• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanılmaz kıskançlığım :(

Aldatacak insan her türlü aldatır. Şifresini alsanız fake hesap kurar, faturasına baksanız 2.hat alır. Yani böyle yaparak sadece kendinizi ve ilişkinizi yıpratırsınız. Güven çok önemli sevgilin sana böyle yapsa ne hissederdin ona göre davran.

Bence siz de telefonla iliskinize başladığınız icin bu duygu. Yani; "ben onu otobüste görüp aşık oldum, sonra mesaj attım benim gibi baskalari da olabilir" korkusu. Mesela sizin öğretmeniniz olsaydi bu sefer öğrencilerinden kıskanırdınız, benim gibi ona aşık olan öğrencisi var mi diye.

Bundan önceki iliskilerinizde de mi böyleydiniz?

Nasıl istedin şifrelerini? Bana şifrelerini ver mi dedin dümdük ya da o al askoş en degerli hazinem şifrelerim mi dedi karşı taraf?
Yani bu muhabbet nasıl başlar isteyen taraf nasıl kendini o duruma düşürür istenen taraf bana güvenmiyosan uza nasıl demez
Devir iletişim devri farklı 20 hesabı olsa nerden bileceksin arkadaşın kuzeni boşanmış 16 sene evlilik 3 çocuk adam 16 senedir aldatıyomuş yani bastan beri ve yakalanmamış onca sene, evlilik icinde adam bu dümeni tutturmuş siz bir de sevgilisiniz

Özgüven eksikliği kendine bak biraz ve kendini sev.
Sevgilini gözünde çok büyütme
Kendinede başka bir meşguliyet bul
Böyle hayat geçmez yarın öbür gün evlenince bunlar hep kavga sebebi ayrıca yapmak isteyen yapar herşey instada face de mi oluyor.

Siz böyle yaptıktça bu adamlar kendilerini bi halt sanıyor sizin de ezik olduğunuzu düşünüyor,ben bundan ayrılırsam ölür biter mahvolur diye düşünüyor.Sonra gelsin ihanet gitsin psikolojik şiddet. Yapmayın ya kendinize bunu. Dünyanın 8. harikası muamelesi yapmayın şu adamlara.

Bende baslarda sizin kadar olmasa da kiskanirdim is yerindeki arkadaslarindan falan ama bu ikinizi de yipratmaktan baska bir seye yaramiyor su an evliyiz ve neden en guzel zamanlarimizi zehir etmisim diyorum. Sevdiginize guvenin kendinize de guvenin bunun sebebi bende ozguvensizliktendi

Yemin ederim aynısı bende var. Tek farkım ben şifrelerini istemedim isteyemem de. Özeline girmeye hakkım yok. Askerde şu an ve çalıştığı yerin instagramda attığı bir şeyi beğenmiş bu hani korktun mu diyen kız var ya. Kız aşırı güzel. Gıcık kaptım ve çok kıskandım o kızı. Tabii uyuz oldum niye beğendin tamam onun kadar güzel değilim ama vs diye beynini yedim dedi ki ama iş için beğendim ne kadar beğeni olursa o kadar iyi daha çok müşteri çeker. Tabii ki inanmadım. Şimdi beğenisini geri çekmiş. Pişman mıyım evet :KK43:
QUOTE]
Yapmayın böyle şeyler ya... canım sen benim sevgilim olsan sogurdum senden.özguvensizlik cidden çok itici olabiliyor

Biraz daha devam edersen , en başından beri her adımına şahit olduğumuz ilişkinin bitişine de sahip olucaz gibime geliyor ...:KK51:

