• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanılmaz gürültü

Maalesef cocuklar icin yapacak birsey yok
Kizim 10 yasinda kendi kendine konusur oyun oynar kitap okur tv izler
Ama bazen bagrismalar opera soyler gibi sarki soylemeler kosturmalar
Kizim sus ,otur, sessizol,kiziyorum,yeter,odana git vs.
Dinlemeyince dinlemiyor
Ust komsumdanda bazen gurultu gelir
Ama cocuk iste heleki 3 tane
Allah yardim etsin
Genede gordukce sıkıntınizi belirtin
Kadinda eminim rahatsizdir
Bakın ne diyorsunuz bazen keşke benim komşuda da bazen olsa Allah ona da bana da yardım etsin

bu ebeveynlerin sürekli bebeleri bahane etmesi de ayrı tuhaf. 3 çocuk varsa al karşıma üçüne de öğret alt katta da bi insan yaşadığını ve rahatsız olabileceğini. Benimde oğlum var 4.5 yaşında alt katımızda hasta amcamız var oğlum uzun süreli gürültü yapacağı zaman hemen uyarıyorum bak amca hasta rahatsız oluyor annecim diye bebekliğinden beri de yerde oynadığı her seye dikkat eder. Ben çocuğumla konuşarak anlaşabiliyorsam o çocuk benim söylediklerimi anlayabiliyorsa bi çok çocukta anlayabilir. Yeter ki anne-baba adam gibi konuşmayı bilsin o çocuğa empati yapmayı öğretsin. Ayrıca gece 12-1 lere kadar ses gürültü geliyorsa yine büyüklerin suçu... bu durumu yaşamış bi insan olarak nefret ediyorum böyle duyarsız ve görgüsüz insanlardan. Kendi sesleri yetmez gibi bi de tv filan açarlar akşamın darında, son ses.
Ağzına sağlık

Taşınabiliyorsanız tasinin başka çare yok gibi .
3 küçük çocuk aman Allahım kabus gibi valla o kadına daha çok acıdım yaşıda küçükmüş belli ki başa çıkamıyor .
Ben bir daha bu fiyata bu evi ve bu ev sahibini hiçbir yerde bulamam bu evden çıksam min 600 kira vereceğim oda küçük evler için bende bende başta acıyordum ama sonradan vazgeçtim sonuçta zorla yapmıyor ya istemese yapmazdı

Aynısından biz de var. Bizimki iki yetişkin insan. Gece yürüme sesleri kavga-gürültü sesleri. Adam bizim zile basıyor yanlışlıkla. Kadın binada gürültü yapıyor. Bir gece binada yine gürültü yaptı. Uyardım ve aldığım cevap “sana göre yaşamak zorunda değilim”oldu. Ben de madem bana göre yaşamak zorunda değilsin, ben hiç değilim. Bundan sonra olacakları ve yapacaklarımı görürsün dedim. O günden sonra sadece bir kere kavga seslerini duydum. Fakat tehlikeli insanlar belli. Evde iki kadınız o yüzden polisi arayamadım. Ev sahibine ulaşmaya çalışıyorum şu an. Siz de ulaşın. İlk uyarıda evden atmaz fakat iyi göz korkutur diye düşünüyorum

Aynısından biz de var. Bizimki iki yetişkin insan. Gece yürüme sesleri kavga-gürültü sesleri. Adam bizim zile basıyor yanlışlıkla. Kadın binada gürültü yapıyor. Bir gece binada yine gürültü yaptı. Uyardım ve aldığım cevap “sana göre yaşamak zorunda değilim”oldu. Ben de madem bana göre yaşamak zorunda değilsin, ben hiç değilim. Bundan sonra olacakları ve yapacaklarımı görürsün dedim. O günden sonra sadece bir kere kavga seslerini duydum. Fakat tehlikeli insanlar belli. Evde iki kadınız o yüzden polisi arayamadım. Ev sahibine ulaşmaya çalışıyorum şu an. Siz de ulaşın. İlk uyarıda evden atmaz fakat iyi göz korkutur diye düşünüyorum
Gerçekten bunlar insan değil ya

Arkadaşlar bana bir fikir verin artık kafayı yemek üzereyim üst katıma yeni taşınan komşum beni hayata küstürdü resmen illallah ettim.

