• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanılmaz gürültü

biz de üst komşu konusunda çok çektik. eskiden yeni evli bir karı koca vardı. sabah akşam çok kavga ederlerdi. daha çok adam sürekli hakaret, bağırma, itme sesleri gelirdi. ben sabahın köründe büyük bir hırsla uyanırdım, "sen de sesini çıkar be kadın şu adama" diye dellenirdim.:110: sanırım sonrasında boşandılar ve gittiler.

yeni gelen komşulardan ise annemle babam çok şikayetçi ama gürültülerini seviyorum :) çünkü bir köpekleri var. köpeği hiç görmedim ama evde koşuşturmalarının sesleri geliyor, bir yerleri ısıyor, hırıtıları geliyor. özellikle sabahları ve akşamları o minik pati sesleri beni öyle sevindiriyor ki sanki kendim evde besliyorum gibi seviniyorum.:KK48: annemler ise bana "kızım sen manyak mısın?" diyorlar :KK45:

Eskiden biz de çok çektik sadece gürültü yoktu her türlü olay vardı silkeleme,aşağı yemek,çay vs dökme yedikleri kabukları atma,pis su dökme,evin içinde ip atlama,top oynama ki küçük çocuk değildi bunlar büyüklerdi,eve hırsızda girince artık son kata çıktık.

Konuşma falan fayda etmiyor bunu anladım artık yönetici varsa onlara söyleyin onlar konuşsunlar,hep gece 12 den sonra ses vs yasak deriz aslında bu kuralar sabah 7 akşam 19 .
Bir yere kadar doğru söylüyorsunuz ama anneler çocukları akşam 7 den sonra zincire mi vuracaklar onu anlamadım

İnanın bu fiyata bu büyüklükte her yere yakın başka ev bulamam ev sahibinim gibi birini de bulamam
Canım o zaman orada sesini çıkarmadan oturmaya devam et , ne densin artık sana anlamadım ki, buraya yazdıktan herşeye bi cevabın var , ama bu şekilde çözemezsin maalesef , allah kurtarsın diyelim o halde

Bir yere kadar doğru söylüyorsunuz ama anneler çocukları akşam 7 den sonra zincire mi vuracaklar onu anlamadım
Mesajımda çocukları zincire vursunlar diye bir yazı var mı hayır yok,ben kendi çektiğimizi söyledim evin içinde ip atlayan,çift kale maç yapan çocuklar öyle 3-5 yaş arası çocuklar değildi büyük çocuklardı ortaokul,lise,hatta üniversite çağına gelmiş,belki inanmıyabilirsiniz ama ne çektiğimizi bir biz birde Allah biliyor camlarımız resmen çatlıyacak olurdu,top oynamadan,ip atlamadan küçük çocuk olsa elbette idare edilirdi,ki gürültü yoktu başka şeylerde vardı dedim.

Konu sahibide belirtmiş zaten çıkan gürültünün çocuk gürültüsünden ziyade yetişkin gürültüsüne benziyor saat belirtmemin nedeni o aslında belirli saatlerden sonra ses yasak diye.

Adanadasinız galiba.
Adana'nın evleri mükemmel ,kocaman ve havadar.Üst kattaysaniz yaylada gibi eser
Oy be özledim oraları:KK61:
Yeni gördüm Mersindeymişsiniz hiç farkı yok mersin de çok güzel:KK68:
Adana'lı mısınız evet hem Adana,Mersin bu civarların evleri genelde geniş oluyor,son kat olunca hele yazları balkonda yatması ayrı bir güzel oluyor :KK48: gelirsiniz birgün inşallah.

Adana'lı mısınız evet hem Adana,Mersin bu civarların evleri genelde geniş oluyor,son kat olunca hele yazları balkonda yatması ayrı bir güzel oluyor :KK48: gelirsiniz birgün inşallah.
Evet Adanalıyim. Aynen bizde çocukken terasta uyurduk yıldızların altinda...
Memleket gibisi yok:KK36:

Canım o zaman orada sesini çıkarmadan oturmaya devam et , ne densin artık sana anlamadım ki, buraya yazdıktan herşeye bi cevabın var , ama bu şekilde çözemezsin maalesef , allah kurtarsın diyelim o halde
Oradan bakınca gerçekten sesimi çıkarmıyor gibi mi duruyorum insan gibi uyardım umurlarında değil gidip kavga mı edeyim? İnan o evde çocuk olmasa yaparım farkı yöntemler arıyorum fikir gelir diye bekliyorum alıntıladığın mesaja ithafen diyorum benim oturduğum konumda büyüklükte bir eve bu kirayı isteyen bir yer imkanı yok bulamam şu an maddi olarak çok iyi geliyor bana bu ev taşınmak dışında karşı tarafı al sana böyle diyebileceğim yöntemler arıyorum

