dayanılmaz kramplar

sdk_sfa

Lifeisgood
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2014
76
75
103
Ankara
Yardım edin kizlar artık esim d ben de gece uykusu uyuyamaz olduk . Her gece dört beş kez şiddetli kramplar giriyo ilac süt hiç bir şeyin faydası yok.Bu şekilde olan var mı hamileligin 30haftasindayim daha da artacak diyorlar . Acidan her gece agliyorum artık dayanılmaz oluyor bazen..

Ben ilaç içmiyorum 29.haftadayım 2 güne bir felan yokluyor henüz.Katlanıcaz bakalım 16 sında randevum var.Bende ilaca başlarım artık arkadaşlar osteocare öneriyorlardı.Benim elimde kolumda uyuşmalarda oluyor.

Yardım edin kizlar artık esim d ben de gece uykusu uyuyamaz olduk . Her gece dört beş kez şiddetli kramplar giriyo ilac süt hiç bir şeyin faydası yok.Bu şekilde olan var mı hamileligin 30haftasindayim daha da artacak diyorlar . Acidan her gece agliyorum artık dayanılmaz oluyor bazen..

benim bacaklarıma normal zamanlarda bile sürekli kramplar girerdi. bunu bildiğim için daha dikkatli davranmaya çalıştım. sabah ve akşam süt içiyorum. gün içinde de yoğurt. sabahları 10 dakika yürüyüş yapıyorum ardından yine 10 dakika hamileler için olan bacak egzersizlerini ihmal etmiyorum. en önemlisi stres yaşamamaya ve kendimi yormamaya çalışıyorum. tabi magnezyumu da ihmal etmiyorum. çok şükür haftalardır krampları yaşamıyorum. size de tavsiye edebilirim inşallah size de iyi gelir.

iki aydır kalp çarpıntısı çekiyorum,ve yanında kramplarım başladı malesef.
İki aydır uykuya hasretim en erken gece 4 gibi uykuya dalabiliyorum desem yeridir.

Bazen eşim gece kalkıp masaj yapıyor bacaklarıma.
Son 5 haftam kaldı bakalım daha nekadar şiddetlenecek.

iki aydır kalp çarpıntısı çekiyorum,ve yanında kramplarım başladı malesef.
İki aydır uykuya hasretim en erken gece 4 gibi uykuya dalabiliyorum desem yeridir.

Bazen eşim gece kalkıp masaj yapıyor bacaklarıma.
Son 5 haftam kaldı bakalım daha nekadar şiddetlenecek.

Senin daha zor Allah yardımcı olsun sqna canım benim

Back
X