Öncelikle size ön bilgi vereyim hayatım boyunca sesten rahatsız olan bir insan olmadım öyle ki kapımın önünde düğün varken bile vurur kafayı yatarım asla rahatsız etmez beni o derece rahat biriyim bundan bir önceki komşularım iki günde bir bağır çağır eşiyle birbirine hakaret ederlerdi duvarlara vururlardı en son boşandılar sanırım evden çıktılar onlar bile beni rahatsız etmiyordu sadece ilk zamanlar adamın kadına bağırışları vicdanımı sızlatmış yöneticiye eğer bir daha yaparlarsa polisi arayacağım belki kadını dövüyordur demiştim yöneticide onları tanıdığını onların taşındığı günden beri böyle olduğunu ertesi güne canım cicim olduklarını benim müdahil olmamamı söyledi sen kötü olursun boşver gibi bir şeyler dedi neyse asıl konuya geleyim bir ay kafam rahattı sonra yeni komşular geldi inanın şu an ses kaydı yapsam şok geçirirsiniz yukarıda öyle bir koşuşturma var ki akıllara zarar.

Sabah 6 da çığlık çığlığa başlıyorlar sürekli koşma bir şeyleri yere vurma yüksek sesle sohbetler gece saat 12-1 e kadar istisnasız her gün devam ediyor ya hiçbir şekilde uykusu bölünmeyen ben uykudan sıçrayarak kalkıyorum sabah inanın ki benim alt katımda kimse olmadığı halde ben evde ses çıkaran terlik bile giymiyorum süpürge çamaşır makinesi gibi şeyleri akşam 7 den sonra asla açmıyorum ben böyleyken bu üst katımın böyle olması adalet mi sorarım size?

Gürültüden rahatsız olarak iki hafta önce sabah çıktım yukarıya küçük biri açtı kapıyı evin hanımı siz misiniz dedim evet dedi rahatsızlığımı belirttim 3 çocuk olduğunu başa çıkamadığını söyledi dikkat ederiz dedi ama o günden beri değişen hiçbir şey yok anlıyorum onu da bu yaşta zor 3 küçük çocuk, bende ev sahibi değilim yalıtım şu bu yapmak açıkçası işime gelmiyor benim evim değil o parayı gözden çıkarsam bile bu gürültü tek bir yerde değil mutfak banyo dahil her odada bazen öyle bir şey vuruyorlar ki yere korkudan sıçrıyorum yerimden anlıyorum çocuk var zor ama ben bunu çekmek zorunda mıyım? Sürekli bir bağırma sürekli koşturma sürekli eşyaları fırlatma o ayak seslerinin bir çocuğa ait olduğuna bile inanamıyorum öyle güm güm güm geliyor ya ben ne yapayım akıl verin birde kapıları çarpa çarpa kapatma huyları var kafayı yiyeceğim artık her gün gece 12-1 e Kadar kafam bu gürültüyü kaldırmıyor kalıcı çözüm önerisi olan var mı?
Aynı dertten bende muzdaribim 3 sene oldu.1 tane çocukları var çocukla asla ilgilenmezler,az kaldı ev başımıza yıkılacak
Çocuk terbiyesinden bihaber insanlar lütfen çocuk yapmasınlar. Bu arada
Siz kiraciysaniz çıkın o evden kendinize teras kat bulun herhalde en sakin yer orası olur.

Aynı dertten bende muzdaribim 3 sene oldu.1 tane çocukları var çocukla asla ilgilenmezler,az kaldı ev başımıza yıkılacak
Çocuk terbiyesinden bihaber insanlar lütfen çocuk yapmasınlar. Bu arada
Siz kiraciysaniz çıkın o evden kendinize teras kat bulun herhalde en sakin yer orası olur.
İnanın bu fiyata bu büyüklükte her yere yakın başka ev bulamam ev sahibinim gibi birini de bulamam

Son katın avantajları nedır gürültü dışında çatı akma problemi veya baska bır sorun yasıyormusunuz merak edıyorum bende son kat duşunuyorum da.
Avantajı çok bizim için,öncelikle çok sıcak bir şehir akdeniz sıcağı yazın nemle 50 hatta üstüne çıkar,herkes kışın soğuk yazın sıcak olur dediler ama inanır mısınız tam tersi çıktı kışın sıcacık ki şimdi ne doğal gaz yakmıyoruz şuan sanırım şubat girdi gireli günlük güneşlik hava evin içi sıcak,yazında serin her tarafı açtık mı küfür küfür esiyor,ara kat komşun mesela yazın hergün klima açar ama biz sanırım 6-7 yıl oldu hiç açmadık klima yazın komşularımız şaşırdı böyle olacağını bilseydik bizde son kat alırdık diyorlar,eski evimizde 24 saat çalışırdı,çatı akması gibi bir problem yaşamadık hiç ne biz nede son katta oturan komşularımız gürültüde yok artık,üstünden çırpan silkeleyen,çöp atanda yok.

