• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayanmak çok zor

fistiksarma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
413
21
68
Diğer
Bomboş anlamsız amaçsız bir hayatım var. Hergün ölmek ne kadar güzel olur diye düşünüyorum. Iyice dünyadan umudumu kestim. Ama asıl merak ettiğim şu. Hani derler ya iyi şeyler hep hiç beklemediğin zamanlarda olur diye. Benimde olur mu acaba? sizin bu ruh halinizden sonra başınıza gelen iyi şeyler var mı onları merak ediyorum. Not: bekarım bildim bileli yalnızım doğrudüzgün evden çıkmıyorum ayrıca iş bile bulamıyorum hoş artık aramıyorumda. Lütfen şöyle yap böyle yap demeyin. Sizi merak ediyorum sadece

Son düzenleme:
Senden 7 yas kucuk versiyonum ama ben denemekten vazgecmemeliyiz derim. Kendimizi salmayalim.

Simdi ablacigim is aramadan bulunmuyor, bence o konuda kendine ceki duzen ver derim. Paran olursa keyfin azicik yerine gelir diye dusunuyorum.

Ask konusunda ben de ayniyim, soyleyecek sozum yok :)

Ummadığım şeylerin bana gelmesini beklemektense umduklarimin peşinden koşmayi tercih ederim.
Ama insan çok bunalip sıkılınca bazen gerçekten iyi şeyler olabiliyor

aramizda yaş farki var. Sizin yasiniza gelsem neler dusunurum bilmiyorum. Ama bildigim tek sey var asla hicbir seyden elini etegini cekmemek. Hayat evlenmekten ibaret degil. Insanlara faydaniz olabilir. Kendinizi farkli seylere adayabilirsiniz. Egitim alaninda kendinizi gelistirebilirsiniz ve kendinizi belki de dunyaya kanitlayabilirsiniz.
Nefes aldigimiz sürece muhakkak iyi şeylerin de olabilecegine inaniyorum..

İnsanın hayattaki tercihleri yine hayatlarinin amaçlarını, hedeflerini beliler.demekki simdiye kadar yanlış tercihlerde bulunmuşsunuz.

Ben bittim artık dedigimde eşimle karşılaştım.BİZ bittik artık dedğimdeyse oğlum yetişti yardımımıza.

Umudunuzu kaybetmeyin lütfen, çok dua edin istemekten korkmayın.Genceciksiniz daha yaşayacağınız çok güzel günler var inşallah.

Ben 21 yasindayim hareketli bi donem gecirdim buzamana kadar iyisiyle kotusuyle nezaman sikissam bigun hersey guzel olacakta dedim isyanda ettim hep ve illa ufak tefek mutlu olacagim seyler oldu hep motosiklet tutkum beni en cok baglayan sey oldu elde etmek icin cok ugrastim hatta olmucak sandim ama hayalimdeki olmasada ucuz bise alabildim anca hic yoktan iyidir sukur dedim sonra benim gbi motosiklet delisi bi adamla tanisip evlendim ilk onun motorunu degistirdik simdide sira benim hayalimde ve onuda yapacagiz birlikte .. dahada yapacak cok amac hedef var bazen inanilmaz umutsuz oluyorum ve dibe batmis gbi oluyorum ama karakterim uzun sure o ruh halinde kalmama izin vermiyo zaten :) ve biseyler yoluna girio

34 Yaşındayım. Bomboş anlamsız amaçsız bir hayatım var. Hergün ölmek ne kadar güzel olur diye düşünüyorum. Iyice dünyadan umudumu kestim. Ama asıl merak ettiğim şu. Hani derler ya iyi şeyler hep hiç beklemediğin zamanlarda olur diye. Benimde olur mu acaba? sizin bu ruh halinizden sonra başınıza gelen iyi şeyler var mı onları merak ediyorum. Not: bekarım bildim bileli yalnızım doğrudüzgün evden çıkmıyorum ayrıca iş bile bulamıyorum hoş artık aramıyorumda. Lütfen şöyle yap böyle yap demeyin 34 yıldır ben neler denedim. Sizi merak ediyorum sadece
Herseyin B.mb.k olduğu bir anda eşimle tanıştım hiç beklemediğim bir anda çok büyük bir sağlık sorunuyla boğuşurken iftira ile işimden kovulmuşken vs .. Allah çok büyük .. En kısa sürede kalbinizden ne istiyorsanız olur inşallah Allah sizede aşk iş huzur versin tez zamanda

