsan içinde olduğu bir şeyi hiç unutmaz zaten.
Bizzat yapmak istediğiniz şeyi anladım.
Mutlu olmanızı sağladıysam ne mutlu.
Hadi şimdi az ötede oynayın.

İlaçlarımı beğenmiyorsanız göz ardı et denen güzel bir buton var.
Size onu tavsiye ederim.

İyi bir insan eşini dövmez canım, ayrılabiliyorsan ayrıl, ama 18 yaşında evlendiğine göre nasıl yapacaksın , ayaklarının üstünde durabilecek misin
Dururum insallah lisede cok calıskandım herkes cok iyi yerlere gelecegimi söylerd benim evlendigimi duyan herkes şok oldu hala yapı itibariyle evli gibi bile durmuyorum bu cocuk seninmi diyolar. Sadece kızım var o da büyür o gözle bakıyorum artık herkes anneli babalı büyümüyor ya. Cunku biliyorum şimdi yapmazsam ileride dha cok pişman olucam

Kızım babasını görünce cılgına dönüyor eşimde öyle cok ilgilenir ben bile üşenirim 2 adım parka götürmem o sürekli götürür omzunda taşır ayrılık lafında bile bdni kızımdan nasıl ayırcaksn diyo gece kalkıp üstünü örter belki 10 kere bakar nasıl yatıyo üstü mü açılmış diye ama bunları düşünürsem zaten ayrılamam acımak istemiyorum xubku o bana asla acımıyor

Anlayamadım hanımefendi, eşininizin nesi iyi?
İnan çektiğim sıkıntıları anlatsa
Ben çoğunu yazmadım ben anlatsam sayfalar almaz eşimin kıskançlığı hastalık derecesinde beni kendinden çok ta ailesi ezdi oda sustu çünkü eşim ailesine çok düşkün benim kaynimla kayın babam bana vurdu düşün artık sabrettim şimdi mutluyum üçüncü bebeğime hamileyim inşallah sonun iyi olur Rabbim derdinden sikintindan kurtarsın böyle olursan ayrilirim dedinmi vurduğunda susma tepkini göster zayıf olduğu nu sanması güçlü oldugunun farkına varsın susma ben öyle yaptım hakaret mı etti iki katını dedim vurmadi ama vurmaya her keskendiginde karşısında dimdik durdum kormadim zayıf durma

Böyle bi adama çok iyi ve merhametli demek saçma bence.. bi insanda cömertlik yoksa merhametndn de şüphe ederim. En parası olmayan insan bile arada değişklk yapr. Ama bu adam anladğm kadryla baştan böyleydi. Hele dövmek bırak dövmeyi insan kendisine ya bi git yada sus denmesini bile zor kaldrablr. İyi dayanıyosunz. Allah yardmcn olsun keşke biraz değişeblse.. böyle ayrılıkla korktmayı denedenzmi yani kaybetme korkusu yaşadı mı hiç belki belkiiiii değişir.

butun aileden dayak yiyip niye sabrediyosun? hic de sabretmem valla. canimi sokakta mi buldum, şamar oğlani gibi.

butun aileden dayak yiyip niye sabrediyosun? hic de sabretmem valla. canimi sokakta mi buldum, şamar oğlani gibi.
Çünkü ben dul bir kadının çocuklarını büyütmek için yüzlerce insanla mücadele ettiğini gördüm çünkü ben babasız büyümenin nekadar zor olduğuna şait oldum çok zor dul olmakta babasız büyümekte keşke bir babam olasaydi demis bir insanım kimseye bir şey olmuyor o küçücük çocuğa olacak

Ben hep öyleyim bagırır cagırırım yaptıgı zaman hakaret üstüne hakaret ederim asla kendimi ezdirmem desemde eziliyorum işte sonucta erkek nasıl gücüm yetsin vuruo sonra oişnan olup gel sende vur diyor vursam ne olur vurmasam ne olur benim kalbim kırılmıs. Sİzin. Yuvanız düzelmiş ne güzel sizde az cekmemişssiniz şimdi bana göre syrılsaydınız kim kime vurabilir bide kayınbabanız ama gördügünüz gibi sadece burdan böyle yazmak kolay türlü türlü hayatlar var kendime derman olamıyorum

Tebrik ederim

Hiç hiç cömert degildir anca ben getirim pişsin ben yiyeyim derdinde ben babamdan asla böyle görmedim babam kazandıgını yer içerdi halada öyle bir evi yok ama tüm herkes bilir nasıl cömert oldugunu. Eşim yoklukla büyümüş cocuklıgundan beri çalışmış ona baglıyorum bunları. Her dövdüğünde bidaha yaparsan ceker giderim dedim ama hiç gidemedim

Allah yardımcın olsun

valla ben de bosanmis aile cocuguyum. 10 yasindaydim. ama hayata sizin gibi bakmiyorum, bakamam. dilerim kimse şiddete boyun egmez. bunun icin kendine bahane aramaz.

Boşanma konusunda ne diyor? Birde kim ne derse desin.gerekirse sizi suçlu bulsunlar boşverin eziyeti çeken onlar değil sizsiniz. Artık başkalarını değil kendini onemseme dönemi. Iki gün sonra herkes kendi hayatına döner gider. O ne der bu ne der boşver. . Bi kola için özel günü mahvediyorsa yaramaz. Ama boşanma ciddi bir karar. Kesin karar ve net duruş lazım. Yoksa yipranirsin. Ne istediginden emin ol..

Tabikide asla ayrılmam bırakmam ben sizsiz yasayamam pişmanım birdaha olmaz. Kararım kesin boşanmak böyle ysptıgı zamanda acıyorum ama sonumuz yine yok 2. Cocuk istiyor hatta 5 tane istiyor cocuklarla beni evd baglayabilecegini düşünüyor sanırım. yani bu evde mutlu günüm 2 kötü günüm 5. Kaşıkla verip kepçeyle alıyor sonrada bunları karsılastır diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…