Son düzenleme:
Avantajı çok bizim için,öncelikle çok sıcak bir şehir akdeniz sıcağı yazın nemle 50 hatta üstüne çıkar,herkes kışın soğuk yazın sıcak olur dediler ama inanır mısınız tam tersi çıktı kışın sıcacık ki şimdi ne doğal gaz yakmıyoruz şuan sanırım şubat girdi gireli günlük güneşlik hava evin içi sıcak,yazında serin her tarafı açtık mı küfür küfür esiyor,ara kat komşun mesela yazın hergün klima açar ama biz sanırım 6-7 yıl oldu hiç açmadık klima yazın komşularımız şaşırdı böyle olacağını bilseydik bizde son kat alırdık diyorlar,eski evimizde 24 saat çalışırdı,çatı akması gibi bir problem yaşamadık hiç ne biz nede son katta oturan komşularımız gürültüde yok artık,üstünden çırpan silkeleyen,çöp atanda yok.
Çatı neyden yapılma acaba hıc akma olmamıs .Son kattan cok korkuyorum çatı akar dıye ev secerken çatı için neye dıkkat etmelıyım ki problem yasamayayım.

Çatı neyden yapılma acaba hıc akma olmamıs .Son kattan cok korkuyorum çatı akar dıye ev secerken çatı için neye dıkkat etmelıyım ki problem yasamayayım.
Canım bizim buralarda İstanbulda ki gibi kiremitten çatı olmaz,dam olur yapılırken görmüştüm yapan kişi çok dikkatli yaptı günlerce uğraştı bildiğin dam olur,birde site tarzı tutarsanız daha iyi olur yok son kata ben karışmam alt kata ben karışmam gibi durumlar olmaz sitede oturuyorum aidat toplanıyor mesela yönetim ilgilenir bir sorun çıkarsa zaten.

akdeniz de yazı rahat geçiriyorsanız süpermiş ya biz mersin de kafayı yiyorduk

akdeniz de yazı rahat geçiriyorsanız süpermiş ya biz mersin de kafayı yiyorduk
Ben de mersindeyim :) ama evimiz öyle 12.13. Kat değil daha da yüksek onun da avantanjı sanırım ama bu konuştuğum ev için geçerli. Yoksa dışarıda sokakta vs bende kafayı yerim hele sokağa çıktığım an üzerim su içinde kalır Bilmeyenler belki inanmazlar ama 1 dk bile dolmadan sanki sırtımdan su dökmüş gibi olur,birde şimdi ki evlere yalıtım yapıyorlar.Eski evimizde klima hiç susmazdı yazın 24 saat çalışırdı.

Adanadasinız galiba.
Adana'nın evleri mükemmel ,kocaman ve havadar.Üst kattaysaniz yaylada gibi eser
Oy be özledim oraları:KK61:
Yeni gördüm Mersindeymişsiniz hiç farkı yok mersin de çok güzel:KK68:

Ben de mersindeyim :) ama evimiz öyle 12.13. Kat değil daha da yüksek onun da avantanjı sanırım ama bu konuştuğum ev için geçerli. Yoksa dışarıda sokakta vs bende kafayı yerim hele sokağa çıktığım an üzerim su içinde kalır Bilmeyenler belki inanmazlar ama 1 dk bile dolmadan sanki sırtımdan su dökmüş gibi olur,birde şimdi ki evlere yalıtım yapıyorlar.Eski evimizde klima hiç susmazdı yazın 24 saat çalışırdı.
ben lise okurken mersinde iki tişörtle giderdim okula normal :)

Basa cikamiyorsan ne diye durmadan dogurdun derler adama.
Cok rahatsiz edici gercekten.
Ben ust kat gurultusunden en ust kata tasinarak kurtuldum.
Evet isitmak zor yazin fazla sicak oluyor ama bunlarin cozumu var. En azindan kafam rahat.

Umarım bir çözüm bulurum gerçekten şikayet etmek binadan gitmesini sağlamak istemiyorum çocuklar olmasa yaparım bir ses kaydı almam yeter inanın ki o kadar fazla ses
Benim de alt katın öyleydi biz evde iki kisiyiz alttaki sürekli kavga dövüş her ses ben artık onların kavgalarindan kufurlerinden bikmistim ben ev sahibi onlar kiracı idi 6 yıl oturdular üst komşu da sürekli silkeliyor alt üst bıktım alttaki şükür taşınmış evde ses yok ya inan psikologa gitmiş gibi rahatladım ses yok meğer ne kadar yormuslar onca yıl beni üst kattakide gitse keşke

Back
X