- 13 Aralık 2017
- 143
- 155
- 18
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemin ederim aynısı bende var. Tek farkım ben şifrelerini istemedim isteyemem de. Özeline girmeye hakkım yok. Askerde şu an ve çalıştığı yerin instagramda attığı bir şeyi beğenmiş bu hani korktun mu diyen kız var ya. Kız aşırı güzel. Gıcık kaptım ve çok kıskandım o kızı. Tabii uyuz oldum niye beğendin tamam onun kadar güzel değilim ama vs diye beynini yedim dedi ki ama iş için beğendim ne kadar beğeni olursa o kadar iyi daha çok müşteri çeker. Tabii ki inanmadım. Şimdi beğenisini geri çekmiş. Pişman mıyım evet
QUOTE]
Yapmayın böyle şeyler ya... canım sen benim sevgilim olsan sogurdum senden.özguvensizlik cidden çok itici olabiliyor
+1 daha nelerfaturasından kimlerle konuşmuş diye mi baktın
nasıl bir özgüvensizlik bu böyle![]()
15 yıllık evliyim daha bir kere telefon ft sına bakmadım..
edit: bdv ye rağmen![]()
Ben şunu anlamıyorum.hayatimdaki adam sırf benden daha güzel diye başkasına mı gönlünü kaptiracak.sevgi bu mu?böyle adamlarimi seviyorsunuz.gonul kimi severse en güzel odur.siz mesela sevgilinizden daha yakışıklı birini görünce hemen kayar mı gönlünuzNasıl çözülür bu özgüvensizlik
Herkes benden daha iyi daha güzel daha başarılı gibi geliyor her konuda o da benden daha iyisini hak ediyor gibi
Sanki ben yarın sabah uyanamasam kimsenin hayatında bir değişiklik olmayacak gibi
Çocuk zaten yakışıklı ama onun dışında gerçekten iyi birisi yani başkası onda gördüğümü görecek diye korkuyorum başkasından etkilenmesini istemiyorum
İşin kötüsü kendisi garsondu lüks bir yerde çalıştığı için hep güzel kızlar gidiyor (çalıştığı yerde tanıştık oradan biliyorum) ben de değişip o gördüğü kızlar gibi olmaya çalışıyorum anlıyor değiştiğim için de kızıyor
Evcilpiton alıntı çıkmamış sanırım
Tabii ki hayır. Ama bende şöyle bir düşünce var ya da deneyim mi desem. Bir şey aşırı güzel gittiği zaman sonunda illa bir pislik çıkıyor. Hal böyle olunca ben de kim veya ne olursa olsun akışına bırakmaktan korkuyorum. Bilmiyorum ya ama suç onda değil.Ben şunu anlamıyorum.hayatimdaki adam sırf benden daha güzel diye başkasına mı gönlünü kaptiracak.sevgi bu mu?böyle adamlarimi seviyorsunuz.gonul kimi severse en güzel odur.siz mesela sevgilinizden daha yakışıklı birini görünce hemen kayar mı gönlünuz
15 yıllık evliyim daha bir kere telefon ft sına bakmadım..
edit: bdv ye rağmen![]()
Allahim yaa meslegi bile yok dogru duzgun birde senin yaptigina bak. Sen boyle yaparsan o kendini daha da bulunmaz hint kumasi sanacak.Nasıl çözülür bu özgüvensizlik
Herkes benden daha iyi daha güzel daha başarılı gibi geliyor her konuda o da benden daha iyisini hak ediyor gibi
Sanki ben yarın sabah uyanamasam kimsenin hayatında bir değişiklik olmayacak gibi
Çocuk zaten yakışıklı ama onun dışında gerçekten iyi birisi yani başkası onda gördüğümü görecek diye korkuyorum başkasından etkilenmesini istemiyorum
İşin kötüsü kendisi garsondu lüks bir yerde çalıştığı için hep güzel kızlar gidiyor (çalıştığı yerde tanıştık oradan biliyorum) ben de değişip o gördüğü kızlar gibi olmaya çalışıyorum anlıyor değiştiğim için de kızıyor
Evcilpiton alıntı çıkmamış sanırım