Gelişme sayılır mı bilmiyorum ama az önce yöneticimiz geldi aidat topluyormuş kendisine söyledim ama oda diyor ki benim üst katımdan gelen ses size de mi geliyor bu üst kat komple sorunlu galiba ben sesin üstümden geldiğini doğruladım çıkıp kadınla konuştum kafam kaldırmıyor gerçekten dedim şimdi aidat alırken uyarı yaparım dedi ama adam daha kendi üst katındaki sese çözüm bulmamış belli bana hiç bulamaz

Memleketlim:) Adanayı görmediysen orayı gezmeni ve Adana kebabını yerinde tatmanı isterim.
Uzun süredir ben de Adana dışındayım
bende dışındayım mesela şu an bulunduğum şehirde yazın bile üşüyorum :) çok özlüyorum ya :( umarım bir gün gider gezerim yıllarca dibinde durup nasıl gitmedim onu düşünüyorum

bende dışındayım mesela şu an bulunduğum şehirde yazın bile üşüyorum :) çok özlüyorum ya :KK43: umarım bir gün gider gezerim yıllarca dibinde durup nasıl gitmedim onu düşünüyorum
Kesinlikle gitmelisin canım:KK19:tabi gidebilirsen bahar gibi git havalar çok ısınmadan...Tadı öyle çıkar

Oradan bakınca gerçekten sesimi çıkarmıyor gibi mi duruyorum insan gibi uyardım umurlarında değil gidip kavga mı edeyim? İnan o evde çocuk olmasa yaparım farkı yöntemler arıyorum fikir gelir diye bekliyorum alıntıladığın mesaja ithafen diyorum benim oturduğum konumda büyüklükte bir eve bu kirayı isteyen bir yer imkanı yok bulamam şu an maddi olarak çok iyi geliyor bana bu ev taşınmak dışında karşı tarafı al sana böyle diyebileceğim yöntemler arıyorum
İlla taşın demiyorum ben de aynı dertten muzdariptim çocuk değil yaşlı kadın beni delirtti evi resmen tepeme indiriyordu sabah beşbulık altıda kalkıp temizlik yapıyor sürekli eşya çekiyordu , İnsan giib gittim konuştum rica ettim kaç kere sabahın altısında , kaç kere çarpıntı işe uyandım bildiğin evi deviriyor , ne varsa parkeye atıyor sanki sürekli eşya çekiyordu, günlerce sabredip sonra bi hamle yapıyordum ama o günlerce neden sabretmişim diye şimdi kendime kızıyorum, bu evde düşük yaptım ben zıplaya zıplaya Uykumdan, gittim yalvardım sabahları yapma temizliği ben işe gidecem bak ili saattir senin takırtını dinliyorum diye yalvardım bildiğin artık kapıyı suratıma kapatıyordu bağırıp çağırıp !!! Ben de tavana vurma yöntemini geliştirdim , oğlunu çağırmış geldiler uyardılar ben de derdimi anlattım , baya baya aZaldı o yüzden sana tavsiye veriyorum evde kendi kendini yemene gerek Yok İnsan gibi uyardım daha ne yapayımla olmuyor maalesef ben yalvardım bildiğin anlamadı kadın , vur tavana korksun çocuklar

İlla taşın demiyorum ben de aynı dertten muzdariptim çocuk değil yaşlı kadın beni delirtti evi resmen tepeme indiriyordu sabah beşbulık altıda kalkıp temizlik yapıyor sürekli eşya çekiyordu , İnsan giib gittim konuştum rica ettim kaç kere sabahın altısında , kaç kere çarpıntı işe uyandım bildiğin evi deviriyor , ne varsa parkeye atıyor sanki sürekli eşya çekiyordu, günlerce sabredip sonra bi hamle yapıyordum ama o günlerce neden sabretmişim diye şimdi kendime kızıyorum, bu evde düşük yaptım ben zıplaya zıplaya Uykumdan, gittim yalvardım sabahları yapma temizliği ben işe gidecem bak ili saattir senin takırtını dinliyorum diye yalvardım bildiğin artık kapıyı suratıma kapatıyordu bağırıp çağırıp !!! Ben de tavana vurma yöntemini geliştirdim , oğlunu çağırmış geldiler uyardılar ben de derdimi anlattım , baya baya aZaldı o yüzden sana tavsiye veriyorum evde kendi kendini yemene gerek Yok İnsan gibi uyardım daha ne yapayımla olmuyor maalesef ben yalvardım bildiğin anlamadı kadın , vur tavana korksun çocuklar
Bunu bir arkadaş daha söyledi yapacağım mecbur senin adına çok üzüldüm inan çok geçmiş olsun

Back
X