Nasıl çözülür bu özgüvensizlik
Herkes benden daha iyi daha güzel daha başarılı gibi geliyor her konuda o da benden daha iyisini hak ediyor gibi
Sanki ben yarın sabah uyanamasam kimsenin hayatında bir değişiklik olmayacak gibi
Çocuk zaten yakışıklı ama onun dışında gerçekten iyi birisi yani başkası onda gördüğümü görecek diye korkuyorum başkasından etkilenmesini istemiyorum
İşin kötüsü kendisi garsondu lüks bir yerde çalıştığı için hep güzel kızlar gidiyor (çalıştığı yerde tanıştık oradan biliyorum) ben de değişip o gördüğü kızlar gibi olmaya çalışıyorum anlıyor değiştiğim için de kızıyor
Evcilpiton Evcilpiton alıntı çıkmamış sanırım

Herkes benden daha iyi daha güzel daha başarılı gibi geliyor her konuda o da benden daha iyisini hak ediyor gibi
Sanki ben yarın sabah uyanamasam kimsenin hayatında bir değişiklik olmayacak gibi
Çocuk zaten yakışıklı ama onun dışında gerçekten iyi birisi yani başkası onda gördüğümü görecek diye korkuyorum başkasından etkilenmesini istemiyorum
İşin kötüsü kendisi garsondu lüks bir yerde çalıştığı için hep güzel kızlar gidiyor (çalıştığı yerde tanıştık oradan biliyorum) ben de değişip o gördüğü kızlar gibi olmaya çalışıyorum anlıyor değiştiğim için de kızıyor
Ben şunu anlamıyorum.hayatimdaki adam sırf benden daha güzel diye başkasına mı gönlünü kaptiracak.sevgi bu mu?böyle adamlarimi seviyorsunuz.gonul kimi severse en güzel odur.siz mesela sevgilinizden daha yakışıklı birini görünce hemen kayar mı gönlünuz

Ben şunu anlamıyorum.hayatimdaki adam sırf benden daha güzel diye başkasına mı gönlünü kaptiracak.sevgi bu mu?böyle adamlarimi seviyorsunuz.gonul kimi severse en güzel odur.siz mesela sevgilinizden daha yakışıklı birini görünce hemen kayar mı gönlünuz
Tabii ki hayır. Ama bende şöyle bir düşünce var ya da deneyim mi desem. Bir şey aşırı güzel gittiği zaman sonunda illa bir pislik çıkıyor. Hal böyle olunca ben de kim veya ne olursa olsun akışına bırakmaktan korkuyorum. Bilmiyorum ya ama suç onda değil.
Neyse arkadaşın konusunu işgal etmeyelim de, stresin yansımalarını dikkate alın hepsi yaşandı deneyimlendi sonu iyi değil :(
Piton abla çocuğu bi tanısan oklavayla kovalarsın beni düşündüğün şeylere bak diye :D

Dün tabletimi bir açtım,nasıl olduğunu hala anlayamadığım bir şekilde eşimin google hesabı açık..(benden başka kullanan yok şifreli)Ne geçmişe ne birşeye bakmadan çıkış yaptım hemen.Çok güvendiğimden ya da güvenmediğimden değil, kendimi biliyorum, görmemem gereken bişeyi görürsem hiç iyi olmaz.
Tamamen kendi ruh sağlığım için .Anladın sen.

2 yillik evliyim 7 yildir esimi taniyorum .Boyle bir sey tovbeler olsun aklima bile gelmedi :oha:
Zulüm resmen simdi canim cicim ama adam bi yerde bunalip yeter diyecek sana boyle yaparsan .

Konularınızı hatırlıyorum. Sabredip,emek vererek bu ilişkiye başladınız. Şimdi ise tüm emeklerinizi hiçe sayacak davranışlar sergiliyorsunuz. Yani kendi ellerinizle kendi sonunuzu hazırlıyorsunuz.
Kendinizi ve ilişkinizi yıpratmayın ortada bir şey yokken.

Allahim yaa meslegi bile yok dogru duzgun birde senin yaptigina bak. Sen boyle yaparsan o kendini daha da bulunmaz hint kumasi sanacak.

Back
X