• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanılmaz kıskançlığım :(

Bence hiç karsi tarafla ilgisi yok bu tamamen seninle ilgili ve yardim almalisin canim. Sen de söylemişsin zaten güvenini sarsacak bir şey olmamış. Ben de bir dönem senin gibiydim cebindeki fişlere bile bakıyordum (benim şüphelenmemi gerektirecek şeyler vardi ama.) Ve bu gittikce derinleşen bir duygu whatsapp ina baksan bu sefer aklina başka şeyler gelecek. Ben psikologa giderek üstesinden gelmistim. Tavsiye ederim.
Peki psikolog psikiyatriste yönlendiriyor mu böyle durumlarda ? İlaç falan veriliyor mu

Herkese merhana kızlar, daha oncede konu açmıştim muavin erkek arkadasım var diye hatta tanismadan önce olan kısmını da buraya yazmıştım :) Artık 5.ayımıza girdik herşey çok normal.
Fakat ben çok kıskanıyorum. Artık beni bile yoruyor kıskançlığım. Herseyinin şifresini verdi bana. Kendi instagram hesabimi sildigim icin onunkinin sifresini verdi. Face. Hersey bende fakat yok. Güvensizlikmidir anlayamıyorum. 5 aydir guvenimi kiracak biseyde yapmadi. Hatta geven hafta hattini yeniledi. Bugun faturasindan kimlerle konusmus ne yapmis ona bile baktim. Aklim hep whatsapp.da acaba oradan kimlerle konusuyor gibisinden. Bana sürekli senden baskasina ihtiyacim yok, gerek yok ben seni seviyorum gibisinden cumleler kuruyor ama onunda bu duruma canının sıkıldıgını anlayabiliyorum.. Kızlar nedir bu bende ki ? Ne yapacağım ben:KK42::KK42:
Sifre dedigin nedirki? Acar baska bi hesap cok mu zor :) sen kiskancligina cozum bu yapacak olan her sekil yapar yani

Herkes agiz birligi etmiscesine "özgüvensizlik" diye tutturmus gitmis. Kiskancligin tek nedeni, özgüven eksikligi mi Allah aşkına?

aynen öyle..
bir mevzu olurda kıskanılır, varsayımlar üzerinden kurup kurup kıskanmanın başka bir açıklaması yok.

Kendinize uğraş bulun
Sertifika veren programlara katılın kurslara gidin İngilizcenizi falan geliştirin özgüveniniz artar
Son olarak Güvenmediğiniz insanla beraber olmayın, hele potansiyel çapkın olarak gördüklerinize hiç yaklaşmayın hayatı kendinize ve karşı tarafa zehir etmeyin

Bahsettiğiniz durum hem sizin için hem de sevgiliniz için çok yorucu olmalı.

Sevgilinizden yana güven sarsacak bir şey olmadığı halde böyle davranıyorsanız; temelinde sizinle ilgili bir durumun yatıyor olabileceğini söylemek mümkün.

Güvensizliğinizin kaynağını düşünmenizde fayda var. Bu ilişki dışında, daha önce benzer duygu ve davranışları ne zaman yaşadınız? Nasıl baş ettiniz?

Çocukluk zamanlarınızda, size "değersiz" hissettiren birileri var mıydı çevrenizde mesela? Değersiz ve sevilmeye layık olmadığınıza dair bir inanç geliştirmiş olabilirsiniz.

Psikolojik bir destek almanızı tavsiye ederim. Kendinize dair temelde yatan işlevsiz inançları farkedip bunlarla çalışmanız önce kendinizle olan sonra da hayatınızdakilerle olan ilişkilerinizin düzenlenmesini sağlar.

Öncelikle Allah bin kere razı olsun, kimse önceki hayatında buna dair bişey yasadinmı diye sormadan direk özgüvensizlik basligi altinda yorum yapmis. Evet daha önceki ilişkilerimde birden fazla kez aldatıldim.. Ilk defa beni bu kadar sevgiye doyuran bir insanı gorunce aynı şeyleri yasamaktan fazlasiyla korkuyorum..

Daha önce yasadıgın ilişklerinle alakası olmus olabilir bu durumun bence güvensizlik mi yaşadın daha önce ki ilişkinde de bu adamda ya yaparsa die korkup arastırıyorsun

Kesinlikle bu. Daha önce defalarca aldatıldım. Aslinda bu bir psikolojik kalkan sanirim. Surekli gözümün önünde olsun istiyorum.

bu kadar kiskanclil bana gore hastaliktir
cidden normal degilsiniz
ya kendinize guveniniz sifir yada paranoyaksiniz

faturaya bakınca ne gördünüz? hayır numaradan başka birşey yok..eee o numarada ki mahmut ya manolya ise nasıl anlayacaksınız ki.
Allah aşkına kendinize yapıyorsunuz anladım da karşı cinsten ne istiyorsunuz.
yazık degil mi eşegin aklına karpuz kabugu sokup duruyorsunuz

Kesinlikle bu. Daha önce defalarca aldatıldım. Aslinda bu bir psikolojik kalkan sanirim. Surekli gözümün önünde olsun istiyorum.
Aynen problemin bu yüzden ama bu şekil ömür geçmez aldatsada kendini kandırır sadce seni degil sen içini rahat tut aşkın için elinden geleni yap kıymet bilmıorsa kendi kaybeder yapck bişe yok

Herkese merhana kızlar, daha oncede konu açmıştim muavin erkek arkadasım var diye hatta tanismadan önce olan kısmını da buraya yazmıştım :) Artık 5.ayımıza girdik herşey çok normal.
Fakat ben çok kıskanıyorum. Artık beni bile yoruyor kıskançlığım. Herseyinin şifresini verdi bana. Kendi instagram hesabimi sildigim icin onunkinin sifresini verdi. Face. Hersey bende fakat yok. Güvensizlikmidir anlayamıyorum. 5 aydir guvenimi kiracak biseyde yapmadi. Hatta geven hafta hattini yeniledi. Bugun faturasindan kimlerle konusmus ne yapmis ona bile baktim. Aklim hep whatsapp.da acaba oradan kimlerle konusuyor gibisinden. Bana sürekli senden baskasina ihtiyacim yok, gerek yok ben seni seviyorum gibisinden cumleler kuruyor ama onunda bu duruma canının sıkıldıgını anlayabiliyorum.. Kızlar nedir bu bende ki ? Ne yapacağım ben:KK42::KK42:

Yani kafanızı farklı icraatlara,etkinliklere ,faaliyetlere vererek yapabilirsiniz.

kendine ugras bul lütfen. can skintisi. okadar isin icinde kiskanmaya vakit kalmaz.

Back
X