Dayanılmaz olursa ne yapıyorsunuz

Poncukfan

Allah bana yeter
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
326
194
103
30
Kızlar bebeğinizin en dayanılmaz halinde ne yapıyorsunuz çok ağlamaya başladığında yada artık sizi çok yordu uykusuzsunuz ona sinirlenmemek için ne yapıyorsunuz sinirlerinize nasıl hakim Oluyorsunuz

o durumlarda esime paslarim yada birini cagiririm en kotu ihtimal besige birakir 1 2 dakika sakinlesir geri alirim

Kızlar bebeğinizin en dayanılmaz halinde ne yapıyorsunuz çok ağlamaya başladığında yada artık sizi çok yordu uykusuzsunuz ona sinirlenmemek için ne yapıyorsunuz sinirlerinize nasıl hakim Oluyorsunuz
Yatağına bırakıp odadan çıkıp 5 dakika derin nefes alıpvermek.
Ben anladım ki senin de yardımeden kimin kimsen yok.
Ben kendimi başka dünyaya geçiriyodum.kucağımda ağlayan bebekle , ninni söylerken , eskiden çocuk yokken yaptığımız tatilleri güzel günleri fln anıyordum.

Kucağa alıyorum ben. Ne zaman, nerede olursa olsun kucakta hep susuyor benim kızım. Ben de o arada sakinleşmiş oluyorum :)

Sarılmak, sizin kalp atışınızı duymak sakinleştirir.
Ama siz sakin kalamıyorsanız odadan çıkıp biraz sakinleşin. Fazla değil ama 1 dakika falan☺️

Gulme kiz 😀😀 napim gucum ona yetiyo ne delirmeler ne aglamalar gordu bu ev ... bin sukur biraz biraz rahatliyoruz 3 yas milat herhal 😀
Gülerim çünkü bende de var😄
2 yaşındaki ufaklığımı üçüncü defa uyuttum ve hızlı hızlı çayımı içiyorum. Çünkü birazdan yine uyanacak🤷‍♀️😂

Gülerim çünkü bende de var😄
2 yaşındaki ufaklığımı üçüncü defa uyuttum ve hızlı hızlı çayımı içiyorum. Çünkü birazdan yine uyanacak🤷‍♀️😂
Bende uyuttum ama 3 te 5 te 7 de uyanir 40 li bebek sanarsin ... neden ki hala yaaa sennki emiyordu galba benmki artik emmiyoda

onun yerine koyun kendinizi. size ne kadar muhtaç olduğunu göreceksiniz. kızamayacaksınız. sarılın ona. problemini çözemezseniz bile sarılın. ağlamaya devam etse de sarılın. kendini güvende hissetsin.

Esimi cagiriyorum kendi isi Allah razi olsun kosarak geliyor. Yada 7 de gelecegim diyorsa saat sayiyorum az kaldi son bir saat hadi dayan.. Esim gelince aliyor cocugu ya parka goturuyor yada oynuyorlar bende dinleniyorum sonra daha dinc birsekilde kaldigimiz yerden devam ediyoruz..

ona kizmamak icin 2 dk yatagina yatirip suyu acar elimi yuzumu yikarim kizip bagirmamdan onun anlamayacagini uykusuz kalmamdan haberi olamayacagini kendime telkin eder sakinlesirim kucagimdaykende sesli dua okur kulagina fisildarim yada sakinlesiyorlar

Yatağına bırakıp odadan çıkıp 5 dakika derin nefes alıpvermek.
Ben anladım ki senin de yardımeden kimin kimsen yok.
Ben kendimi başka dünyaya geçiriyodum.kucağımda ağlayan bebekle , ninni söylerken , eskiden çocuk yokken yaptığımız tatilleri güzel günleri fln anıyordum.
ben cocuk yokken yaptigim tatiller guzel seyleri dusunurken daha sinirleniyorum :halay:

Şuan hamileyim nasipse 2-3 haftaya kucağıma alıcam. Eğer böyle bi durum yaşarsam bebeğimle birlikte eşim gelene kadar ağlarım 😁 sonra o gelip bizi sakinleştirir diye düşünüyorum

Back
X