34 Yaşındayım. Bomboş anlamsız amaçsız bir hayatım var. Hergün ölmek ne kadar güzel olur diye düşünüyorum. Iyice dünyadan umudumu kestim. Ama asıl merak ettiğim şu. Hani derler ya iyi şeyler hep hiç beklemediğin zamanlarda olur diye. Benimde olur mu acaba? sizin bu ruh halinizden sonra başınıza gelen iyi şeyler var mı onları merak ediyorum. Not: bekarım bildim bileli yalnızım doğrudüzgün evden çıkmıyorum ayrıca iş bile bulamıyorum hoş artık aramıyorumda. Lütfen şöyle yap böyle yap demeyin 34 yıldır ben neler denedim. Sizi merak ediyorum sadece

şunu yap bunu yap demeyin demişsin ama eski konularına şöyle bir baktığımda,derdinin evlilik oldugunu farkettim.
Bence evlen
evlenmeyi 34 yıldır denemiyorsun heralde.:KK59:

şunu yap bunu yap demeyin demişsin ama eski konularına şöyle bir baktığımda,derdinin evlilik oldugunu farkettim.
Bence evlen
evlenmeyi 34 yıldır denemiyorsun heralde.:KK59:
50 Yıl daha evlenmesem gönlümün almadığıyla evlenmem. Ayrıca sorun evlenmek değil evlenecek insanı bulamamak. Karşıma çıkmıyo. Keşke yorum yaparken daha iyi anlasaydın sorunu. Insan evlenmek çoluk çocuğa da karışmak isteyebilir ama her önüne gelenle değil.

50 Yıl daha evlenmesem gönlümün almadığıyla evlenmem. Ayrıca sorun evlenmek değil evlenecek insanı bulamamak. Karşıma çıkmıyo. Keşke yorum yaparken daha iyi anlasaydın sorunu. Insan evlenmek çoluk çocuğa da karışmak isteyebilir ama her önüne gelenle değil.

her önüne gelenle evlilik düşünenden kişisel olarak tiksiniyorum.
fakat, onca yıl karşına hep yanlış tipler çıktıysa sende de bir sorun var bence.zira hergün ölmek ne kadar güzel olur diye düşünen birisi sağlıklı gelmedi bana.

mutlu olmak için bir sevgili yada bir eşe bağlı değil.mutlu olmak biizim elimizde.herkes dönem dönem senin hissettiklerini yaşar.akışına bırak zamanı yaşının hiç bişeyin önemi yok bana göre insan zaten hissetiği yaştarır.nelerden hoşlanırsın bilemem ama yeni ortamlar kurmaya çalış derneklere üye ol ne bilyim huzur evlerini gez kimsesiz çockları bnlar bile insana huzur veriyor

her önüne gelenle evlilik düşünenden kişisel olarak tiksiniyorum.
fakat, onca yıl karşına hep yanlış tipler çıktıysa sende de bir sorun var bence.zira hergün ölmek ne kadar güzel olur diye düşünen birisi sağlıklı gelmedi bana.
Bilmiyorum canı yeterince sıkkın olana bu tarz yorumlar yapmakta bana doğru gelmedi. neyse biz sizinle sohbeti keselim zira hoş bir ilerleme olmayacak

Bilmiyorum canı yeterince sıkkın olana bu tarz yorumlar yapmakta bana doğru gelmedi. neyse biz sizinle sohbeti keselim zira hoş bir ilerleme olmayacak

Ben kötü birşey yazdığımı düşünmüyorum.Bir konu açmışsın ve çeşitli yorumlar gelmesi gayet doğal.
bundan sonra bu tarz başlıklara yorum yapmadan önce;
-Gerçekleri Mi İstiyorsun Yoksa Pohpohlanmayı Mı?
diye soracağım.:KK14:

Bazen yolunda gitmiyor hayat ama gecenlerde bir ayet okudum facede "biz onlarin kaderini kendi çabalarına bağlı kıldık " diye bende buna tutundum bacim yaş 32 olacak ekimde 2 çocuk boşanma arifesinde boguluyorum bazen ama cabalamaya devam etmek zorundayiz:KK66:

Ben kötü birşey yazdığımı düşünmüyorum.Bir konu açmışsın ve çeşitli yorumlar gelmesi gayet doğal.
bundan sonra bu tarz başlıklara yorum yapmadan önce;
-Gerçekleri Mi İstiyorsun Yoksa Pohpohlanmayı Mı?
diye soracağım.:KK14:
kendimle ilgili yorum istemedim. Ben sadece sizin bu tarz durumlarda başınıza iyi bişey geldi mi diye sordum yalnız dikkat. Hiçbir söylediğiniz bu soruya cvp değil.

Back
X