- 31 Mayıs 2019
- 326
- 194
- 103
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yatağına bırakıp odadan çıkıp 5 dakika derin nefes alıpvermek.Kızlar bebeğinizin en dayanılmaz halinde ne yapıyorsunuz çok ağlamaya başladığında yada artık sizi çok yordu uykusuzsunuz ona sinirlenmemek için ne yapıyorsunuz sinirlerinize nasıl hakim Oluyorsunuz
Kucağa alıyorum ben. Ne zaman, nerede olursa olsun kucakta hep susuyor benim kızım. Ben de o arada sakinleşmiş oluyorum :)Kızlar bebeğinizin en dayanılmaz halinde ne yapıyorsunuz çok ağlamaya başladığında yada artık sizi çok yordu uykusuzsunuz ona sinirlenmemek için ne yapıyorsunuz sinirlerinize nasıl hakim Oluyorsunuz
Gulme kizKıyamam❤![]()
Gülerim çünkü bende de varGulme kiznapim gucum ona yetiyo ne delirmeler ne aglamalar gordu bu ev ... bin sukur biraz biraz rahatliyoruz 3 yas milat herhal
![]()
Bende uyuttum ama 3 te 5 te 7 de uyanir 40 li bebek sanarsin ... neden ki hala yaaa sennki emiyordu galba benmki artik emmiyodaGülerim çünkü bende de var
2 yaşındaki ufaklığımı üçüncü defa uyuttum ve hızlı hızlı çayımı içiyorum. Çünkü birazdan yine uyanacak![]()
ona kizmamak icin 2 dk yatagina yatirip suyu acar elimi yuzumu yikarim kizip bagirmamdan onun anlamayacagini uykusuz kalmamdan haberi olamayacagini kendime telkin eder sakinlesirim kucagimdaykende sesli dua okur kulagina fisildarim yada sakinlesiyorlarKızlar bebeğinizin en dayanılmaz halinde ne yapıyorsunuz çok ağlamaya başladığında yada artık sizi çok yordu uykusuzsunuz ona sinirlenmemek için ne yapıyorsunuz sinirlerinize nasıl hakim Oluyorsunuz
ben cocuk yokken yaptigim tatiller guzel seyleri dusunurken daha sinirleniyorumYatağına bırakıp odadan çıkıp 5 dakika derin nefes alıpvermek.
Ben anladım ki senin de yardımeden kimin kimsen yok.
Ben kendimi başka dünyaya geçiriyodum.kucağımda ağlayan bebekle , ninni söylerken , eskiden çocuk yokken yaptığımız tatilleri güzel günleri fln anıyordum.
Şuan hamileyim nasipse 2-3 haftaya kucağıma alıcam. Eğer böyle bi durum yaşarsam bebeğimle birlikte eşim gelene kadar ağlarımKızlar bebeğinizin en dayanılmaz halinde ne yapıyorsunuz çok ağlamaya başladığında yada artık sizi çok yordu uykusuzsunuz ona sinirlenmemek için ne yapıyorsunuz sinirlerinize nasıl hakim Oluyorsunuz
O ana gidip o anı yaşamak kastım.ben cocuk yokken yaptigim tatiller guzel seyleri dusunurken daha sinirleniyorum![]()